obrotowy no... 03.05.26, 16:53 nie pytam juz czego i gdzie. bo z gory zakladam, ze za 10-tym razerm odpowiesz... Odpowiedz Link
baenzai Re: no... 03.05.26, 17:18 Przestań mu odpowiadać, bo tylko go nakręcasz. Nie rozumiem czemu typ nadal nie ma chociaż miesięcznego bana skoro jest dosłownie jak menel w przestrzeni publicznej. Odpowiedz Link
obrotowy odklej sie od niego 03.05.26, 17:57 baenzai napisał: > Przestań mu odpowiadać, bo tylko go nakręcasz. > > Nie rozumiem czemu typ nadal nie ma chociaż miesięcznego bana skoro jest dosłow > nie jak menel w przestrzeni publicznej. Stasiek nikogo nie obraza. - a nudziarstwo - nie jest karalne. Odpowiedz Link
baenzai Re: odklej sie od niego 03.05.26, 18:40 Ja nie sugeruję, że on kogoś obraża. Sugeruję, że jest wkurwiającym spamerem. Odpowiedz Link
obrotowy no to idz k... na Panienki... 03.05.26, 22:54 baenzai napisał: > Ja nie sugeruję, że on kogoś obraża. Sugeruję, że jest wkurwiającym spamerem. jak Stasiek cie w vkoorvia... to idz k. na Panienki... Panienki (pracujace) tez wkoorviaja, bo nie dosc ze daja marny skes - to jeszcze trza za niego placic. Odpowiedz Link
baenzai Re: no to idz k... na Panienki... 03.05.26, 23:03 To załóż sobie z nim grupę na Whatsupie. Tapatika też możecie dołączyć do ekipy Odpowiedz Link
j-k ale to k... jest forum pod nadzorem Tapatika 03.05.26, 23:45 a nie tfoim. comprende, maladjec ? Odpowiedz Link
baenzai Re: ale to k... jest forum pod nadzorem Tapatika 04.05.26, 08:17 Typ jest upośledzony a wy nie tylko dajecie mu atencję ale jeszcze namawiacie żeby zaczepiał napotkane kobiety (narażając samego siebie na śmieszność). Odpowiedz Link
j-k Re: ale to k... jest forum pod nadzorem Tapatika 05.05.26, 00:53 baenzai napisał: > Typ jest upośledzony a wy nie tylko dajecie mu atencję ale jeszcze namawiacie ż > eby zaczepiał napotkane kobiety (narażając samego siebie na śmieszność). ale to nas ne zaima. otwieraj wlasne fora, wlasne watki. pisz wlasne posty. ja Ci tego nie zabraniam. Odpowiedz Link
baenzai Re: ale to k... jest forum pod nadzorem Tapatika 05.05.26, 07:15 Wy sobie nawzajem lachy robicie z tym wioskowym przygłupem? Odpowiedz Link
tapatik Re: ale to k... jest forum pod nadzorem Tapatika 05.05.26, 21:49 Pisałem Ci już, jak nie podobają Ci się kogoś wpisy, to ich nie czytaj i nie komentuj. Odpowiedz Link
baenzai Re: ale to k... jest forum pod nadzorem Tapatika 05.05.26, 22:16 Przeszkadza ci śmierdzący menel w przestrzeni publicznej? Po prostu nie patrz i nie wąchaj, ale broń borze nie wyrażaj z jego powodu dezaprobaty. Odpowiedz Link
obrotowy bede bezczelny: 06.05.26, 01:00 baenzai napisał: > Przeszkadza ci śmierdzący menel w przestrzeni publicznej? Po prostu nie patrz i nie wąchaj, ale broń borze nie wyrażaj z jego powodu dezaprobaty. bede bezczelny: obaj nie macie Kobiety. Stasiek marudzi, Ty placzesz ( z tego powodu) - gdzie rusznica ? PS. Ja niby faktycznie mam. NIBY no i ? Odpowiedz Link
baenzai Re: bede bezczelny: 06.05.26, 07:48 Ale czy naprawdę musicie mu dawać tyle atencji i co chwila go nakręcać? Stasio napisze coś w stylu ,,ba dam papapapa" i zaraz wasza dwójka sie dopytuje o co mu chodzi i zaczynacie go namawiać do podrywania wdówk. Stasio sie cieszy, że ktoś do niego gębę otworzył i biegnie zakładać kolejny wątek. W ten sposób na forum tworzy się śmietnik. Odpowiedz Link
obrotowy i dobrze. 06.05.26, 17:25 baenzai napisał: > Ale czy naprawdę musicie mu dawać tyle atencji i co chwila go nakręcać? Stasio > napisze coś w stylu ,,ba dam papapapa" i zaraz wasza dwójka sie dopytuje o co m > u chodzi i zaczynacie go namawiać do podrywania wdówk. Stasio sie cieszy, że kt > oś do niego gębę otworzył i biegnie zakładać kolejny wątek. W ten sposób na for > um tworzy się śmietnik. 1. zycie jest smietnikiem. 2. a Staska "nakrecamy" - jasne. wiem, ze na wsiach jest nadmiar wdowek i niech w koncu Stasiek na taka poleci. seksu moze i z tego nie bedzie, ale chalupe mu posprzata i ugotuje Odpowiedz Link
baenzai Re: i dobrze. 06.05.26, 17:56 Nadal uważam, że lepiej by było gdybyście po prostu zrobili trzyosobową grupkę na Whatsupie. Gdybym był kimś z wewnątrz i trafił na to forum to po zobaczeniu stasiowego bełkotu na pewno bym tutaj na dłużej nie został. Odpowiedz Link
obrotowy a Ty nadal swoje "w kolo Macieju" ? 06.05.26, 18:49 baenzai napisał: > Nadal uważam, że lepiej by było gdybyście po prostu zrobili trzyosobową grupkę > na Whatsupie. - a ja nadal uwazam, ze tu jest dobrze. A jestem tu ponad 20 lat - zatem zapewne mam tu dluzszy "staz pracy" - niz Ty.... > Gdybym był kimś z wewnątrz i trafił na to forum to po zobaczeniu stasiowego beł > kotu na pewno bym tutaj na dłużej nie został. - no to masz pecha. ze tu sie "zadomowiles" - ale tak to w zyciu bywa. niektorzy wspol-domownicy potrafia byc upierdliwi... Odpowiedz Link
baenzai Re: a Ty nadal swoje "w kolo Macieju" ? 06.05.26, 19:07 W sąsiednim wątku naskoczyłeś na mnie za zacytowanie fragmentu starego wpisu i zacząłeś wywody jakiego to ja mam życiowego pecha, że nawet podczas przeglądania starych wątków musiałem trafić akurat na wpis Noa (zarzut w sumie dość absurdalny, bo typ był jednym z najbardziej aktywnych forumowiczów). Z drugiej zaś strony odmawiasz mi prawa do krytyki wpisów stasia, z których większość to jakiś totalny bełkot. Czy stasio to jakaś święta krowa? Chłop ma 50 lat i chyba powinien ogarnąć zasady działania forum. Odpowiedz Link
obrotowy Dobry Panie, 06.05.26, 19:14 baenzai napisał: > Z drugiej zaś strony odmawiasz mi prawa do krytyki wpisów stasia, z których wię > kszość to jakiś totalny bełkot. Czy stasio to jakaś święta krowa? Chłop ma 50 l > at i chyba powinien ogarnąć zasady działania forum. Dobry Panie, nie odmawiam Ci zadnego Prawa. - a Twoje wpisy wcale mnie nie draznia - tylko smiesza... dalej nie potrafisz zaakceptowac, ze nudziarze tez maja prawo do zycia i artykulacji swoich mysli ... - tyle, ze przecietny czlowiek, takie osoby ignoruje, vel pomija.... Odpowiedz Link
tapatik Re: no... 04.05.26, 23:37 Skoro nie chcesz go czytać, to po co wchodzisz w jego wątki? Odpowiedz Link
obrotowy przypuszczam. 05.05.26, 01:00 tapatik napisał: > Skoro nie chcesz go czytać, to po co wchodzisz w jego wątki? przypuszczam. ze to stres pourazowy. ale to mija... z latami (niestety...) Odpowiedz Link
baenzai Re: no... 05.05.26, 12:21 A wasza trójka nie może założyć grupy na whatsupie i tam spamować? Odpowiedz Link
obrotowy Re: no... 05.05.26, 15:40 baenzai napisał: > A wasza trójka nie może założyć grupy na whatsupie i tam spamować? Ale to nie ta Trójca (nieSwieta) placze tu w rekaw - tylko Ty. Odpowiedz Link
baenzai Re: no... 05.05.26, 17:29 Jesteście jedynymi osobami, które z nim ,, dyskutują". Nie lepiej to robić na priv? Odpowiedz Link
obrotowy nie lepiej. 06.05.26, 00:20 baenzai napisał: > Jesteście jedynymi osobami, które z nim ,, dyskutują". Nie lepiej to robić na priv? Powtarzam: - NIE LEPIEJ. odpie*dol sie od Stacha w koncu. Odpowiedz Link
tapatik Re: no... 05.05.26, 21:50 baenzai napisał: > A wasza trójka nie może założyć grupy na whatsupie i tam spamować? A nie możesz przestać komentować jego wpisy? Co Cię do tego zmusza? Odpowiedz Link
baenzai Re: no... 05.05.26, 22:09 Przeszkadza mi zaśmiecanie całkiem fajnego kiedyś forum. Po co kogoś takiego tutaj tolerować? Odpowiedz Link
obrotowy żeby... 06.05.26, 01:10 tapatik napisał: -- Każde dobro zostanie ukarane. żeby... ale nie kazde Zlo zostaje nagrodzone Odpowiedz Link
baenzai Re: no... 06.05.26, 07:29 Ale ja go nie atakuje bez powodu tylko za zaśmiecywanie forum bełkotliwymi wpisami. Odpowiedz Link
obrotowy no i... ? 06.05.26, 07:50 baenzai napisał: > Ale ja go nie atakuje bez powodu tylko za zaśmiecywanie forum bełkotliwymi wpisami. Nikomu one nie przeszkadzaja - poza Toba. Stasiek przynudza nawet sam sobie - taki juz jego los. Odpowiedz Link
tapatik Re: no... 07.05.26, 09:57 Stasiu, mógłbyś jednak wyjaśnić o jaki rekord chodzi i czy w wyniku tego ktoś na tym forum przestanie być singlem. Odpowiedz Link
baenzai Re: no... 07.05.26, 14:50 Wyobraźcie sobie, że wasz stary to taki męczydupa jak Stasio Odpowiedz Link
tapatik Re: no... 07.05.26, 20:17 A co Ty tu jeszcze robisz, skoro nie lubisz czytać postów Stasia? Odpowiedz Link
stasi1 Re: no... 08.05.26, 17:37 Oczywiście że tak, tylko w zasadzie zainteresowaną osobę opusciły dwie kobiety. Ale nie z tego forum Odpowiedz Link
tapatik Re: no... 10.05.26, 11:57 Napisałem - chciałem wiedzieć o jaki rekord chodzi, ale mamy już odpowiedź - liczebność na ognisku. Może i ja się kiedyś na to Stasiowe ognisko wybiorę? Odpowiedz Link
baenzai Re: no... 10.05.26, 12:30 Z tego co męczydupa pisze to ludzie się tam z niego nabijają. On oczywiście tego za bardzo nie ogarnia ale można to wyczytać między wierszami. Odpowiedz Link
obrotowy baenzai , powinienies to docenic. 10.05.26, 14:21 baenzai napisał: > Z tego co męczydupa pisze to ludzie się tam z niego nabijają. On oczywiście tego za bardzo nie ogarnia, ale można to wyczytać między wierszami. baenzai , powinienies to docenic. Stasiek - to poczciwy chlop jest... ogniska organizuje - baby na te ogniska wpadaja, tyle, ze albo za stare, albo na sex z nim niechetne. ale chlop sie stara. - a Ty ? Odpowiedz Link
baenzai Re: baenzai , powinienies to docenic. 10.05.26, 14:48 obrotowy napisał: > > ale chlop sie stara. - a Ty ? > Byłem na futsalu. Poza tym to nie ma żadnego pomysłu gdzie można kogoś poznać. Większość eventów jest dla dzieci, emerytów, rodzin albo grup znajomych. Odpowiedz Link
tapatik Re: baenzai , powinienies to docenic. 10.05.26, 19:00 baenzai napisał: > Byłem na futsalu. Poza tym to nie ma żadnego pomysłu gdzie można kogoś poznać. > Większość eventów jest dla dzieci, emerytów, rodzin albo grup znajomych. Myślałem, że mieszkasz w dużym mieście. Nie ma żadnych innych klubów sportowych albo organizacji turystycznych? Odpowiedz Link
baenzai Re: baenzai , powinienies to docenic. 10.05.26, 20:42 Co rozumiesz przez ,,organizacje turystyczne''? Odpowiedz Link
tapatik Re: baenzai , powinienies to docenic. 10.05.26, 22:04 U mnie działa "Biegam Bo Lubię" oraz "Chodzę Bo Lubię" i z tego co wiem, to ludzie z tych ekip potrafią się zorganizować i wyjechać na weekendową wycieczkę. Na studiach było kilka organizacji, które od czasu do czasu organizowały jakieś wypady, czasem na weekend, czasem na jeden dzień. Zależy gdzie mieszkasz. Jeśli jest to mała miejscowość, to może rzeczywiście jest pustka, ale pytanie jak daleko masz do miasta wojewódzkiego. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Mamy rekord! 10.05.26, 09:28 Kilka razy na ognisku było 13 osób, w to majowe było nas więcej Odpowiedz Link
j-k Stasiek, mękolisz. 12.05.26, 19:47 stasi1 napisał: > Równe 15 osób Stasiek, mękolisz. - gdybys opisal seks w krzakach przy ognisku - to bylby news... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Stasiek, mękolisz. 14.05.26, 17:18 No nie tak długo to nigdy nie trwało, Najpóźniej trochę po pólnocy się skończyło Odpowiedz Link
j-k banzai , tez mękolisz. 12.05.26, 22:01 baenzai napisał: > To po jakiego chuja go ciągle nakręcasz? pisanie prawdy nie jest mękoleniem - lecz nawolywaniem do uzycia rozumu. Odpowiedz Link
baenzai Re: banzai , tez mękolisz. 12.05.26, 22:42 Ale ja pytam po co ciągle nakręcasz tego świra. Odpowiedz Link
j-k hloopcze, 13.05.26, 23:56 baenzai napisał: > Ale ja pytam po co ciągle nakręcasz tego świra. bo nie uwazam , ze to Swir - tylko czlowiek z problemami - like you. Odpowiedz Link
baenzai Re: Stasiek, mękolisz. 13.05.26, 19:02 I co to niby dało skoro obrotowy zacytował mój wpis? Odpowiedz Link
obrotowy viesz , co to sa "grozby karalne" ? :) 14.05.26, 04:12 baenzai napisał: > I co to niby dało skoro obrotowy zacytował mój wpis? viesz , co to sa "grozby karalne" ? karalne unicestwienem Twoich marzen ? Odpowiedz Link
baenzai Re: viesz , co to sa "grozby karalne" ? :) 14.05.26, 12:28 Nie rozumiem tego bełkotu Odpowiedz Link
obrotowy Re: viesz , co to sa "grozby karalne" ? : 14.05.26, 16:08 baenzai napisał: > Nie rozumiem tego bełkotu ja Twojego czesto tez nie, ale nie czynie z tego tragedii... Odpowiedz Link
baenzai Re: viesz , co to sa "grozby karalne" ? : 14.05.26, 16:11 Za to z męczydupą rozumiecie sie bez słów Odpowiedz Link
obrotowy ej tam... 14.05.26, 16:15 baenzai napisał: > Za to z męczydupą rozumiecie sie bez słów nie. czesto glaskam go po glowce - by za bardzo sie soba nie przejmowal. z Toba zreszta czynie to samo - tylko jakos tego nie zauwazyles. Odpowiedz Link