Dodaj do ulubionych

Przedszkole w Łodzi

IP: *.4web.pl 03.01.12, 18:59
Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś publiczne przedszkole w Łodzi, najlepiej na Bałutach?? Syn ma głęboki niedosłuch i chodzi w aparatach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia83 Re: Przedszkole w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.01.12, 16:29
      Witam. Tez rozgladam sie za przedszkolem dla corci, ostatnio bylam w przedszkolu nr 114 ul Starosikawska, kobieta na ktora trafilam byla bardzo mila i wytlumaczyla mi co i jak. My poczekamy do nastepnego roku bo prawdopodobnie corcia bedzie w tym roku wszczepiany implant.
      • Gość: Pat Re: Przedszkole w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 23:08
        Mój brat chodził na Tybury do przedszkola, później do podst nr 35 - niech Panie pamietaja ze przysluguja dzieciom godziny rewalidacyjne w szkolach i same musicie o to zawalczyc..
    • Gość: mama2010 Re: Przedszkole w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 23:26
      Witam,
      mój maluszek chodzi do Niepublicznego Przedszkola Integracyjnego Słyszę Serce na Osinowej w Łodzi na Bałutach. Zmieniałam przedszkole z państwowego na obecne, ze względu właśnie na komfort dziecka. Z tego co wiem to przedszkole działa przy Stowarzyszeniu Słyszę Serce i jeżeli dziecko ma orzeczoną niepełnosprawność to można ubiegać się z powodzeniem o dofinansowanie pobytu dziecka w tym przedszkolu, ale to proszę już sprawdzić osobiście. Ja jestem zadowolona, bo mój synek czuje się tam szczęśliwy. Ludzie mili, wykształceni, kapitalne zajęcia z plastyki i co ważne nie jest to przedszkole prywatne jako działalność gospodarcza, tylko placówka działająca na bardzo podobnych zasadach jak przedszkole państwowe. Z informacji dodatkowych to przedszkole działa od 2002 roku, a moje dziecko jest pełnosprawne. Miałam wątpliwości jak to będzie w przedszkolu integracyjnym, ale jest super!
      Ja i moje maluchy polecamy (www.przedszkoleslyszeserce.org smile
      • fundacja_ferso Re: Przedszkole w Łodzi 07.04.15, 15:13
        Drodzy Rodzice dzieci uczęszczających do łódzkich przedszkoli i szkół podstawowych!

Realizujemy inicjatywę społeczną mającą na celu polepszenie współpracy pomiędzy szkołami i przedszkolami, a rodzicami. Potrzebujemy Waszych opinii w tej sprawie, chcemy dowiedzieć się czego Wy potrzebujecie, aby ta współpraca była dobra. Uprzejmie prosimy Was o wypełnienie poniższej anonimowej ankiety - zajmie Wam to kilka minut, a dla nas będzie cennym źródłem informacji.
        Link do ankiety: docs.google.com/forms/d/1AGpKUlAxp_9MtbUzXDXwvGfALPaJ6ocyeCOJ4RoZYTQ/viewform

Pozdrawiamy,
        Fundacja Edukacji i Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego
        ul. 28 Pułku Strzelców Kaniowskich 71/73
        90-558 Łódź
        www.ferso.org
        • kabalowa Re: Przedszkole w Łodzi 02.09.16, 19:34
          my daliśmy syna do Przedszkola Parafialnego Albercik przy ul. Św. Brata Alberta Chmielowskiego 7B . Nagla dostałam ciekawą propozycję pracy wię na szybko szukaliśmy. Jak po drugim dniu jestem dobrej myśli bo udało się paniom uspokoic mojego smyka . Jestem dobrej myśli. Personel miły, ładne wnętrze, ładny plac zabaw. Mnie się podoba przedszkolealbercik.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka