Dodaj do ulubionych

usunięte posty

23.07.04, 08:33
Coś niedobrego zaczęło się dziać na naszym forum. Postanowiłam usunąć kilka
postów niezwiązanych zupełnie z naszymi sprawami. Przykro mi, że niektóre
osoby nie potrafą się zachować, nie spodziewałam się takich idiotycznych
dyskusji na forum.
Pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • e-tron Re: usunięte posty 23.07.04, 09:52
      Przepraszam, ale trochę w tym mojej winysad
      Zamieściłem adres naszego forum (zgodnie zresztą z umową, że będziemy to robić)
      na forum, które opisuje siebie jako "Forum dla osób Niesłyszących i nie tylko".
      temat podłapali uczestnicy jakiegoś innego forum, zdaje się, że konkurencyjnego
      i tak się zaczęło.
      Niestety, są ludzie i berety.....
      • matrixek Re: usunięte posty 23.07.04, 11:24
        etron, niestety tak i zapomniales, ze mamy jeszcze inny adres forum. Jakbyś
        umieścił oby 2 forumy deaf i alldeaf, to już będzie spoko.

dalmag, dziekuje za prosbe o usuwanie nieprzyjemnych postow.
        pozdrawiamy Matrix wink
        • misiatoja Re: usunięte posty 23.07.04, 15:10
          Matrix, nie zaczynaj znowu...
          To, ze zareklamoał e-tron u nas, no to co? Zazdrość Cię dopada? A niech
          dopada...
          Powtarzam - Nie zaczynaj znów...
          • matrixek Re: usunięte posty 23.07.04, 17:34
            misia, czy ja zacząłem ?
            pleciesz głupoty !

dalmag, proszę dać ją spokój, nawet jej nie można dogadać !
            • trincia Re: usunięte posty 23.07.04, 19:42
              Matrix, nie zaczynaj!!!
              Bo zaczniesz działac wszystkim na nerwy.
              Nie wniosles NIC do żadnego postu, napisałeś swoja stronkę - ok - ale udziel
              rad rodzicom. Oni na to czekają. Pokaż jaki z ciebie rodzic, bo przecież nim
              jesteś, masz córkę, a zachowujesz się jak zwykły dzieciak.
              I przestań ty gadać głupoty. I uspokój się emocjonalnie.
              W razie czego gdzieś blisko szpital masz, co?

Nie denerwuj ludzi i nie zaczynaj od początku. A napisz swoją opinię tutaj.
              Zobacz ile jest pytań od samych rodziców. Z iloma problemami muszą się oni sami
              borykać nie znając świata ciszy. Ile jest braku wiary, zwiątpienia, ile
              nadziei. Spojrz i podyskutuj jak rodzic z rodzicem - o ile będą chcieli cię
              wysłuchać.

Trinka.
              • matrixek Re: usunięte posty 24.07.04, 00:06
                trincia napisała:

> Matrix, nie zaczynaj!!!
                > Bo zaczniesz działac wszystkim na nerwy.
                > Nie wniosles NIC do żadnego postu, napisałeś swoja stronkę - ok - ale udziel
                > rad rodzicom. Oni na to czekają. Pokaż jaki z ciebie rodzic, bo przecież nim
                > jesteś, masz córkę, a zachowujesz się jak zwykły dzieciak.
                > I przestań ty gadać głupoty. I uspokój się emocjonalnie.
                > W razie czego gdzieś blisko szpital masz, co?
                >
                > Nie denerwuj ludzi i nie zaczynaj od początku. A napisz swoją opinię tutaj.
                > Zobacz ile jest pytań od samych rodziców. Z iloma problemami muszą się oni
                sami
                >
                > borykać nie znając świata ciszy. Ile jest braku wiary, zwiątpienia, ile
                > nadziei. Spojrz i podyskutuj jak rodzic z rodzicem - o ile będą chcieli cię
                > wysłuchać.
                >
                > Trinka.

Dziękuję za twoje zachowanie, bardzo dziękuję za obrzydliwe twoje zachowanie i
                bardzo obraźliwie za twoje słowa, bardzo bardzo dziękuję za to.

Nie wybaczam cię ani misii !
                Wkrótce przyjdzie i ci usunie.

pa
      • salmusia Re: usunięte posty 24.07.04, 09:37
        witam tutaj jestem nowa. Jestem bardzo zbulwersowana. trincio i misio juz
        wiecej nie pisz z oburzajacymi textami, bo sprawiasz przykrosci mojego meza.
        A ty gipek nie moge uwierzyc co pisales. Moj maz zostawil was i chcial miec
        spokoj, wiec wy musicie dac spokoj mezowi.

Pozdrawiam
        Salmusia
    • grino Re: usunięte posty 23.07.04, 11:14
      Witaj Magda.Zgadzam sie z toba kilku osobom troche emocji sie udzielilo sad
      Dobrze ze w pore zauwazylas ten problem bo juz myslalem ze ta jalowa rozmowa
      nie bedzie miala konca. A z mojej strony i deaf chcialbym tu wszytkich na forum
      przeprosic za niespodziewane klopoty i nieprzyjemnosci sad niestety za innych
      nie przepraszam. Mysle ze, od tej chwili bedzie nam milo sie rozmawialo na
      konkretne tematy smile pozdrawiam grino&Darek
    • misiatoja Re: usunięte posty 23.07.04, 15:13
      Witaj Dalmag. W pełni równiez się zgadzam z tym, że dobrze został podjęty krok
      o usunięciu nieprzyjemnych postów.
      I tak jak wyzej Grino powiedział, tak i ja mam nadzieje, ze od tej chwili, nie
      będzie nieprzyjemnych scysji i będzie nam się miło rozmawiało wink

Pozdrawiam.
      Miśka.
      • agusia22 Re: usunięte posty 24.07.04, 05:24
        Witajcie!

Z gory dziekuje za usuniecie tego postu-oczywiscie,ciesze sie to,ze napisalam
        do Was z to prosba bo czytac mi sie tu nie chcialo,gdyz mialam zaproszenia od
        znajomych na ten forumik!
        Wiec serdecznie wszystkich forumowiczow,miedzy innymi jak :
        www.alldeaf.pl i www.deaf.pl zycze udanego dnia i milej wakacji w tym roku!
        Trzymajta sie
    • mjtom Re: usunięte posty 24.07.04, 12:11
      Wstyd mi za wszystkich za te besensowne dyskucje, szczególnie za matrixek,
      który nic dobrego nie wznosi i obraża wszystkich. Wstyd mi szczególnie
      dlatego,że on ma wacdę słuchu podobnie jak ja i zamiast wnieś otuchy rodzicom,
      porady, skoro sam też jest rodzicem, to dlaczego zachowuję się, przepraszam za
      wyrażenie jak debil i udowadnia tym samym,że wszystkie osoby z ubytkiem słuchu
      są tacy jak on sam!
      Przykro mi Magda,że oskarżyłaś mnie niesłusznie o to,że go ściągnęłam na to
      forum, jak już wiesz,że zrobił to niechcący kto inny(ale i on nie ponosi
      odpowiedzialności za to,że ktoś nieodpowiedni zajrzał na to forum). Wiesz już
      też,że zaprosiłam na to forum tylko moją koleżankę Trinkę, głownie wtedy, gdy
      chciałam by wyjaśniła różnice między językiem migowym a miganym.
      Bardzo mi przykro i przepraszam.Czuję się trochę tym co się stało
      odpowiedzialna. Chyba nie będę się już tu pojawiać. Żegnajcie. Magda
      • mab5 Re: usunięte posty 26.07.04, 08:45
        daj spokój Magda!
        przyglądam się od kilku dni co się dzieje i to co widzę to totalna paranoja!!!!
        przecież nikt nikomu nie ma prawa zabronić odwiedzić forum, ani tez się na nim
        wypowiedzieć. A to kto i co mówi, czy jest to nam potrzebne czy nie, czy służy
        radą, wsparciem czy wręcz przeciwnie.... - to inna sprawa
        wydaje mi się, że każde forum gromadzące ludzi tworzy coś w rodzaju klasy
        szkolnej... jedni są tacy, drudzy inni, jedni fajniejsi, drudzy mniej, jednych
        JA lubię bardziej i z nimi rozmawiam, innych omijam łukiem ale KAŻDY Z NAS
        przecież może właśnie lubic kogos innego....
        JA - jak ktoś mi nie pasuje to go olewam i milczeniem zbywam jego wypowiedzi,
        czasem nawet na zasadzie: gadaj z dupą to cię osra - sorry...
        Aczkolwiek chcąc zachować poczucie bezpiecznego portu jakie do tej pory dawało
        nam forum - uważam, że pomysł z usuwaniem postów jest dobry, bo jeśli ktoś
        inaczej nie rozumie, że oczekuje się od niego innego zachowania niż to jakie
        sobą reprezentuje - no to trzeba potraktować klienta z grubej rury, bo rozmowa
        z nimi przypomina raczej stare powiedzenie: pluć świni w twarz a ona myśli że
        deszcz pada...
        ale mi się zebrało na powiedzonka heheheh

mam nadzieję Magda że juz ochłonęłaś po swoim ostatnim poście i dalej będziesz
        odpowiadać nam na trudne, ale ważne dla nas - rodziców maluchów z ubytkiem
        sluchu - pytania...
        pozdrawiam Cię, życzę miłego dnia i mam nadzieję - do zobaczenia na forum smile))
        Magda
        • klleryk Re: usunięte posty 06.08.04, 13:04
          Witajcie rodzice dzieci niesłyszących!
          Forum ktore podaje matrix nie jest wart niczego. Zadałem kilka pytan
          dotyczących uszkodzenia sluchu i pomocy technicznych - a admin tego fora mnie
          wyzwał, usunął jako uczestnika i usunął moje pytania, ktore nie byly obrażliwe.
          Nie warto tam nawet zaglądać. Powiem jedno - osoby na aaldeaf.pl nie umieją
          udzielac rad, sa bardzo prosci i nie tolerancyjni dla innych. I nie prawda, że
          to jest forum dla KAZDEGO. Tam jest GRUPA ZAMKNIĘTYCH LUDZI.
          Kleryk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka