Dodaj do ulubionych

gwiazda...

25.07.17, 20:37
w mojej dumnej samotni rozblysła niesamowita gwiazda... Potrzebując do błysku poklasku big_grin postanowiła pogadać o niczym. Jednak wszystko sprzysięgło się i pogodę popsuł zimny wiatr... czeka gwiazda na gwiezdny blask z nikąd i mówi, że jest to frustrujące.... trochę... big_grin
Obserwuj wątek
    • rafae Re: gwiazda... 25.07.17, 21:06
      Widziałem Dzisiaj w Biedrze Piękną Kobietę... Mojego wzrostu big_grin Na oko cięższa ode mnie o 10 kg... IDEAŁ po prostu.... I tak chyba w podobnym wieku.... Tylko... że ja nie gustuję w Cygankach..... ale to chyba nie było to.... Piękna, Czarnowłosa, być może i nawet turystka z Izraela..... Tylko zraził mnie ten srebrnopodobny? big_grin łańcuszek na jej ślicznie opalonej szyi...... Odjechała swoim rowerem, ja swoim po 5 min.... wink big_grin
      • rafae Re: gwiazda... 25.07.17, 21:39
        bo mogę????? big_grin
        Przeprasiam.... ale Ona Piękna była.... smile
        • tapatik Re: gwiazda... 25.07.17, 21:52
          https://i1.memy.pl/obrazki/89a265310_o_ja_pierdole.jpg

Do Ciebie nic nie dociera...
          • rafae Re: gwiazda... 25.07.17, 22:01
            Ale co do mnie nie dociera......???? Wkurwiać mnie zaczynasz....
            • rafae Re: gwiazda... 25.07.17, 22:29
              Odpowiesz, czy poczekasz aż zapomnę i wtedy będziesz "kozak"???? big_grin
              • tapatik Re: gwiazda... 25.07.17, 22:52
                rafae napisał:

> Odpowiesz, czy poczekasz aż zapomnę i wtedy będziesz "kozak"???? big_grin

Nie jestem tu na etacie, mam też pracę i żeby na jutro nie zaspać, muszę za chwilę iść spać.
                • rafae Re: gwiazda... 25.07.17, 22:56
                  Nie jestem tu na etacie, mam też pracę i żeby na jutro nie zaspać, muszę za chwilę iść spać.

hahhahahhaa kto ty kurwa jesteś? można się z tobą spotkać i ci jebnąć w łeb???????? big_grin
                  • tapatik Re: gwiazda... 26.07.17, 22:01
                    rafae napisał:

> hahhahahhaa kto ty kurwa jesteś? można się z tobą spotkać i ci jebnąć w łeb????
                    > ???? big_grin

USTAWA z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny:
                    "Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę
                    lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną
                    obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Może w innej sytuacji zaprosiłbym na mały sparring do zaprzyjaźnionego klubu sportowego, ale ze względu na niekulturalne zachowanie dostajesz bana abyś mógł się zastanowić nad swoim postępowaniem.
                    • tdf-888 Re: gwiazda... 26.07.17, 22:47
                      Tapi
                      Ale nie osmieszaj się tym cytatem bo takie pytanie nie jest groźba.
                      To tak jak gdybym ja napisał ze cieszylbym się gdyby zabili przedstawiciela jakiegoś narodu to nie jest nawolywaniem. Wyrazilbym swoje zdanie i żaden paragraf by mi nie groził.
            • tapatik Re: gwiazda... 25.07.17, 22:50
              rafae napisał:

> Ale co do mnie nie dociera......????

Qwerty ci tu ładnie wytłumaczyła:
              forum.gazeta.pl/forum/w,16314,164326751,164326751,Nierozumiem_.html?p=164327315
              Może byś podjął dyskusję?

> Wkurwiać mnie zaczynasz....

Ja NA RAZIE jestem spokojny i skłonny do rozmowy.
              • rafae Re: gwiazda... 25.07.17, 22:55
                Ja NA RAZIE jestem spokojny i skłonny do rozmowy. *9
                Grozisz mi? ale czym? czterema mózgami?
              • tdf-888 Re: gwiazda... 26.07.17, 15:21
                Tapi
                Nie wysluguj się cytatami innych
                Nie daj sobie wlazic na głowę i nie poblazaj swirowi tylko banuj. Na co czekasz?
                • laskabezpaska Re: gwiazda... 26.07.17, 18:31
                  popieram
                  • kevinjohnmalcolm Re: gwiazda... 30.07.17, 22:19
                    Rafae zniknął i od razu forum odżyło, w ciągu kilku ostatnich dni był taki ruch jakiego już od dawna nie widziałem smile
                    • laskabezpaska Re: gwiazda... 31.07.17, 09:33
                      albo dostał czerwoną kartkę
                      a ruch a i owszem był ......... i znowu cisza zaległa smile
                      • kevinjohnmalcolm Re: gwiazda... 31.07.17, 21:33
                        Spokojnie, to był weekend, dziś wszystko wróciło do normy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka