ametyst2 30.01.13, 00:48 Chwilowo (mam nadzieje)nie daje rady,ale mam nadzieje ,że wszystko sie ułoży....mimo to zagladam na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: Mam problem 30.01.13, 00:54 Witaj chyba się nie znamy dzięki fotce ze strumykiem napsiałm o swoich motylkach. Ej, zima się już kończy już motylki niedługo będą fruwać, spóżnielski/ka >mam nadzieje ,że wszystko sie ułoży... Tego Ci życzę, skoro jest pochmorno to potem zawsze wychodzi słonce innej opcji nie ma, kolej rzeczy Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Mam problem 30.01.13, 09:19 Aaaa konkretniej coś o problemie???bo to takie zbyt ogólne jest Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Mam problem 31.01.13, 00:43 "Żyj tak, abyś po latach mógł powiedzieć: przynajmniej się nie nudziłem." własnie walcze o życie osoby razem z nią.... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Mam problem 31.01.13, 09:07 Również się nie znamy, ale mocno trzymam kciuki za powodzenie Odpowiedz Link
butellishka Re: Mam problem 31.01.13, 20:57 trzymaj się dzielnie, Ametyście! zaciskam kciuki na szczęście! aby wszystko było dobrze! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam problem 31.01.13, 21:44 o kurcze....zatem dużo sił, wiary i wytrwałości dla Was obojga! Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Mam problem 31.01.13, 21:53 A Tyś nie doczytał, że problem ma kobieta? Niedobry Ty... No chyba te reklamy to najmniejszy kłopot teraz... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Mam problem 31.01.13, 22:15 Przecież wyszło, bo przyszło... odpowiedź znaczy się... wprawdzie moja, ale zawsze Odpowiedz Link
dusiaa.xd Re: Mam problem 03.02.13, 11:27 niesmiali-forum.waw.pl/ Nowe forum dla nieśmiałych, samotnych Bez względu na wiek! Podziel się swoim problemem a my pomożemy Ci go rozwiązać. Nieśmiałość często prowadzi nas do życia w samotności czego nikt nie chce, więc jeśli czujesz się samotny też napisz! niesmiali-forum.waw.pl/ Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Mam problem 06.02.13, 00:01 Nadal walczymy,raz jest lepiej raz ......cierpi,ma chwile załamania-ja też....jadnak cały czas mam nadzieje i wierze ,że gdy to sie skonczy to bedzie juz tylko dobrze Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Mam problem 06.02.13, 00:31 Trzymajcie się oboje mocno i walczcie Ja będę trzymać kciuki Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Mam problem 06.02.13, 09:11 Pięknie, wiosennie pozdrawiam i tej wiosny w sercach Wam życzę Trzymam mocno za Was... Odpowiedz Link
8amorek8 Re: Mam problem 11.02.13, 10:24 Może szukasz nie tam gdzie trzeba.. Byłaś może na polskarandka.eu? Tam znajdziesz kogoś na całe życie, poważnie myślących o związku facetów z Niemiec, Austrii i Szwajcarii. Ja już znalazłam tego jedynego właśnie tam Rejestracja i korzystanie z portalu są darmowe! Strona działa w 3 językach Powodzenia Odpowiedz Link