Dodaj do ulubionych

ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie??

07.03.12, 14:37
Byłam z córeczka na badaniu ABR w Medincusie. Oczywiście nie dała sobie zrobić, miała kłopot z uśnięciem, a jak już zasnęła, to ludzie czekający na korytarzu na wizyty budzili ją. Całkowicie bez sensu. Pomijam warunki do spania, wąziutka kozetka+ruchliwy niemowlak= spadek z dużej wysokości przy każdej próbie poruszenia.
Co gorsza, obecnie Medincus na Konwiktorskiej nie robi już badań wieczornych, więc sen nocny i brak pacjentów w korytarzu też nie wchodzi w grę. Jestem zła, bo jak to może być, że stolica a nie ma gdzie badania dziecku zrobić! W IFPS - który zmienia siedzibę - terminy oczekiwania ok 5,5 miesiąca!
W tej sytuacji może poradzicie gdzie jeszcze można się skierować, może inne miasto?
Wiem, że są miasta, gdzie przyjeżdżają do domu, no ale nie wiem, czy przyjadą do hotelu... ale może gdzieś robia te badania np o 22?
Obserwuj wątek
    • pestka_w_pestce Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? 07.03.12, 16:15
      myśmy pierwszy ABR Mikiego robili na Siennej prywatnie - z tego, co wiem, teraz prywatnie nie chcą robić, ale zapytać możesz bo terminy NFZtowe mają pewnie podobne jak IFiPS. To była godzina 17, na piętrze, na którym było badanie żywego ducha, do dyspozycji albo niski tapczan, albo łóżeczko niemowlęce z kołyską. Cisza, spokój.
      • polaa27 Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? 21.03.12, 16:47
        Mam ten sam problemsad Pierwsze badanie w Medincusie o 21, siedzielismy do 2 w nocy bo nie mogl zasnac. Teraz w Medincusie nie robią, a my koniecznie musimy zrobić ABR, tylko gdzie? Synek ma 3,5 roku, nie zaśnie przed 20, nawet gdybym go obudziła w srodku nocy i przetrzymała. Nie wiem co robić??? Czy nikt prywtanie w Warszawie nie zrobi ABR w godzinach wieczornych???
        • magdal-enas Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? 21.03.12, 21:23
          Nie robi. Dzwoniłam gdzie się dało... po świętach chyba do Olsztyna pojedziemy, wstępnie już się umówiłam, muszę tylko konkretny termin ustalić. Żenada po prostu, babka z Medincusa z Olsztyna nie mogła się nadziwić, że z Warszawy będziemy jechać. Szkoda gadać....
    • marado Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? 22.03.12, 08:01
      Jak rozmawiałam ostatnio z doktor R mówiła,że przygotowuje sobie gabinet do prywatnych wizyt(wyciszanie itp)- bo Sienną raczej likwidują, nie pytałam o szczegóły ale byc może będzie mozna zrobic u niej ABR. U nas mozna jedynie zrobic na noc, bo w dzień nawet sie nie podejmuje... Spróbujcie zapytać, maila mam jakby co.
      • magdal-enas Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? 22.03.12, 10:21
        O, to może dobra wiadomość w końcu.
        Dasz nam namiary na tego maila? Czekam na mailu gazetowym smile
        Dzięki!!!
        • polaa27 Marado 22.03.12, 21:49
          Ja również poprosze o tego maila na skrzynke gazetową: polaa27@gazeta.pl

Dziękismile
        • marado Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? 23.03.12, 08:37
          Gazetowy mi nie działa. Podaj maila alb pisz mradolinska@o2.pl.
          • re.n2 Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? 23.03.12, 09:15
            W Poznaniu na ul. Przybyszewskiego robią takie badanie nocne..
    • Gość: DK Re: ABR - jeśli nie w Wawie to gdzie?? IP: *.acn.waw.pl 14.04.12, 23:25
      Podciągam wątek, ewentualnie pytanie- kto w Wawie prywatnie w domu wieczorem ABR wykona?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka