Dodaj do ulubionych

foty z wakacji

03.03.17, 19:56
proszę moich psychoanalityków o uwagę

wszedłem na portal randkowy, przeglądam panie z okolicy
i nie wiem co o tym myśleć, ale jak patrzę na zdjęcia na tle jakiegoś morza czy gór to myślę sobie "aha, ta to by zaraz chciała żeby gdzieś jeździć, zaraz będzie mi suszyć głowę żeby szukać jakiegoś wyjazdu"
i od razu odrzucam myśl żeby w ogóle się odezwać (w sumie w wersji free mam tylko jedną wypowiedź na dobę więc muszę dobrze wybierać obiekty westchnień)
na swoje usprawiedliwienie mam że mam dzieci i w wakacje z nimi gdzieś wyjeżdżam, ale pewie dałoby się jeden tydzień jakoś razem zorganizować?

teoretycznie, bo na razie nie wychodzę ze swojej skorupy

ale niech mi ktoś pomoże dojść do sedna moich emocji - czy ja się boję kontaktu ze zbyt światowymi kobietami i podświadomie biorę pod uwagę tylko szare myszki?
czy to może być coś innego?

dziewczyny, które zamieszczacie swoje zdjęcia z Bora Bora, Hula Kula czy Zulu Gula - jak to z wami jest?
Obserwuj wątek
    • karolivia Re: foty z wakacji 03.03.17, 20:49

Panie Henryku, a kobiety sfotografowane na jakim tle sprawiają, że ma Pan ochotę nawiązać z nimi bliższą relację?
      • heniek.8 Re: foty z wakacji 03.03.17, 21:21
        no właśnie jeszcze nie wiem, dopiero zaczynam, więc się jeszcze nie skrystalizowało
        coś co by sugerowało normalność (w końcu, ktoś w związku powinien być normalny)

czyli dochodzę do wniosku że chodzi mi żeby się nie wyróżniała?
        po to żebym jej nie zauważył?

rozumie pani coś z tego, moja terapeutko?
        • margott70 Re: foty z wakacji 04.03.17, 08:32
          To jeszcze nalezaloby sprecyzowac co dla Pana jest normalnoscia. Fotka jak ona w fartuszku gotuje obiad czy moze selfie z hantlami?
          • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 08:56
            hantle sugerują że jest aktywna, ja też jestem, więc jakiś wspólny element w tym by się znalazł
            fartuszek ma swoje plusy i minusy, tak że nie mogę się zdecydować na 100%
            • margott70 Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:22
              Ale wiesz, to co widzisz jest tylko Twoim punktem widzenia? A moze to zdjecie z wakacji, to byl jej jedyne wakacje w zyciu? A moze chce pokazac, ze nie leci na pieniadze, bo pieniadze juz ma. Powodow moze byc wiele i kazdy widzi to co chce
              • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:27
                wiem, ale ja nikogo nie krytykuję, nie oceniam
                to co teraz robię to rodzaj publicznej psychoanalizy big_grin
                postanowiłem sobie złapać większy kontakt z własnymi emocjami, w sensie : w czasie rzeczywistym analizować co? czuję i wnikać dlaczego?

inaczej stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący który już wszystko wie o świecie i o sobie i rzyga na forach
                • margott70 Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:44
                  Dobra, to ja tez chce psychoanalize😁. Chodze dwa razy w tygodniu na fitnes(idzie wiosna to sobie zwiekszylam do 4), dwa razy w tygodniu na jezyk, oprocz tego sprzatam(duuza chalupe), gotuje, piore, ze o takim drobiazgu jak chodzenie do roboty nawet nie wspominam. I to jest moja normalnosc, dobrze mi z tym. Czy nadaktywnoscia cos sobie rekompensuje?
                  • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:49
                    od strony psychoanalizy nic nie mam do powiedzenia bo nie powiedziałaś jak się z tym czujesz

od strony praktycznej:
                    masz dużą chałupę i dużo sprzątania, pewnie większe koszty - na pierwszy rzut oka zbędne

czyżbyś zakładała że jakiś absztyfikant kiedyś wprowadzi się do gniazdka?
                    • margott70 Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:52
                      Jak nie powiedzialam, jak powiedzialam, ze dobrze mi z tym. He, he dobre za ta chalupa. Niestety to bardziej skomplikowane.
                      • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:58
                        no to jak dobrze, to jeszcze nie czas na analizę
                        jeżeli dojdziesz do wniosku że "dobrze" to samooszukiwanie się (a zakładam, że NIE dojdziesz) - wtedy można zawracać gitarę forumowym shrinkom tongue_out
                        • margott70 Re: foty z wakacji 04.03.17, 10:06
                          Wybaczy Pan panie doktorze, ze glowe zawracalam😀
    • tapatik Re: foty z wakacji 04.03.17, 08:21
      Czyli wychodzi na to, że sam sobie ograniczenia nakładasz.

Jeśli mieszkasz w Polsce to masz 26 dni urlopu. Z tego 10 dni poświęcasz na wyjazd z dziećmi, a następne 10 dni poświęcasz na wyjazd ze swoją panią.
      Zostaje ci jeszcze 6 dni.
      No chyba, że któryś z tych urlopów zahaczy o 15 sierpnia, bo to święto.

Heniu, załóżmy, że trafi ci się wymarzona dziewczyna, jak wyobrażasz sobie z nią życie?
      Chcesz z nią zamieszkać, czy będziecie się spotykać w soboty na niezobowiązujący seks?

Przemyślałeś to?
      • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:03
        na pewno nie chciałbym wpakować się w seks "zobowiązujący"
        ja się napracowałem a ex zbiera żniwa w postaci 500+ big_grin
        taka sprawiedliwość

na dzisiaj - wolę mieszkać sam, posiedzieć na forum, popić kawkę, pójść na trening, poczytać jakiegoś filozofa, wieczorem na wódkę do kumpla, niż spinać się na Kanary smile
        • karolivia Re: foty z wakacji 04.03.17, 09:37
          To tak rób. Kto ci się każe spinać? I na Kanary latać?
          Niestety wszystko w życiu ma swoją cenę. Wchodzenie w związki, samotność, pieniądze, zgrabny tyłek, WSZYSTKO. Pozostaje kwestia ile chcesz zapłacić i za cowink.
          • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 10:25
            karo a w jakiej scenerii są twoje foty na edarling? kiss
            • karolivia Re: foty z wakacji 04.03.17, 19:56
              A takie jak w klatce nurkuję z rekinami. No i mam w opisie, że lubię podróże, te duże i te małe big_grin.
              Dobra, w zasadzie to nie mam żadnego zdjęcia, nawet konta nie mam. Masz mnie.
              • heniek.8 Re: foty z wakacji 05.03.17, 15:41
                no szkoda
                mam już 7 odwiedzin mojego profilu, żeby zobaczyć kto to - trzeba zapłacić

jak myślisz, wejść w to? szczęście puka do drzwi,
                25.90zł za 90 dni szczęścia to niewygórowana kwota

jak zagadać? co myślisz o takim tekście na podryw:
                "nawet jeżeli ci się nie podobam to może pójdziemy na kurs tańca?"
                • tapatik Re: foty z wakacji 05.03.17, 18:38
                  Nie mogłeś znaleźć czegoś tańszego?
                • karolivia Re: foty z wakacji 05.03.17, 20:00
                  "na dzisiaj - wolę mieszkać sam, posiedzieć na forum, popić kawkę, pójść na trening, poczytać jakiegoś filozofa, wieczorem na wódkę do kumpla, niż spinać się na Kanary"
                  Myślę, że:
                  kup wódkę za 25,90 , idź do kumpla, zainstaluj darmowego Tindera. Zwiększysz w ten sposób znacząco swoje szanse na niezobowiązujący seks oraz nie będziesz musiał wstawać z fotela, żeby szczęściu drzwi otworzyć.
                  • heniek.8 Re: foty z wakacji 05.03.17, 20:09
                    już żadnej wódki, to jest trucizna smile
                    do świąt abstynencja

co tam jest na tym tinderze?
                    chyba żeby się załapać na niezobowiązujący darmowy seks to trzeba mieć ze 30 lat max?
                    • karolivia Re: foty z wakacji 05.03.17, 20:20
                      Liczyłam na to, że sam sprawdzisz i napiszesz. Zdecydowanie jesteś bardziej otwarty na nowe technologie i wyzwania ode mnie.
                      • heniek.8 Re: foty z wakacji 05.03.17, 20:35
                        może to być kwestia perspektywy

patrząc z mojej, nieczęsto trafiają nieprzyzwoite propozycje

a w zasadzie nigdy uncertain
                        • karolivia Re: foty z wakacji 06.03.17, 11:56
                          W Polsce, której symbolem kobiety jest Matka-Polka i Matka Boska to raczej normalne.
                          Zazwyczaj kod kulturowy zezwala na zaproszenie na kawę. Bezpiecznie. A kawę jak wiadomo można pić w różnych miejscach. Przed, po , no może niezręcznie tylko w trakciewink
                        • tapatik Re: foty z wakacji 06.03.17, 13:34
                          heniek.8 napisał:

> może to być kwestia perspektywy
                          >
                          > patrząc z mojej, nieczęsto trafiają nieprzyzwoite propozycje
                          >
                          > a w zasadzie nigdy uncertain

Tu masz odpowiedź dlaczego: piekielni.pl/77226
    • vise_niena Re: foty z wakacji 04.03.17, 16:49
      Nie jeżdżę na Bora Nira wink a na co drugim zdjęciu mam morze wink bo nad nim mieszkam ! big_grin
      Tapatik dobrze Cię pyta...a ja to ujmę inaczej: "do czego" smile Ci ta kobieta z randek ma służyć ? wink
      Do mieszkania razem nie...
      Do płodzenia dzieci tym bardziej nie...
      Do wspólnego spędzania wieczorów przy świecach i winie nie...bo Ty albo trenujesz albo pijesz z kumplami wink))
      No to ja nie rozumiem wink)) o co po co kaman wink wink wink
      • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 17:04
        vise_niena napisał(a):

> a ja to ujmę inaczej: "do czego" smile Ci ta kobieta z r
        > andek ma służyć ? wink
        > Do mieszkania razem nie...
        > Do płodzenia dzieci tym bardziej nie...
        > Do wspólnego spędzania wieczorów przy świecach i winie nie...bo Ty albo trenuje
        > sz albo pijesz z kumplami wink))

dla podpory emocjonalnej, wspólnej rozrywki smile a do czego smile

idzie wiosna, czas się jednak ogarnąć
        mam nadzieję że mi pomożecie, bo mój poprzedni romans rozleciał się przez to że byłem (tak sądzę) mało zaangażowany,

w ogóle to mam mało czasu, w sensie np. liczba wolnych wieczorów w tygodniu
        drogie panie - ile wieczorów wspólnych to minimum żeby mówić o parze?
        • vise_niena Re: foty z wakacji 04.03.17, 17:08
          Jeżeli nie mieszkasz razem z kobietą, nie jesteś z nią kazdego dnia...a tylko od czasu do czasu i raz u Ciebie a raz u niej to...to nie jest związek...
          To luźna znajomość... Dla sexu, wspólnych wyjsć do kina itp.
          Gdzie tu związek ?
          Jak już to "wolny związek/otwarty" tak to niektórzy nazywają...
          • vise_niena Re: foty z wakacji 04.03.17, 17:09
            Para buch koła w ruch wink
            • vise_niena Re: foty z wakacji 04.03.17, 17:11
              Dla mnie nie liczy się ilość wieczorów czy nocy...kolacji ze śniadaniem wink jak zwał tak zwał wink
              Liczy się to że możesz na kogoś liczyć. Czyli - wchodząc z kimś w związek oczekuję, że będę mogła polegać na tej osobie, że będziemy ze soba szczerzy.
              • heniek.8 Re: foty z wakacji 04.03.17, 17:16
                vise_niena napisał(a):

> Liczy się to że możesz na kogoś liczyć. Czyli - wchodząc z kimś w związek oczek
                > uję, że będę mogła polegać na tej osobie, że będziemy ze soba szczerzy.

to to akurat masz na forum, związek niepotrzebny big_grin
                • vise_niena Re: foty z wakacji 04.03.17, 17:18
                  Dlatego ja tu nie siedzę... Nie jestem wirtualna wink
        • margott70 Re: foty z wakacji 04.03.17, 17:28
          Pierwsza potrzeba, ktora sie pojawia jest biologia i potrzeba bliskosci. Dlatego sie wiazemy. Ale oczywiscie mozecie to nazywac wsparciem emocjonalnym
    • silencjariusz Re: foty z wakacji 04.03.17, 19:10
      Dokładnie. Większość fotek to fotki z wakacji. I prawie zawsze w profilu jest coś typu "uwielbiam podróże, te duże i te małe". Czyżby kobiety, które prowadzą osiadły tryb życia wymarły?
      • vise_niena Re: foty z wakacji 04.03.17, 20:04
        Wymarłym może nie wink ale ja and moja suka jesteśmy niewątpliwie gatunkiem wymierającym wink
      • karolivia Re: foty z wakacji 05.03.17, 15:31
        Taki trend, trzeba być na czasie, zwiedzać świat, mieć wyjątkowe hobby, a nie , po prostu lubić grzebać w ogródku, i chodzić do lasu z psem. Wyobraź sobie ofertę, gdzie laska na jednym zdjęciu siedzi sobie przed laptopem i klika na forum nieśmiali i samotni, na drugim obiera ziemniaki, a w opisie ma: lubię siedzieć w necie i nie wychodzić z domu.
        Ubarwiamy rzeczywistość, wszyscy.
    • dreammaker Re: foty z wakacji 04.03.17, 20:06
      Zdjęcia najlepiej traktować z przymrużeniem oka,bo tak naprawdę mieszają w głowie,nie pokazują tego co jest najważniejsze.Czasem najlepszym sposobem znalezienia kogoś może okazać się zwykła chęć porozmawiania z kimś bez nacisku że musimy się komuś spodobać,podczas takiej zwyklej wymiany zdań można więcej wywnioskować niż poprzez informacje zawarte na profilu które też mogą być nieco ubarwione w celu pozyskania większego zainteresowania.
      Może nie jest to latwy sposób,ale myślę że dość skuteczny...trzeba tylko odrobiny cierpliwości i wiary w to że się kiedyś uda 😀
    • noajdde Re: foty z wakacji 05.03.17, 00:06
      To wszystko to bzdury na resorach, zdjęcia sprzed pięciu lat. Większość z tych kobiet była raz w Sopocie i raz na deptaku na Krupówkach, także bez stresu. Dla nich i tak najważniejsze jest byś był przystojny i miał dużo hajsu. Wtedy wyciągną Cię co najwyżej nad morze do Chorwacji albo na parawaning w Polsce by leżeć cały dzień plackiem na słońcu.
      • heniek.8 Re: foty z wakacji 05.03.17, 08:23
        noajdde napisał:

> Dla nich i tak najważniejsze jest byś był przystojny i miał dużo hajsu. Wtedy wyci
        > ągną Cię co najwyżej nad morze do Chorwacji albo na parawaning w Polsce by leże
        > ć cały dzień plackiem na słońcu.

przystojny i dużo hajsu? wiedziałem że jest w tym jakiś haczyk
        mój target to "Roaring Forties"
        mam nadzieję że w tym segmencie wymagania są obniżone

jaki dochód netto powinienem wykazywać żeby w ogóle marzyć o zabawie w dom?
        • baenzai Re: foty z wakacji 05.03.17, 11:29
          heniek.8 napisał:

> jaki dochód netto powinienem wykazywać żeby w ogóle marzyć o zabawie w dom?

Musi być odwrotnie proporcjonalny do twojej urody. wink
        • noajdde Re: foty z wakacji 05.03.17, 22:39
          Nie ma czegoś takiego jak wymagania obniżone. Przynajmniej ja na razie dostrzegam, że wymagania kobiet wraz z wiekiem rosną. Oczywiste jest, że facet po trzydziestce już nie tylko powinien posiadać wysokie kieszonkowe czy intratną pracę u ojca ale do tego jeszcze dom, ekskluzywny samochód no i oczywiście odpowiedni wygląd. Jeśli taka księżniczka nie znalazła nikogo do trzydziestki to już nie znajdzie bo taki, który by jej wymaganiom sprostał jeszcze się nie narodził. Wymagania może zaczną spadać koło sześćdziesiątki, gdzie mężczyzn jest już znacznie mniej.
          • tapatik Re: foty z wakacji 06.03.17, 11:06
            noajdde napisał:

> Oczywiste jest, że facet po trzydziestce już nie tylko powinien posiadać wysokie
            > kieszonkowe czy intratną pracę u ojca

Aaa, i dlatego ja jestem bez szans, bo ani nie mam kieszonkowego, ani intrantnej pracy u ojca.
            Siedzę zwyczajnie na etacie we fabryce.
            Plus jakieś fuchy po godzinach.

> ale do tego jeszcze dom, ekskluzywny samochód no i oczywiście odpowiedni
            > wygląd.

A co to jest ten odpowiedni wygląd u trzydziestolatka? Brak pryszczy?
      • tapatik Re: foty z wakacji 05.03.17, 11:40
        noajdde napisał:

> To wszystko to bzdury na resorach, zdjęcia sprzed pięciu lat.

Zdjęcia sprzed 5 lat też mogą pokazać jaka jest dana osoba.

> Większość z tych kobiet była raz w Sopocie i raz na deptaku na Krupówkach,
        > także bez stresu.

Znam przynajmniej kilka forumek, które mają większe ambicje niż Krupówki.
        Jak byś jeździł na spotkania forumowe to też byś je poznał.

> Dla nich i tak najważniejsze jest byś był przystojny i miał dużo hajsu.

Kłamstwo wielokroć powtarzane staje się prawdą?

> Wtedy wyciągną Cię co najwyżej nad morze do Chorwacji albo na parawaning
        > w Polsce by leżeć cały dzień plackiem na słońcu.

Zapomniałbym - pójdziesz wreszcie na terapię?
      • karolivia Re: foty z wakacji 05.03.17, 15:36
        Zjadło Ci przy kopiowaniu tekstu, że trzeba być przystojnym BRUNETEM. To dopisuję. Żeby Ci co wejdą na forum pierwszy raz mieli jasność.
    • 13haan Re: foty z wakacji 06.03.17, 14:49
      Te fotki przecież nic nie znaczą. Poza tym te wymiany zdań na portalach do niczego nie zobowiazuja. Zainteresowania odnośnie warunków przyrodniczych godnych do odpoczynku są różne. A ty chyba szukasz usprawiedliwienia, zeby nie pisać. Ty się migasz. Bo wiesz, ze łatwo by ci poszło.
      • heniek.8 Re: foty z wakacji 06.03.17, 18:05
        nie wiem czy by mi poszło łatwo
        to jest trudne i to w paru aspektach
        ale chyba masz rację że kręcę się wokół tematu zamiast napisać

to może być taki mechanizm obronny - być olanym to nieprzyjemne uczucie, więc niektórzy tworzą taką narrację:
        - jestem niezbyt atrakcyjny fizycznie, nic tylko się powiesić, proszę forum o współczucie
        - jestem zbyt mądry i ciekawy - to ja jestem na pozycji że olewam i odrzucam

u mnie to jest raczej - nie mam czasu, szkoda zawracać głowę sobie i innym
        z tym że ja mówię prawdę smile

PS. mam pożyczyć 25 zeta?
        • noajdde Re: foty z wakacji 07.03.17, 22:38
          Z tym że "jestem niezbyt atrakcyjny fizycznie" nie stanowi wymówki do nic nie robienia. To raczej wyjaśnienie dlaczego nic nie wychodzi mimo, że wiele robię. Innymi słowy, powieszenie się stanowi całkiem ciekawą alternatywę do życia będąc skazanym na samotność.
          • heniek.8 Re: foty z wakacji 08.03.17, 06:34
            noajdde napisał:

> powieszenie się stanowi całkiem ciekawą alternatywę do życia będąc
            > skazanym na samotność.

znalazłbyś sobie wreszcie dziewczynę to może by ci wybiła z głowy te głupoty smile

szczęście trudno znaleźć w sobie, a niemożliwe gdzie indziej (Chamfort)

z którego jesteś powiatu, mam konto na sympatii to w wolnej chwili przejrzę co tam u was słychać
            • tapatik Re: foty z wakacji 08.03.17, 08:52
              Heniu, kilka forumek próbowało się z Noa umówić, to nie chciał.
              Jego trzeba najpierw zaprowadzić do psychoanalityka, a dopiero potem dziewczyny szukać, bo on laskę zamęczy swoim marudzeniem.
              • noajdde Re: foty z wakacji 08.03.17, 22:58
                Z tego co pamiętam była tylko jedna, kilka lat temu, dużo starsza ode mnie.
                • tapatik Re: foty z wakacji 09.03.17, 07:49
                  To ja pamiętam dwie.
                  Poza tym jak byś ruszył się z domu i pojechał na jakieś spotkanie forumowe, to byś spotkał różne osoby w różnym wieku.
                  • noajdde Re: foty z wakacji 09.03.17, 22:13
                    Wasze spotkania forumowe są 500km od miejsca gdzie mieszkam. Wolę pójść w góry czy na rower bo więcej z tego pożytku. Żyję dość długo na tym świecie by wiedzieć, że i tak żadnej z wyglądu się nie spodobam.
                • sweetsadness_87 Re: foty z wakacji 09.03.17, 19:17
                  Hmm a moze bys sprobowal pisac wlasnie do jakis troche starszych od siebie kobiet? Ja zaobserwowalam w trakcie mojej krotkiej kariery na jednym portalu, ze czesto zdjecia panow komentowaly kobiety jakies 2-4 lata od nich starsze wiec moze wiecej by Ci na wiadomosci odpisywalo.
                  • noajdde Re: foty z wakacji 09.03.17, 22:14
                    Ja jestem już dostatecznie stary. Większość kobiet w moim wieku wygląda już jak moja matka. To jak wyglądają te starsze?
                    • noajdde Re: foty z wakacji 09.03.17, 22:14
                      Mam wychowywać czyjeś wnuki?
                    • tapatik Re: foty z wakacji 10.03.17, 08:27
                      Na szczęście ja jestem młody...
                    • sweetsadness_87 Re: foty z wakacji 10.03.17, 13:24
                      Jak masz faktycznie 37 lat tak jak masz w profilu to ja nie wiem w ktorym miejscu jestes stary, moim zdaniem masz szanse znalezc interesujaca kobiete, ktora podobnie jak Ty sobie jescze zycia z nikim nie ulozyla. W dzisiejszych czasach kobiety 40 letnie wygladaja tak jak kiedys 30 letnie takze nie wiem jakie Ty kobiety spotykasz, ze tak sadziszuncertain Jak za 10 lat bedziesz w takim samym punkcie to juz te 40 letnie nie beda do Ciebie odpisywac. Moim zdaniem jak faktycznie szukasz milosci zwojego zycia, jakies bratniej duszy to zacznij pisac do kobiet na tym samym poziomie wyksztalcenia i w podobnym wieku (sczegolnie uwzglednij takie 2-3 lata starsze, bo mysle, ze cos w tym jest co ja zaaobserwowalam) no chyba, ze szukasz czegos innego. Wsrod moich znajomych sa takie pary, ze jak sie na nich patrzy to ma sie wrazenie, ze jednak jakies przeznaczenie istnieje to w wiekszosci sa dokladnie w tym samym wieku albo bardzo zblizonym i na podobnym poziomie intelektualnym. Jak ktos ma wnuki w wieku 37 lat to raczej lekka patologia jest.
                      • noajdde Re: foty z wakacji 11.03.17, 21:38
                        Jeśli miałbym pisać do kobiet w moim wieku i o podobnym poziomie wykształcenia to w ogóle nie dostałbym żadnej odpowiedzi. Jeśli już jakąś dostanę to na ogół od kobiet dużo starszych, zdecydowanie gorzej wykształconych, z dziećmi. Już kiedyś o tym pisałem, wykształcenie nie ma dla mnie większego znaczenia, pod warunkiem, że kobieta ma przynajmniej maturę.
            • noajdde Re: foty z wakacji 08.03.17, 22:57
              "znalazłbyś sobie wreszcie dziewczynę to może by ci wybiła z głowy te głupoty" - próbuję niemal całe swoje życie, lecz niestety nie spełniam kryteriów sad
          • tapatik Re: foty z wakacji 08.03.17, 08:50
            Kto cię skazał i ile ci jeszcze zostało do odmarudzenia na forum?

Kiedy idziesz na terapię?
    • yzek Re: foty z wakacji 08.03.17, 11:01
      Foty z wakacji? Zakaładałbym, że po prostu innych nie ma, albo tylko na tych występuje sama. Bardziej kuriozalne są zdjęcia w objęciach jakiegoś gościa albo wręcz z całą grupką, a wszyscy mają powymazywane twarze tongue_out

Y.
    • lilith45 Re: foty z wakacji 11.03.17, 21:47
      Mi sie wydaje ze kobiety zamieszczaja takoe zdjecia bo sa po prostu ladne i one sa na nich zazwyczaj usmiechniete zrelaksowane itp. i prawdopodobnie dlatego, żeby pokazać ze lubią podróżować. Ale to nie powiedziane ze zaraz z Toba beda chcialy gdzies podrozowac. Pewnie z czasem gdy związek sie rozwinie to zapewne tak! Myślę ze rozsadna kobieta nie zabiera na wakacje mało znanego faceta bo nie chce sobie tych wakacji zepsuć. A takie prawdopodobieństwo istnieje. Chyba że deaperatka albo taka co szuka sponsora.
      • heniek.8 Re: foty z wakacji 12.03.17, 20:14
        od pierwszego wpisu trochę zmieniła mi się perspektywa
        teraz za dekolt i nogi dodaję punkty i sam zacznę zapraszać na wycieczki smile
        • lilith45 Re: foty z wakacji 17.03.17, 22:11
          Hahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka