magdawieliczka 29.05.12, 12:32 Ostatnio stwierdzam iż w tak wielkim mieście jakim jest Wieliczka k/ Krakowa czuję się samotną 23 letnią istotą, mającą poczucie humoru i chęć powariowania z kimś czy nawet głupia rozmowa lub spacerowanie z kimś.. Tak jestem desperatką Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kartacz27 Re: Magda.... 29.05.12, 20:45 ja bym z chęcią powariował z tobą i poszedł na spacer Odpowiedz Link
kartacz27 Re: Magda.... 30.05.12, 09:43 pisz na mojego maila haroldek10@interia.pl lub na gg 43045880 , umówimy się na spacer tylko jak będziesz chciała ale tak szczerze to raczej nie będziesz się chciała z mną spotkać Odpowiedz Link
torado Re: Magda.... 30.05.12, 18:08 kartacz27 napisał: > pisz na mojego maila haroldek10@interia.pl lub na gg 43045880 , umówimy się na > spacer tylko jak będziesz chciała ale tak szczerze to raczej nie będziesz się c > hciała z mną spotkać ooooo, masz nowe gg DDDDD Odpowiedz Link
nom73 Re: Magda.... 30.05.12, 23:13 kartacz27 napisał: > spacer tylko jak będziesz chciała ale tak szczerze to raczej nie będziesz się c > hciała z mną spotkać Skąd ten pesymizm? Przecież napisała, że jest desperatką. Odpowiedz Link
desper.atka Re: Magda.... 02.06.12, 22:31 magdawieliczka napisała: > Ostatnio stwierdzam iż w tak wielkim mieście jakim jest Wieliczka k/ Krakowa cz > uję się samotną 23 letnią istotą, mającą poczucie humoru i chęć powariowania z > kimś czy nawet głupia rozmowa lub spacerowanie z kimś.. Tak jestem desperatk > ą no proszę, czyżby ktoś się pode mnie podszywał Odpowiedz Link
torado Re: Magda.... 03.06.12, 13:48 desper.atka napisała: > > no proszę, czyżby ktoś się pode mnie podszywał wiele jest takich Odpowiedz Link
tomek-tarnow29 Re: Magda.... 07.06.12, 12:11 to nie jest tak Magdo, poprostu jakos dzis ciezko sie znalezc takim ludziom, a kazdy nawet najbardziej zwariowany potrzebuje czasem zwyczjnie pogadac, przejsc sie i pobyyc nawet z ajwiekszym nudziarzem, moze tak poprostu dla rownowagi psychicznej, resetu, wyciszenia Odpowiedz Link
magdawieliczka Re: Magda.... 10.06.12, 19:24 masz racje ale ja jestem mimo wszystko malo cierpliwa osoba inaczej moja cierpliwosc jest u kresu wytrzymalosci Odpowiedz Link