Dodaj do ulubionych

wspomnienie

22.02.12, 17:34
Tak sobie wspominałem dawne czasy i próbowałem cofnąć się jak się tylko da. Okazało się, że moim najwcześniejszym wspomnieniem podlewanie ogródka za pomocą zabawkowego słonia miałem wtedy około 3 latsmile a jakie jest wasze pierwsze wspomnienie?
Obserwuj wątek
    • desper.atka Re: wspomnienie 22.02.12, 19:41
      no no muszę przyznać, że pamięć masz niezłąwink
      ja mam dwa ale nie wiem, które miał miejsce wcześniej
      1) kogut sąsiadów, który skakał na ludzi i dziobał bez opamiętaniabig_grin (5l.)
      2) i zdarzenie, w którym zbiegły się 3 moje fobie z dzieciństwa - rodzice zostawili mnie śpiącą w domu i poszli do kościoła licząc, że się nie obudzę przed ich powrotem ale się przeliczyli, kiedy zorientowałam się, że jestem sama, zamknięta w domu panicznie chciałam się stamtąd wydostać jedyna droga prowadziła przez okno, ale bałam się nawet przez nie wyjrzeć ze wzgl na potworny lęk wysokości (parapet znajdował się ok 1m nad ziemią). Kiedy w końcu zmusiłam się żeby wychylić się przez okno zatrzymała mnie kolejna rzecz - wstrętne liszaje, które wiosną obchodziły nasz dom - teraz się z tego śmieję ale wtedy to naprawdę było traumatyczne przeżycie
      • lonelyshe29 Re: wspomnienie 22.02.12, 21:18
        a ja pamiętam babcię, jak coś mi śpiewała, a ja siedziałam na takim dziwnym kocyku w kratkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka