olalalalaaa 28.06.17, 22:51 chciałam trochę porozrabiać, co złego to nie ja/ nie my Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: no dobra ... 28.06.17, 23:27 ale czemu nie my? to jest Was takich wrednych więcej? Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: no dobra ... 28.06.17, 23:35 Dziś nas było troszkę więcej...i jeszcze, któregoś tam dnia.....ale tu za spokojnie jest, mój temperament mówi nie Odpowiedz Link
rafae Re: no dobra ... 28.06.17, 23:43 ale to ładne jest przecież... tak na marginesie, ja nie pamiętam Ciebie, pewnie wtedy piłem... Tylko to nie zmienia faktu, że to Ty sama za siebie samą odpowiadasz, przynajmniej wtedy, gdy partnera...eeee... jelenia brak Pisz, prowokuj, głupotę wytykaj... Jestem takiego samego zdania, ale na miłość boską.... rób to humanitarnie.... chociaż wiem, że czasem się nie da... Odpowiedz Link
rafae Re: no dobra ... 28.06.17, 23:47 Moim zdaniem jest tu sporo fajnych ludzi, tylko że czasem jest potrzebny palnik i obcęgi ( pulp fiction ), aby rozwalić te łańcuchy... Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: no dobra ... 28.06.17, 23:51 więc jedno co możemy stwierdzić na pewno to to, że pamięć zdecydowanie lepszą mam, a co do "rób to humanitarnie" empatii się uczę małymi kroczkami i w chwilach zniechęcenia zastanawiam się czy nie za późno już na naukę w myśl przysłowia "czego Jaś się nie nauczył......" , ale to rodzice winni nie ja Odpowiedz Link
rafae Re: no dobra ... 28.06.17, 23:59 ja swoj supełek ze sznureczkami ( sznureczek z supełkami ) już dawno zgubiłem... mogę Cię przeprosić jeśli cesz, tylko nie wiem czy coś to da.. Pamiętam jeszcze Temperówkę.. świetna była, ale.. ale chyba umarla, bo pono raka miała.. taki lajw ).... A może to Ty? Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: no dobra ... 29.06.17, 00:08 nie przepraszaj, nie waż się , ja cię kopnęłam chyba tak dla zasady w przypływie niechęci do forum, nicków, literek, Ty nawet ( uwaga nie zaczerwień się !!!!) stwierdziłam to po przejrzeniu korespondencji byłeś dość miły chyba, po prostu pomyliłam Cię z kimś, stąd ten wcześniejszy wpis. P.S. tu każdy może zejść i zmartwychwstać w dogodnym dla siebie momencie, więc nie wiem co z Temperówką, to nie ja Odpowiedz Link
rafae Re: no dobra ... 29.06.17, 00:19 Wiesz co? Chyba przestraszyliśmy trochę forum... A może ożywiliśmy? to Twój wątek, więc nie mam za wiele tu nic do gadania ponad swoje, ale proponuję priv. Tylko na nie dodawaj mnie do znajomych please.... Oczywiście reszta bez zmian.. zawsze może tu każdy przyjść i powiedzieć swoje... to cenię.... Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: no dobra ... 29.06.17, 00:28 tak nie dodam i tak zgadzam się na priv i nie, nie zgadzam się, że przestraszyliśmy....zwyczajnie nie było kogo przestraszać Odpowiedz Link
rafae Re: no dobra ... 29.06.17, 00:39 bylo kogo.. jest tu sporo fajnych ników... tylko to tak nie działa teraz, jak kiedys, ze tu piszesz? .. bo gdzies indziej ludzi nie ma?.... Teraz jest tak, że gdzie nie napiszesz, to Cię znają Tu jest problem Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: no dobra ... 09.07.17, 21:46 jeżeli chodziło Ci o to trochę bardziej złożone słowo na f w żadnej mierze nie zamierzam Odpowiedz Link