15.01.12, 13:33
Witam, mam 30 lat, jestem nieśmiały i mam zbyt mało odwagi aby jakąś
przypadkową dziewczynę zaprosić na randkę.
Wiem że przez internet jest łatwiej z kimś pisać.
Jeśli którąś samotna kobieta miałaby ochotę ze mną popisać to zostawiam tutaj
mój email i numer gg.
Pozdrawiam. konk@onet.pl GG 40449588
PS: jestem z południa polski z okolic Ustronia.
Obserwuj wątek
    • desper.atka Re: Samotny 15.01.12, 13:49
      no i dobrze, że nie masz odwagi, na randki nie zaprasza się przypadkowych dziewczyn tylko takie, które dla Ciebie są wyjątkowesmile
      • konk.inc Re: Samotny 15.01.12, 16:41
        nie można zaprosić wyjątkowej dziewczyny, jak się żadnej nie zna sad
        • desper.atka Re: Samotny 15.01.12, 16:46
          no to trzeba poznać
          • yzek Teraz się zacznie 16.01.12, 15:11
            Mógłbym przyjmować zakłady:
            Za "Wyjdź do ludzi": 2 do 1
            Za "Zapisz się na kurs czegoś": 3 do 2
            Modne jest też bingo, może kiedyś opracuję wersję forumową.

Y.
            • sheneeds Re: Teraz się zacznie 17.01.12, 15:21
              yzek napisał:

> Mógłbym przyjmować zakłady:
              > Za "Wyjdź do ludzi": 2 do 1
              > Za "Zapisz się na kurs czegoś": 3 do 2
              > Modne jest też bingo, może kiedyś opracuję wersję forumową.
              >
              > Y.

Dobre smile
    • yzek Re: Samotny 15.01.12, 14:48
      Korzystaj z serwisów randkowych, tylko zaprezentuj się inaczej.

Y.
      • konk.inc Re: Samotny 15.01.12, 16:43
        próbuję z nich korzystać ale jakoś mi nie wychodzi, nawet nie wiem jak można by było się zaprezentować inaczej
        • yuyuyu34 Re: Samotny 15.01.12, 21:57
          prezentuj się jak chcesz
          znajdziesz wtedy Tą, której szukasz
          • yzek Re: Samotny 16.01.12, 15:08
            > prezentuj się jak chcesz
            > znajdziesz wtedy Tą, której szukasz

Eee tam. "Żadna mnie nie chciała, więc może ty?", znajdź teraz taką, co po takim wstępie będzie chciała.

Y.
    • raziel24 Re: Samotny 16.01.12, 17:23
      No gdybyś miał na tyle odwagi by przypadkową dziewczynę zaprosić na randkę to byłbyś kozaksmile
      • konk.inc Re: Samotny 16.01.12, 19:37
        czyli pozostaje mi bycie samemu bo nie znam żadnych dziewczyn a koleżanek też nie mam
        • desper.atka Re: Samotny 16.01.12, 20:00
          skoro tak wolisz...
          • lonelyshe29 Re: Samotny 16.01.12, 20:12
            e tam, kogoś z pewnością poznasz smile, trzeba być sobą i nie narzekać za dużo smile
            • yzek Re: Samotny 17.01.12, 10:38
              O, pomysł na kolejną kratkę do bingo.

Y.

PS. pustosłowie.
        • raziel24 Re: Samotny 17.01.12, 12:50
          Nie miałem tego na myśli. Po prostu poznaj jakieś dziewczyny chociażby w internecie nie wyskakuj od razu z randką może z czasem coś tam "urośnie" ale teraz to wygląda trochę jak akt desperacji
    • garyh Re: Samotny 18.01.12, 20:28
      Czesc. Mam podobny problem. Z waszych odpowiedzi wynika, ze jest to akt desperacji. Sam mysle nad wyslaniem ogloszenia w rodzaju "poznam kolezanke na wyjscia do kina". Jesli to tez jest akt desperacji, to w jaki sposob nawiazac nowe znajomosci? Obecnie nie mam raczej mozliwosci poznania nowych osob w miejscach w ktorych bywam, bo jestem tam "spalony" smile Portale randkowe na razie odpadaja, bo...bo tam sie poznaje ludzi zeby z nimi isc na randke, a mnie to nie interesuje w obecnym stanie. Z drugiej strony przeciez przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna nie istnieje. Takie ogloszenie "poznam kolezanke" jest dosyc neutralne moim zdaniem. Ni to randka, ni spotkanie. Zastanawiam sie nad tym wszystkim. Mialem dobra znajoma z internetu. "Znalismy sie" ponad 4 lata zupelnie niezobowiazujaco i niedawno zapragnalem poznac ja osobiscie. Umowilismy sie...nie bylo latwo, bo ona tez ma problemy z budowaniem relacji jakichkolwiek, ale udalo sie ja namowic. Niestety byl to wielki niewypal. Zostalem upokorzony. Kolezanka okazala sie piekna i przeurocza, pewna siebie kobieta ktora nie ma zadnych problemow (na pierwszy rzut oka) chociaz zawsze twierdzila ze jest przeciwnie. Wszystko to sprawilo, ze zaczalem sie obawiac takich znajomosci, dlatego pomyslalem o wyslaniu anonsu, ktory jak twierdzicie jest aktem desperacji. Jak kobiety cos takiego odbieraja??
      • desper.atka Re: Samotny 18.01.12, 22:42

Wszystko to spr
        > awilo, ze zaczalem sie obawiac takich znajomosci, dlatego pomyslalem o wyslaniu
        > anonsu, ktory jak twierdzicie jest aktem desperacji. Jak kobiety cos takiego o
        > dbieraja??

trudno powiedzieć, jak "normalne" kobiety to odbierają. obawiam się, że dane zebrane tutaj mogą być niereprezentatywnewink pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka