24.03.13, 00:27
Znalazłem ogłoszenia pań 50+

* Poznam pana wolnego, normalnego, sympatycznego bez nałogów, zmotoryzowanego. W wieku 57 - 60 lat, bez nadwagi, ok. 180CM WZROSTU. Z Gorzowa lub okolic. Proszę dzwonić o 20.00. Nie odpowiadam na SMS-y.

* Poznam samotnego, WYSOKIEGO PANA w wieku 58 - 63 lata, który zaprosi na Andrzejki i bal sylwestrowy. Czy taki pan jest?

* Gorzowianka - wolna, pozna pana (przyjaciela), wolnego, normalnego, sympatycznego bez nałogów i zobowiązań w wieku 57 - 63 lata. Szczupłego i WYSOKIEGO POWYŻEJ 180CM, z Gorzowa lub bliskich okolic.

SERDECZNE ŻYCZENIA SAMOTNOŚCI DO USRANEJ ŚMIERCI
Obserwuj wątek
    • zuzanna5.0 Re: Ha ha ha 24.03.13, 00:31
      He he,moze są wysokie co?
      • noajdde Re: Ha ha ha 24.03.13, 00:38
        Taaaa, "singielki" po 50-tce czekają na księcia z pełną szczęką.
        • najall Re: Ha ha ha 24.03.13, 07:31
          A nie uważasz, że te ogłoszenie w liczbie AŻ 3 mogły napisać panie, które pomimo lat 50 mogą być wysokie, może nie lubią niższych mężczyzn? Co w tym złego, Ty nie lubisz otyłych, one nie lubią niskich i tyle?
          Noajdde już tyle razy pisaliśmy, że w kwestii gustu się nie dyskutuje jeden lubi takich inny siakich i kompletnie niczego to nie dowodzi.
          I czy naprawdę uważasz, że 50 latka wdowa, panna, czy zamężna nie może mieć oczekiwań,
          bo co? Za stara jest?

• asterka10 Re: Ha ha ha 24.03.13, 08:55
            50 letnia, ba 40 letnia w opinii niektórych mężczyzn, powinna kupić czarny golf, czarne okulary i pełznąć w kierunku cmentarza.Prawo wyboru wg. Noa mają śliczne 20 latki.
            • najall Re: Ha ha ha 24.03.13, 11:23
              Hmmm no tak, tak.
              Ja już pochówek mam wybrany, to chyba dobrze o mnie świadczy w tym wieku prawda? wink
              • zuzanna5.0 Re: Ha ha ha 24.03.13, 11:34
                Sąmłodzi faceci co lubią dojrzałe,ot co ,hehewink
          • noajdde Re: Ha ha ha 24.03.13, 12:36
            Jeśli dla kobiet podstawowym kryterium wyboru jest wzrost to niech potem nie wypisują bzdur na forum o swojej rzekomej samotności. Nie wiem ilu zostało przy życiu wysokich, wysportowanych samotnych 60-ciolatków ale jak dla mnie te "singielki" mogą sobie czekać nawet na młodego Banderasa.
            Gdybym ja był wysokim przystojnym brunetem za którym oglądałyby się wszystkie kobiety to w dupie miałbym takie stare próchna o kosmicznych wymaganiach. Najwyraźniej jednak kobiety tego nie rozumieją.

https://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201012/1292013457_by_Adam395_600.jpg
            • noajdde Re: Ha ha ha 24.03.13, 13:04
              https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/07/b566ce7752f24f8a8e732e6fda5f6694.jpg?1343643533
            • armas1 Re: Ha ha ha 24.03.13, 13:23
              masz tu naoajdde pare kopii tego co znalazlem za granica na portalach, jakie Polki maja wymagania:

1. Witam wszystkich panów co czytają to ogłoszenie i dziękuje za zainteresowanie .......napisze tak szukam pana który chce stałego i stabilnego związku, jest odpowiedzialny zna znaczenie słów szczerość i zaufanie i stosuje je w życiu . W kobiecie widzi swego przyjaciela i równą sobie partnerkę ,pana który jest wysoki i nie jest szczupły (przepraszam panów szczupłej budowy ale wole tych okrąglejszych )w wieku od 32-40 lat ,dbającego o swój wizerunek, stanu wolnego i bez zobowiązań .Jestem 32 letnią brunetka o okrągłych kształtach ,zadbana i pomału tracę nadzieję że w tym mieście znajdzie się jeszcze tylko jeden taki pan.

2.
              Witam.... Szukam mężczyzny wysokiego powyżej 178....
              Nie szukam ideału, nie ma takich - szukam kogoś o dobrym sercu, z zasadami i szacunkiem do drugiego człowieka......
              kto wierzy jeszcze w miłość, kto żyje ponad przecietną, ceniącego dobre maniery ...
              i umiejacego cieszyc sie z każdej drobnostki
              Szukam faceta niepalącego.... dla mnie to bardzo ważne....
              Teraz coś o mnie.... 34-latka...zadbana kobieta z ciałkiem.... szatynka....
              Nie lubię: chamstwa i prostactwa,
              przeciwniczka dragów, alkohol okazjonalnie
              uwielbiam kuchnie swiata, podróże ...basen
              Czekam na wiadomości.... Pozdrawiam

3.Czy na tym Londynku naprawde nie ma juz wartosciowych mezczyzn? Ktorzy szukaja kobiety z ktora wyskocza na kawe,do kina,na piwo....? Bez zbednych deklaracji typu,,na cale zycie,ta jedna jedyna? Nie wykluczam trwalego zwiazku jesli zaiskrzy,ale... Nie napisze,ze szukam tego jedynego z ktorym...No wlasnie co? Tego nie wie nikt.... Ale miloby bylo miec kogos z kim czulabym sie swietnie. O kim myslalabym z biciem sercawink Brak mi tych motylkow w brzuchuwink
              Chce poznac wolnego mezczyzne powyzej 37 lat,180cm wzwyz. Mezczyzne z pasjami,zainteresowaniami,ktory ma cos do powiedzenia i posiada to cos...
              Ja:wolna,40letnia kobieta,ktora wie czego chce i czego szuka,ale jak dotad bez skutku....

4.Chcialabym poznac Pana kulturalnego, przystojnego, inteligentnego, odpowiedzialnego i wesolego, w wieku 35-40 (z mila aparycja), wysokiego (min. 180cm). Mam 30lat, jestem szczupla i zadbana, optymistka, wesola, inteligentna, niezalezna, punktualna i odpowiedzialna. Mam 5 letnie dziecko. Sporo doswiadczenia i dobrego i zlego, ale nie mam zamiaru sie poddawac chociaz sa momenty ze trace nadzieje na spotkanie normalnego mezczyzny. Proboje jeszcze raz.
              • asterka10 Re: Ha ha ha 24.03.13, 13:43
                To drodzy panowie i tak pikuś w porównaniu z męskimi wymaganiami.
              • noajdde Re: Ha ha ha 24.03.13, 14:06
                https://www.wysyp.pl/demot/0_0_0_209033056.jpg
                • najall Re: Ha ha ha 24.03.13, 14:35
                  Tylko wiesz Noa, to broń obosieczna, po szkieletach nie dokładnie widać, że to kobiety, a w podpisie wystarczy zmienić płeć...
                  Jakbyście nie byli tacy sami...
                  Przecież także czekasz na tę wymarzoną, prawda?
                  Może czas porozglądać się za szukającymi i wykrzesać coś wspólnie niż obrzucać się takimi bzdurami?
                  Bezsensowne są te kłótnie nic nie wnoszące do zmiany rzeczy, więc po co? Aż tak się nudzicie codziennie, żeby komuś drugiemu dokopać? W sumie może i Wam to poprawia samopoczucie, więc i może jest w tym coś dobrego...tylko na jak długo.
                  • asterka10 Re: Ha ha ha 24.03.13, 15:06
                    Noa, marzenia o idealnym facecie porzuciłam jakieś 15 lat temu.Jestem cudownym przykłądem na to, że to nie kobiety są wybredne.Chcesz dowodó poczytaj moje posty ze zrozumieniem.
                  • sadgirl25 Re: Ha ha ha 24.03.13, 17:39
                    Najall, te szkielety to i tak nie dorównają
                    temu obrazkowi który on tu kiedyś wstawił w niedzielny poranek
                    wkleił tu z demotywatorów obrazek zasranego kibla
                    myślałam że zwymiotuję na monitor
                    to jest CHORE !!!
                    • noajdde Re: Ha ha ha 24.03.13, 17:47
                      Strasznie jesteś delikatna. Jak udało Ci się przeżyć tyle lat?
                      • sadgirl25 Re: Ha ha ha 24.03.13, 17:50
                        Bo na szczęście nie miałam okazji wcześniej spotkać takich ludzi jak Ty
                        • noajdde Re: Ha ha ha 24.03.13, 17:52
                          Fakt, miałaś dużo szczęśćia.
        • sadgirl25 Re: Ha ha ha 24.03.13, 16:40
          Znam ludzi po 50-tce, 60- tce a nawet grubo po 70- tce
          którzy mają milion razy lepsze podejście do życia od Ciebie
          Śmieją się ze swoich chorób, dolegliwości i tego że tu ich strzyka i tam ich strzyka
          i są normalnymi wesołymi optymistycznymi ludźmi nie tak jak Ty marudo
          potrafią śmiać się z każdej bzdety a Ty mógłbyś się od nich uczyć NORMALNEGO, ZDROWEGO podejścia do życia
          • noajdde Re: Ha ha ha 24.03.13, 17:49
            Mają szczęście, że nie są sami. W przeciwnym wypadku z tymi dolegliwościami nie spełniliby żadnych kryteriów sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka