czarna-75 22.05.12, 20:27 Jestem nieśmiała i coraz bardziej samotna.Szukam przyjaźni i miłości. Bardzo chciałabym poczuć się szczęśliwa i dać komuś szczęście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristoff11 Re: Witam 22.05.12, 20:32 Też tu jestem od niedawna, ale chyba mogę powiedzieć WITAJ! Wyrzuć z siebie na początek co Cię boli i dołączaj do dyskusji Odpowiedz Link
czarna-75 Re: Witam 22.05.12, 21:47 To co mnie boli zostawię na trochę później. Teraz powiem:WITAJ! Odpowiedz Link
desper.atka Re: Witam 22.05.12, 22:03 hejka! nie wiem, czy spotkasz tu miłość, za to przyjaźni ile dusza zapragnie witaj na pokładzie Odpowiedz Link
desper.atka Re: Witam 22.05.12, 22:23 jak tam chcesz, a dla mnie przyjaciółmi są tylko ludzie stąd, nikogo innego nie mogłabym tym mianem nazwać Odpowiedz Link
kristoff11 Re: Witam 22.05.12, 22:26 hmmm, a to niezwykle ciekawe - wirtualne postacie z forum przyjaciółmi, hmmm... Odpowiedz Link
desper.atka Re: Witam 22.05.12, 22:30 tak oni zawsze są, jak trzeba to opieprzą jak trzeba to pocieszą, staram się to odwzajemniać; na nikogo w realu nie mogę tak liczyć jak na forumków DNiS Odpowiedz Link
torado Re: Witam 23.05.12, 18:12 desper.atka napisała: > jak tam chcesz, a dla mnie przyjaciółmi są tylko ludzie stąd, nikogo innego nie > mogłabym tym mianem nazwać a w tzw. rzeczywistości realnej nie masz przyjaciół? hmm..... Odpowiedz Link
desper.atka Re: Witam 23.05.12, 18:48 nie mam, jest tylko garstka znajomych, o zgrozo coraz mniej, każdy ma swoje sprawy, rodziny, dzieci; przyjaciółmi są kiedy czegoś potrzebują, a jak ja proponuję jakieś spotkanie to albo muszą niańczyć chłopaka, abo on jest w pracy a bez niego przecież nie można iść, a to on jest zmęczony po pracy itd itp. nie to, że jestem zazdrosna po prostu przedstawiam sytuację jaka jest Odpowiedz Link
torado Re: Witam 28.05.12, 18:42 desper.atka napisała: > nie mam, jest tylko garstka znajomych, o zgrozo coraz mniej, każdy ma swoje spr > awy, rodziny, dzieci; przyjaciółmi są kiedy czegoś potrzebują, a jak ja proponu > ję jakieś spotkanie to albo muszą niańczyć chłopaka, abo on jest w pracy a bez > niego przecież nie można iść, a to on jest zmęczony po pracy itd itp. nie to, ż > e jestem zazdrosna po prostu przedstawiam sytuację jaka jest cóż, w życiu różnie jest i sami czasem jesteśmy winni, że ludzie do nas nie lgną. Jestem duuużooo starsza od Ciebie, a ja nie mam takich problemow ze spotkaniami z moimi przyjaciółmi i oni w ogromnej większości już niańczą dzieci Odpowiedz Link
czarna-75 Re: Witam 23.05.12, 10:43 Hej! Przyjaźń,miłość to wielkie słowa.Bardzo często muszą minąć lata,żeby się przekonać czy ktoś o kim myślimy że jest naszym przyjacielem jest nim naprawdę. Odpowiedz Link
sonnchen Re: Witam 23.05.12, 10:45 masz duze oczekiwania wobec innych, a jaka jestes Ty dla innych osob? Odpowiedz Link
czarna-75 Re: Witam 23.05.12, 15:59 sonnchen napisała: > masz duze oczekiwania wobec innych, a jaka jestes Ty dla innych osob? Nie zgodzę się z Tobą,nie mam dużych oczekiwań.Jaka jestem dla innych,to mogą tylko wiedzieć ci którzy mnie znają Inni ludzie są dla mnie bardzo ważni,człowiek nie żyje tylko dla siebie. Odpowiedz Link
desper.atka Re: Witam 23.05.12, 18:51 zgadzam się, ale sama o nich wspominałaś w poprzednim poście a no i lepiej jak są niż jak ich nie ma Odpowiedz Link
czarna-75 Re: Witam 23.05.12, 16:03 pchel.ka30 napisała: > witam > ja też jestem tu nowa Witaj Odpowiedz Link
zen42 Re: Witam 28.05.12, 09:12 problem w tym ze zeby kogos poznac wystarczy net ale zeby z kims sie zaprzyjaznic lub cos wiecej to trzeba sie spotkac w realu a co za tym idzie mieszkac dosc blisko...wiem cos o tym jk wygladaja zwiazki na odleglosc bo sam mialem dziewczyne 650km ode mnie Odpowiedz Link
czarna-75 Re: Witam 07.06.12, 15:56 ozg-a46 napisał: > witaj czarnulko pisz Kamilo46@orange.pl dzieki trójkąty mnie nie interesują. Odpowiedz Link