verdifirst 19.01.05, 19:26 Cóż wiedzę iż mało ludzi się tu wpisuje, więc jest dobrze. Wszyscy samotni i nieśmiali zniknęli. Tylko tak dalej!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozpacz5 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 19.01.05, 21:53 konrado80 napisał: > sa na innych forach ) bo tak naprawde to nie sa samotnikami i niesmialymi a prawdziwi nawet w necie sa nie smiali Odpowiedz Link
konrado80 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 19.01.05, 23:11 e tam ja tez jestem nie smialy ale tutaj jest prosciej za to w realu to juz jest duzo gorzej Odpowiedz Link
thistle1 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 20.01.05, 21:08 zaglądam tu codziennie,ale jak nie widzę żadnego wpisu,wychodzę Odpowiedz Link
konrado80 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 20.01.05, 21:23 jak nikt nie bedzie sie wpisywal to zawsze beda pustki jak zaczniemy cos pisac to beda przychodzic Pozdrawiam i milego wieczoru Odpowiedz Link
osiolek113 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 20.01.05, 22:12 Ja też się przyznam że często tu zaglądam Odpowiedz Link
verdifirst Re: PUSTKI NA FORUM!!! 21.01.05, 00:14 Ja też często bywam tutaj. Ale Macie rację trzeba by zarzucić jakiś nowy temat na forum który by je rozruszał. Pomyślmy wszyscy z pewnością coś ciekawego przyjedzie nam do głów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 21.01.05, 00:20 verdifirst napisał: > Ja też często bywam tutaj. Ale Macie rację trzeba by zarzucić jakiś nowy temat > na forum który by je rozruszał. Pomyślmy wszyscy z pewnością coś ciekawego > przyjedzie nam do głów. > > Pozdrawiam no i......ja tez zagladam i....mam tyle do powiedzenia a milcze ,dlaczego tak sie dzieje? Odpowiedz Link
konrado80 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 21.01.05, 01:50 zeby porozmawiac nie trzeba od razu zakladac nowego watku przeciez w tym tez mozemy porozmawiac tylko trzeba troche odwagi, ktora kazdy ma po prostu piszcie cos, np skad jestescie mozna jeszcze sie umowic na jakis dzien i godz zeby wszyscy chetni byli, zeby mozna bylo porozmawiac ale to sa tylko moje propozycje po prostu piszcie cos, a wtedy to forum znowu zacznie tetnic zyciem Pozdrawiam Odpowiedz Link
verdifirst Już piszę 21.01.05, 15:40 Jestem z Bydgoszczy. Mam też problem bo jestem strasznie nieśmiały. Co by jeszcze napisać??? Może ktoś ma jakiś pomysł??? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Już piszę 22.01.05, 17:09 oj cos ciezko wam to idzie zagladaja a boja sie cos napisac przeciez tu nikt nikogo nie pobije ja tez jestem niesmialy ale po woli sie rozkrecilem w realu jest ciezko ale tu jest o wiele prosciej ja jestem z Warszawy czekam na wszystkich chetnych ktorzy chcieli by pogadac Pozdrawiam Odpowiedz Link
thistle1 Re: PUSTKI NA FORUM!!! 23.01.05, 12:10 ''jestem z Bydgoszczy'',a ja z Torunia-cześć ziomek,chyba nie masz uprzedzenia do ''krzyżaków''? Odpowiedz Link
verdifirst Do - thistle1 23.01.05, 14:48 Nie mam uprzedzeń do "krzyżaków". A jak jest z Tobą? Jesteś także nieśmiała? Miło poznać Cię thistle1. Pozdrawiam Odpowiedz Link
verdifirst Lista Obecności??? 24.01.05, 11:58 Tak bardzo ciężko kogoś zastać! Cóż chyba stworze nowy wątek pt.Lista Obecności - i każdy kto przybył by na forum wpisywałby się na listę oraz odchodząc robił by to samo. I tak by było wiadomo kto jest obecny. Co Wy na to ??? Odpowiedz Link
osiolek113 Re: Lista Obecności??? 24.01.05, 18:51 Hmm...w moim przypadku większość wpisów wyglądałaby tak: Zaglądnąłem. ... To teraz idę lepić bałwana Odpowiedz Link
verdifirst Re: Lista Obecności??? 24.01.05, 20:07 Witaj ale ważne że zaglądasz Pozdrawiam Odpowiedz Link
thistle1 Re: Do - thistle1 23.01.05, 22:05 ja też nie mam uprzedzeń,ale na forum toruńskim non stop walki między ''krzyzakami'' i ''tyfusami''.mieszkałam kiedyś w Bydgoszczy. o mnie więcej na moim forum i w wątku,czy są tu nieśmiali po 30-stce. Odpowiedz Link
verdifirst Jest tu ktoś ??? 26.01.05, 22:15 Znów zagladam a tu ani żywej duszy!!! Trudno kogo kolwiek tu zastać. Pozdrawiam nieobecnych Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: Jest tu ktoś ??? 26.01.05, 23:01 verdifirst napisał: > Znów zagladam a tu ani żywej duszy!!! Trudno kogo kolwiek tu zastać. > > Pozdrawiam nieobecnych ciekawe co by bylo jakby mialo dojsc do spotkania Odpowiedz Link
verdifirst GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 07.02.05, 15:04 Gdzie się Wszyscy podziali ??? Takie pustki na forum??? Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 07.02.05, 23:12 verdifirst napisał: > Gdzie się Wszyscy podziali ??? Takie pustki na forum??? przeciez teraz sa ferie Odpowiedz Link
verdifirst Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 08.02.05, 00:40 Tak wiem że są ferie ale we ferie ma się więcej czasu by TU wpaść, wpisać się - poprosu zostwić ślad swojej obecności. Pozdrawiam Odpowiedz Link
vovin11 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 08.02.05, 17:36 Tak, nie da się ukryć, że to forum ostatnio odrobinkę kuleje, a szkoda. Od dłuższego czasu czytam pojawiające się tutaj wypowiedzi. Sam dotąd nie pisałem, bo jakoś weny brakowało, no ale skoro jest już tak kiepsko z kondychą tego forum, to postanowiłem się wreszcie odezwać. Może i inni dotychczas tylko czytający zdecydują się coś skrobnąć i rozruszają na nowo to forum ? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 10.02.05, 19:03 no to ja tez zanaczam swoja obecnosc a tak poza soja obecnoscia to mam pytanie odnoszace sie spotkan,podobno tak twierdza na innych forach,odbywaly sie,i teraz zastanawia mnie jak one przebiegaly? tak po prostu sie spotykali i juz bez problemu rozmawiali ze soba? a jak wy widzicie takie spotkanie,jak siebie widzicie na takim spotkaniu? Odpowiedz Link
konrado80 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 10.02.05, 21:39 witam ja spotkalem sie z dziewczyna (kolezanka) ktora poznalem na forum singlowym i bylo bardzo fajnie, spoko nam sie rozmawialo teraz w ten weekend planujemy w wiekszym gronie sie spotkac ) Odpowiedz Link
vovin11 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 10.02.05, 23:36 konrado80 napisał: > witam > ja spotkalem sie z dziewczyna (kolezanka) ktora poznalem na forum singlowym > i bylo bardzo fajnie, spoko nam sie rozmawialo > teraz w ten weekend planujemy w wiekszym gronie sie spotkac ) No, to widzę, że Tobie się poszczęściło A gdzie (chodzi mi o miasto) te spotkania się odbywały, jeśli mogę zapytać ? PZDR. Odpowiedz Link
vovin11 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 10.02.05, 23:33 rozpacz5 napisał: > a tak poza soja obecnoscia to mam pytanie odnoszace sie spotkan,podobno > tak twierdza na innych forach,odbywaly sie,i teraz zastanawia mnie jak one > przebiegaly? Moim zdaniem, to więcej jest zazwyczaj gadania o chęci spotkania niż samych spotkań > a jak wy widzicie takie spotkanie? Takie spotkania w realu z osobami poznanymi w sieci mogą być całkiem interesujące i sympatyczne, choć pewności, że takie właśnie będą nigdy nie ma. No, ale czy czegokolwiek możemy być w życiu pewni !? PZDR. Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 12.02.05, 23:16 ale o czym na takich spotkaniach rozmawiac,mam problem w necie pisac a co dopiero w realu mowic a moze to samo przychodzi? Odpowiedz Link
konrado80 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 13.02.05, 00:50 trzeba sprobowac jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedzial jak to wszyscy mowia, rozmawia sie o wszystkim ja wybieram sie na spotkanie z dziewczyna ktora poznalem na forum a jak bedzie i oczym bedziemy rozmawiac to sie okarze Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 13.02.05, 13:27 konrado80 napisał: > trzeba sprobowac > jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedzial > jak to wszyscy mowia, rozmawia sie o wszystkim > ja wybieram sie na spotkanie z dziewczyna ktora poznalem na forum > a jak bedzie i oczym bedziemy rozmawiac to sie okarze to zycze Wam owocnych rozmow i znalezienia wspolnego "jezyka" Odpowiedz Link
vovin11 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 13.02.05, 22:51 Ja też życzę sympatycznego spotkania PZDR. Odpowiedz Link
vovin11 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 13.02.05, 22:49 rozpacz5 napisał: > a moze to samo przychodzi? Właśnie ! To zawsze przychodzi (lub nie) samo. Jeśli spotkasz się z osobą nadającą chociażby na zbliżonych falach, to tematów do rozmowy na pewno Wam nie zabraknie. W innym wypadku takie spotkanie skończy się raczej szybko. Zawsze jednak warto zaryzykować takie spotkanie i na pewno idąc na nie nie ma co się zadręczać myślami w stylu: "A o czym to ja właściwie będę z nią rozmawiał ?". Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 14.02.05, 00:06 mam pytanie odnosnie miejsca spotkan,czy tylko powinny sie one odbywac w kawiarenkach,pabach,dyskotekach? a moze macie jakies inne ciekawsze miejsca? Odpowiedz Link
osiolek113 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 15.02.05, 06:53 Latem świetnym pomysłem jest spacerek, ale teraz trochę zimno - przytulna kawiarenka to taki powiedziałbym naturalny wybór. Choć to zależy ile wiesz o osobie z którą się spotykasz, jeśli was interesuje np. kino,teatr,jakiś koncert - to też takie miejsca różne są dobre. Coś wymyślicie Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 17.02.05, 00:25 osiolek113 napisał: > Latem świetnym pomysłem jest spacerek, ale teraz trochę zimno - przytulna > kawiarenka to taki powiedziałbym naturalny wybór. Choć to zależy ile wiesz o > osobie z którą się spotykasz, jeśli was interesuje np. kino,teatr,jakiś koncert > - to też takie miejsca różne są dobre. Coś wymyślicie bo ja raczej unikam "tlumu" i chyba trudno by mi bylo isc do kawiarenki gdzie jest pelno ludzi,a jak juz by to byla kawiarenka gdzie wolno palic to juz wogole Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??? 28.02.05, 12:24 > osiolek113 napisał: > > > Latem świetnym pomysłem jest spacerek, ale teraz trochę zimno - przytulna > > kawiarenka to taki powiedziałbym naturalny wybór. Choć to zależy ile wies > z o > > osobie z którą się spotykasz, jeśli was interesuje np. kino,teatr,jakiś k > oncert > > - to też takie miejsca różne są dobre." dobre miejsca hhihihihihi -bo nie trzeba rozmawiac " Coś wymyślicie" hihihi-chyba ,ze ta druga strona ciekawy przyklad.....jakby to o mnie!!!!!!!!!!!!!1 Znam problem... nie wie mczy sama komplikuje sobie życie czy nie? moim problemem głównie jest brak akceptacji siebie! Nie wierzę nikomu kto mówi że mnie lubi bo niby za co ma mnie lubić? mnie????? to niemozliwe, ta moja nieufność wszystkoch wkoło wkurza, a nie potrafią zrozumieć. Nie przyznaję się ze mam problem i nidy tego nie zrobie, ale żyje mi sie strasznie trudno juz nie wiem co mam ze sobą zrobić męczy mnie robienie dobrej miny do złej gry i ciągłe zabieganie o czyjąś przyjaźń, jakiekolwiek uczucie ( paradoks że nie ufam a zabiegam! ) Najmniejszy problem doprowadza mnie do szału i płaczu, ciągle chodzę smutna a teraz jeszcze "zaburzenia odżywiania" ja już nie mogę... Odpowiedz Link
beate1 Re: ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM :)) n/t 11.04.05, 14:08 znalazłam kiedyś to forum, poczytałam, nawet dodałam do ulubionych i ciiiiisza już myślałam, że nikt tu nie zagląda, ale jednak Odpowiedz Link
beate1 Re: ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM :)) n/t 11.04.05, 16:53 ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM ) pojawiam się i znikam? Odpowiedz Link
verdifirst Re: ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM :)) n/t 11.04.05, 22:15 beate1 napisała: > ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM ) > > pojawiam się i znikam? Miałem drobne problemy natury technicznej i stąd moja przerwa w przebywaniu na forum ale nadrobię to )) Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM :)) n/t 16.04.05, 00:16 no wlasnie,ja tez zagladam i zagladam a tu ciagle pustki,a to pewnie dlatego, ze zrobilo sie cieplutko i samotni wyruszyli na "lowy" Odpowiedz Link
beate1 Re: ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM :)) n/t 18.04.05, 21:55 > no wlasnie,ja tez zagladam i zagladam a tu ciagle pustki,a to pewnie dlatego, > ze zrobilo sie cieplutko i samotni wyruszyli na "lowy" > albo krążą w roli potencjalnej zwierzyny łownej Odpowiedz Link
rozpacz5 Re: ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM :)) n/t 29.04.05, 23:02 beate1 napisała: > > no wlasnie,ja tez zagladam i zagladam a tu ciagle pustki,a to pewnie dlat > ego, > > ze zrobilo sie cieplutko i samotni wyruszyli na "lowy" > > > > albo krążą w roli potencjalnej zwierzyny łownej wszystkim potencjalnym lowcom i potencjalnej zwierzynie ciplutkiego-majowego weekendu-dlugiego i udanych lowow Odpowiedz Link
konrado80 Re: ZNÓW SIĘ ZJAWIAŁEM :)) n/t 30.04.05, 08:52 dzieki i Tobie tez tego zycze Odpowiedz Link