Dodaj do ulubionych

szukam ideału

08.07.12, 21:47
Było ostatnio "szukam chłopa" i "szukam męża", to ja sobie pozwolę szukać ideału. Tylko, że wiem, że takowy by na mnie nigdy nie spojrzał, co najwyżej po to , aby splunąć albo zwymiotować. Dlatego nie będę nawet opisywał jaki to ten ideał być powinien. Jednak pomarzyć sobie można. Prawda?
Obserwuj wątek
    • torado Re: szukam ideału 08.07.12, 21:49
      chętnie będę Twoim ideałem big_grin
    • 7malgorzata7 Re: szukam ideału 08.07.12, 21:51
      kristoff11 napisał:

> Dlatego nie będę nawet opisywał jaki to ten idea
      > ł być powinien.

To uchyl chociaz rabka tajemnicy smile
      • kristoff11 Re: szukam ideału 08.07.12, 21:55
        cóż - odeślę do mojego tematu o letnich stresach ulicznych. Tam jest uchylony rąbek...
    • noajdde Re: szukam ideału 09.07.12, 23:13
      Rzeczywistość wirtualna, cybernetyka, transgenika - tutaj ewentualnie szukałbym jeszcze nadziei. Pod warunkiem, że życia wystarczy nim zostaną osiągnięte wystarczająco realistyczne rezultaty.
      • vidmo76 Re: szukam ideału 11.07.12, 07:55
        No to już żeś znalazł, pani podała Ci swój numer "Piszta Do Siebie" zamiast czas twonić na rozmowy o niczym.
        • kristoff11 Re: szukam ideału 11.07.12, 16:40
          Hmm, o jakiej pani i jakim numerze piszesz?
    • piorex12 szukam ideału 18.07.12, 11:22
      Ja też!
    • szukajaca71 Re: szukam ideału 04.08.12, 19:47
      Hej jaki ma być ideał kobiety według Ciebie? Szukasz kogoś do związku czy przyjaźni? Pozdrawiam
      • kristoff11 Re: szukam ideału 04.08.12, 23:14
        Widzisz, postawiłaś konkretne pytania, na które nie ma konkretnych odpowiedzi. Można by wiele wywnioskować z wielu moich postów w innych tematach. Ale w skrócie to jest mniej więcej tak:
        Jeśli trafiłbym na akceptujący mnie w pełni ideał, w którym z wzajemnością byłbym zakochany, to nie odrzucam możliwości trwałego związku. A jaki jest ideał - dla mnie ? Ogólnie to szczupła, lekko umięśniona dziewczyna, trochę zadziorna ale i odpowiedzialna, stabilna osobowościowo, znająca swoja wartość ale nie pyszna i przemądrzała.Potrafiąca być czasami samemu i pozwalająca na to samo partnerowi.
        • kristoff11 Re: szukam ideału 04.08.12, 23:45
          Z resztą, widziałem dzisiaj i nawet zamieniłem kilka słów (kawiarnia) ideał fizyczny. Jednak zdruzgotany niedawną porażką w kwestii próby nawiązania kontakty z podobnym ideałem, tylko sobie westchnąłem i poszedłem w swoją stronę starając się nie myśleć o tym co widziałem... nie myśleć, bo jest to nieosiągalne dla takiej mizerii jak ja...
          • sowa876 Re: szukam ideału 05.08.12, 00:00
            Idealny to bedziesz jak bedziesz już bardzo dorosly, liczy sie to co jest zapisane w glowie, a nie na glowie, masz zadatki na to, bo wiesz co chcesz, wczesniej napisalam o tobie, o naturalnym wygladzie w innym watku, . Mam pytanie czy po okresie ostatnich lat, coś zrozumiałes?.
            • kristoff11 Re: szukam ideału 05.08.12, 08:47
              Czy 35 lat na karku to jeszcze nie dorosłość? Poza tym pozostało mi jeszcze tylko 27 lat życia , zatem o tą późniejsza dorosłość już się nie otrę. W ciągu ostatnich lat zrozumiałem to, ze jak się nie ma dobrej prezencji lub gorszej prezencji, ale podpartej przebojowością i dobrym statutem materialnym, to szanse na poznanie i związek staja się znikome. Do tego szanse takie ograniczają upływające lata i wiążące się z tym nabywanie coraz to kolejnych i utrwalanie swoich starokawalerskich nawyków, czyli budowanie muru oraz wciąż wzrastający poziom wymagań, który niestety jest przeciwnie proporcjonalny do oferty rynkowej z danego , stosownej wiekowo grupy kobiet.

A co masz na myśli "naturalny wygląd"? No fakt, makijażu nie robię sobie, ale to chyba jasnewink. Zatem?
              • sowa876 Re: szukam ideału 05.08.12, 08:56
                ja mam 80 lat, wiec moge cos o życiu powiedziec. hi hi hi
                • kristoff11 Re: szukam ideału 05.08.12, 09:01
                  O, jeśli masz naprawdę tyle, to niezła jesteś w te komputerowe klockismile . Natomiast jak napisałem nie dojdę to takiego wieku
                  • sowa876 Re: szukam ideału 05.08.12, 09:23
                    W kazdej dziedzinie jestem dobra, życie to pisanie ksiegi mądrości. Doczekasz, ja sowa Ci to mowie, wszystko jest zapisane w genach. Najlepiej zycie olewac, wtedy ono na zlość sie ciebie trzyma,. Temat rzeka, nie chce tu pisac wszystkiego, pożyjosz, uwidisz,. Ideałów nie szukaj, szkoda czasu, zyj tak jak wszyscy.
                    • kristoff11 Re: szukam ideału 05.08.12, 10:19
                      Nie, jednak zdecydowanie nie wierzę w tą Twoją 80- tkę
              • 7malgorzata7 Re: szukam ideału 05.08.12, 10:21
                kristoff11 napisał:

> Czy 35 lat na karku to jeszcze nie dorosłość? Poza tym pozostało mi jeszcze tyl
                > ko 27 lat życia , zatem o tą późniejsza dorosłość już się nie otrę.

Moje matematyczne szare komorki podpowiadaja mi, ze suma liczb calkowitych dodatnich 35 i 27 nie rowna sie ostatecznej dlugosci Twojego zycia, ktore jak wiadomo, zalezne jest od wielu czynnikow i nie ma mowy o wyniku ostatecznym. Tak wiec , nie planuj sobie, ze mlodo umrzesz, bo moze sie nie udac wink

> i wiążące się z tym nabywanie coraz to kolejnych i utrwalanie swoich st
                > arokawalerskich nawyków

A co to takiego Kristoff? smile Takie pojecie chyba nie istnieje, bo kazdy ma jakies przyzwyczajenia i roznie tez organizuje swoja rzeczywistosc. Ludzie obdarzeni oslim uporem ,nawet gdy sa mlodzi, niechetnie dopasowuja sie do innych i nie lubia sie zmieniac. Czasem Ci starsi sa bardziej gotowi do ustepstw. To jest sprawa osobnicza, a nie kwestia "staropanienskich", czy "starokawalerskich" przyzwyczajen.

> A co masz na myśli "naturalny wygląd"? No fakt, makijażu nie robię sobie, ale
                > to chyba jasnewink. Zatem?

Tez sie zastanawiam, co to znaczy ta *naturalnosc*. Jezeli ktos np. tydzien sie nie myje i rozsiewa wokol aromat zwalajacy z nog, to czy mozemy mowic o naturalnosci ? wink
                • kristoff11 Re: szukam ideału 05.08.12, 10:45
                  Sprawdziłem w necie kiedy odejdę- za 27 lat, w marcu. Zegar Śmierci nieubłaganie tyka... Z resztą życie w ciągłym braku radości i z obolałym ciałem nie należy do przyjemności. Dlatego im krócej tym mniej cierpień.

Co do nawyków starokawalerskich/staropanieńskich - nie da się dyskutować, że ludzie tego nabierają o ile nie mieli kogoś do wspólnego życia wcześniej i nie mieli przez to okazji na nauczenie się sztuki kompromisu. Młodzi są pod tym względem zdecydowanie elastyczniejsi. Starsi, zgorzkniali, zdrewniali i zwapniali nie chcę się raczej naginać do niczego. Uważają, że skoro zycie nie dało im zasmakować tego co jest niby normą, to oni obudują sobie swój świat murem i nie dopuszczą, trochę z zemsty, trochę z przekory, nikogo i niczego, kto będzie ten ich poukładany świat mógł przemeblować
                  • zwrotny48 Re: szukam ideału 05.08.12, 11:08
                    kristoff11 napisał:

> Sprawdziłem w necie kiedy odejdę- za 27 lat

A ja sprawdziłem w Dzienniku Ustaw - musisz żyć 67 lat smile
                    • kristoff11 Re: szukam ideału 05.08.12, 11:22
                      no to zabraknie z 5 latek do wywiązania się z ustawy
                    • torado Re: szukam ideału 05.08.12, 13:03
                      zwrotny48 napisał:

> kristoff11 napisał:
                      >
                      > > Sprawdziłem w necie kiedy odejdę- za 27 lat
                      >
                      > A ja sprawdziłem w Dzienniku Ustaw - musisz żyć 67 lat smile

zwrotny kofam Cię wink. Pisałam Ci to już ? wink....znowu się uchichrałam smile
                      • zwrotny48 Re: szukam ideału 05.08.12, 13:42
                        torado napisała:

> zwrotny kofam Cię wink. Pisałam Ci to już ? wink....znowu się uchichrałam smile

to miłe z Twojej strony smile chciałem poprawić humor kristoffowi, bo jego samoocena i czarnowidztwo mnie przeraża, a tu rykoszetem trafiło w Ciebie big_grin
                  • sowa876 Re: szukam ideału 05.08.12, 13:19
                    Wiem co pisze. Kto chce przedlużyc życie -skraca je. Czeste mycie wysusza skore, pozbawiając jej bariery ochronnej, wszelkie zabiegi sa nawet szkodliwe, bo chemiczne, kremy zatykaja pory, ktore sie rozszerzaja tworzac wiotkość skóry i zmarszczki. Po drugie czlowiek nie umiera nigdy, tylko zmienia postac, z materialnej na duchowa, przecież wszyscy wiemy że po smierci przychodza duchy, stukają , pukaja, daja znac o sobie, tylko ludzie rzekomo swiatli wstydzą się do tego przyznac. przeciez udowodniono że w pamieci kwantowej i podobnych pierwiastkach, jest takze czastka materialna, bo inaczej byc nie moze, wiec człowiek po smierci jest człowiekiem podobnym do dotychczasowego tylko bardzo malenkim. na temat kwantów sie nie wypowiadam, bo niemam wiedzy ., moge mówic tylko o tym co sama doswiadczylam.
                    • kristoff11 Re: szukam ideału 05.08.12, 13:39
                      Też się nie znam na kwantach. Wiem natomiast, co chyba zauważyłaś, że nie dążę do przedłużania życia. Raczej odwrotnie...
                    • 7malgorzata7 Re: szukam ideału 05.08.12, 19:19
                      sowa876 napisał(a):

> Czeste mycie wysusza skore
                      > , pozbawiając jej bariery ochronnej, wszelkie zabiegi sa nawet szkodliwe, bo ch
                      > emiczne, kremy zatykaja pory, ktore sie rozszerzaja tworzac wiotkość skóry i zm
                      > arszczki.

Dokladnie to samo mowil mi upalnym popoludniem pewien kloszard w tramwaju wink

> Po drugie czlowiek nie umiera nigdy, tylko zmienia postac, z material
                      > nej na duchowa, przecież wszyscy wiemy że po smierci przychodza duchy, stukają
                      > , pukaja, daja znac o sobie, tylko ludzie rzekomo swiatli wstydzą się do tego p
                      > rzyznac.

Jedni wstydza sie przyznac, inni wierza w reinkarnacje, jeszcze inni w pieklo i niebo, a jeszcze inni nie wierza w nic. Trudno ocenic kto ma racje.
    • 1look.pl Re: szukam ideału 10.08.12, 10:40
      Niebawem rusza strona 1look.pl! Na tej oto stronie będzie można znaleźć swoją 2 połówke. smile Czy widziałeś/aś kogoś tylko raz i wiedziałeś/aś, że to ta jedyna osoba lecz zabrakło odwagi by do niej podejść, lub nie było okazji do rozmowy? Tu można siebie odnależć! Wystarczy przesłać na mail strony informacje o danej osobie i godzinie wraz z miejscem, a my zajmiemy się resztą! Napiszemy post i zamiescimy go na stronie smile Kto wie... może szukacie siebie nawzajem?

1lookpl.blogspot.com/
      • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 17:14
        1look.pl napisał(a):

> Niebawem rusza strona 1look.pl! Na tej oto stronie będzie można znaleźć swoją 2
        > połówke. smile

Jak tak będziecie szukać mojej dwa połówki jak się reklamujecie... to powodzenia życzę.
        • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 20:06
          zwrotny48 napisał:

> 1look.pl napisał(a):
          >
          > > Niebawem rusza strona 1look.pl! Na tej oto stronie będzie można znaleźć s
          > woją 2
          > > połówke. smile
          >
          > Jak tak będziecie szukać mojej dwa połówki jak się reklamujecie... to powodzeni
          > a życzę.

Twoja druga połówka stoi u mnie w barku big_grin big_grin big_grin
          • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 20:12
            torado napisała:

> Twoja druga połówka stoi u mnie w barku big_grin big_grin big_grin

Nie zwabisz mnie... nawet taką pokusą big_grin
            • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 20:17
              zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
              >
              > > Twoja druga połówka stoi u mnie w barku big_grin big_grin big_grin
              >
              > Nie zwabisz mnie... nawet taką pokusą big_grin

Adam też tak mówił i widzisz jak to się skończyło big_grin
              • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 20:22
                torado napisała:

> Adam też tak mówił i widzisz jak to się skończyło big_grin

Adam nie czytał forum więc nie znał przewrotnego charakteru kobiet big_grinbig_grinbig_grin
                • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 20:32
                  zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                  >
                  > > Adam też tak mówił i widzisz jak to się skończyło big_grin
                  >
                  > Adam nie czytał forum więc nie znał przewrotnego charakteru kobiet big_grinbig_grinbig_grin

nie musiał wink, przewrotność to immanentna cecha kobiet big_grin
                  • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 20:51
                    torado napisała:

> przewrotność to immanentna cecha kobiet big_grin

to jest temat na osobny wątek - nieśmiała i samotna kobieto big_grinbig_grinbig_grin
                    • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 21:18
                      zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                      >
                      > > przewrotność to immanentna cecha kobiet big_grin
                      >
                      > to jest temat na osobny wątek - nieśmiała i samotna kobieto big_grinbig_grinbig_grin

sugerujesz, że to moje immanentne cechy ? wink big_grin
                      • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 21:21
                        torado napisała:

> sugerujesz, że to moje immanentne cechy ? wink big_grin

jestem na etapie poznawania wszystkich Twoich cech big_grin
                        • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 21:24
                          zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                          >
                          > > sugerujesz, że to moje immanentne cechy ? wink big_grin
                          >
                          > jestem na etapie poznawania wszystkich Twoich cech big_grin

a jaką wybrałeś kolejność ? wink
                          • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 21:30
                            torado napisała:

> a jaką wybrałeś kolejność ? wink

w świecie wirtualnym najistotniejsza dla mnie jest namiętność smile
                            • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 21:35
                              zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                              >
                              > > a jaką wybrałeś kolejność ? wink
                              >
                              > w świecie wirtualnym najistotniejsza dla mnie jest namiętność smile

to jestem Twoim ideałem wink........w wirtualu big_grin
                              • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 21:37
                                torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
                                >
                                > > torado napisała:
                                > >
                                > > > a jaką wybrałeś kolejność ? wink
                                > >
                                > > w świecie wirtualnym najistotniejsza dla mnie jest namiętność smile
                                >
                                > to jestem Twoim ideałem wink........w wirtualu big_grin

ma drugim miejscu jest nieśmiałość... oczywiście w wydaniu przewrotnej kobiety...
                                • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 21:44
                                  zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                                  >
                                  > > zwrotny48 napisał:
                                  > >
                                  > > > torado napisała:
                                  > > >
                                  > > > > a jaką wybrałeś kolejność ? wink
                                  > > >
                                  > > > w świecie wirtualnym najistotniejsza dla mnie jest namiętność smile
                                  > >
                                  > > to jestem Twoim ideałem wink........w wirtualu big_grin
                                  >
                                  > ma drugim miejscu jest nieśmiałość... oczywiście w wydaniu przewrotnej kobiety.
                                  > ..

a przewrotność w wydaniu nieśmiałej może być ? wink
                                  • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 21:47
                                    torado napisała:

> a przewrotność w wydaniu nieśmiałej może być ? wink

połączenie tych cech jest zgubne dla faceta.. wiem, że tylko żartowałaś smile
                                    • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 21:49
                                      zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                                      >
                                      > > a przewrotność w wydaniu nieśmiałej może być ? wink
                                      >
                                      > połączenie tych cech jest zgubne dla faceta.. wiem, że tylko żartowałaś smile

nie umiem żartować wink
                                      • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 21:52
                                        torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
                                        >
                                        > > torado napisała:
                                        > >
                                        > > > a przewrotność w wydaniu nieśmiałej może być ? wink
                                        > >
                                        > > połączenie tych cech jest zgubne dla faceta.. wiem, że tylko żartowałaś :
                                        > )
                                        >
                                        > nie umiem żartować wink

domyśliłem się, zbyt poważnie podchodzisz do życia i moich wpisów na forum smile
                                        • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 21:54
                                          zwrotny48 napisał:

>
                                          > domyśliłem się, zbyt poważnie podchodzisz do życia i moich wpisów na forum smile

facet a taki domyślny wink.......
                                          • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 21:57
                                            torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
                                            >
                                            > >
                                            > > domyśliłem się, zbyt poważnie podchodzisz do życia i moich wpisów na foru
                                            > m smile
                                            >
                                            > facet a taki domyślny wink.......

wyczuwam szczyptę ironii... smile
                                            • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 22:02
                                              zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                                              >
                                              > > zwrotny48 napisał:
                                              > >
                                              > > >
                                              > > > domyśliłem się, zbyt poważnie podchodzisz do życia i moich wpisów n
                                              > a foru
                                              > > m smile
                                              > >
                                              > > facet a taki domyślny wink.......
                                              >
                                              > wyczuwam szczyptę ironii... smile

ze szczyptą pieprzu ? wink
                                              • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 22:10
                                                torado napisała:

> > wyczuwam szczyptę ironii... smile
                                                > ze szczyptą pieprzu ? wink

dobranoc smile dalszy ciąg rozmowy będzie szeptem smile
                                                • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 22:11
                                                  zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                                                  >
                                                  > > > wyczuwam szczyptę ironii... smile
                                                  > > ze szczyptą pieprzu ? wink
                                                  >
                                                  > dobranoc smile dalszy ciąg rozmowy będzie szeptem smile

ciiiiiiiiiiiii smile
                                          • kristoff11 Re: szukam ideału 10.08.12, 21:57
                                            Dziżas, umówcie się na randkę a nie tak mi tu temat zanieczyszczacie tym ćwierkaniem
                                            • torado Re: szukam ideału 10.08.12, 22:03
                                              kristoff11 napisał:

> Dziżas, umówcie się na randkę a nie tak mi tu temat zanieczyszczacie tym ćwierk
                                              > aniem

kris...czytaj i ucz się big_grin big_grin big_grin
                                            • zwrotny48 Re: szukam ideału 10.08.12, 22:13
                                              kristoff11 napisał:

> Dziżas, umówcie się na randkę a nie tak mi tu temat zanieczyszczacie tym ćwierk
                                              > aniem

już jesteśmy umówieni, tylko ja jeszcze o tym nie wiem big_grin
      • kropkamamadaniela Re: szukam ideału 23.08.12, 12:37
        O rany, ale pomysł...

O-O

Potem tabun za rogiem stoi i patrzy co to za paszczak dał anons?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka