Dodaj do ulubionych

Prowokacja ;-)

06.07.04, 23:10
To czysta prowokacja!!
Daniel celowo pcha sie nocna pora na forum, bo wie ze sobie tutaj brykamy i
prowokuje nas. Chce sobie latwo nabic kolejne setki, paskuda jedna ;-P
Nie damy sie!! Setka bedzie nasza!
Obserwuj wątek
    • danway1 Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:12
      <lol2> Skąd wiedziałeś. Nic z tych rzeczy bo ja już znikam. Miłego bicia
      rekordziku.
      Pozdrawiam.
      • kubatka Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:16
        wystarszyl sie nas :-D
        • nait Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:18
          Zaczail sie tylko w krzaczorach, zeby porwac setke i obalic ja potem ;-). Ale
          my sie nie damy!
          • kubatka Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:21
            ta setka bedzie nasza :-D
      • nait Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:16
        Tylko tak piszesz, zeby zmylic nasza uwage, bo do setki juz blisko. A potem,
        hop, brykniesz sobie i setke sprzed nosa zabierzesz i sam na Alasce wypijesz ;-P
    • kubatka Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:14
      hehe z nami mu tak latwo nie pojdzie :-). nasz jest dwoje a on jeden :-P
    • nait Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:26
      Hehe i nie udalo sie Danielowi, nie zalapal sie na setke, bo zgarnela mu ja
      sprzed nosa Justynka :-)
      • kubatka Re: Prowokacja ;-) 06.07.04, 23:28
        <jupi> ale mam teraz satysfakcje. dobrze ze Daniel pojechal na ta alaske :-P
    • danway1 Re: Prowokacja ;-) 07.07.04, 17:09
      Ale wy jesteście niedobrzy. Oskarżać mnie o jakąś prowokację. Bo przestanę was
      lubieć. :(
      • kubatka Re: Prowokacja ;-) 07.07.04, 21:47
        my jestesmy niedobrzy?????? w ktorym miejscu ;-P
        • danway1 Re: Prowokacja ;-) 09.07.04, 11:48
          W każdym jednym, a dokładnie to mi się nie chcę wskazywać !!
          • kubatka Re: Prowokacja ;-) 09.07.04, 15:30
            bredzisz danielku, bo wczoraj mi powiedziano ze jestem slodka (wiec dobra) ;-D
            • danway1 Re: Prowokacja ;-) 10.07.04, 17:22
              Kto Ci tak powiedział :> Widać Cię jeszcze nie jadł itp.
              • kubatka Re: Prowokacja ;-) 10.07.04, 20:53
                a ty mnie jadles?? nie. wiec nie wiesz jak to ze mna jest ;-P
                • danway1 Re: Prowokacja ;-) 11.07.04, 03:01
                  Nie jadłem Cię, ale wiem jak smakujesz. I z tą słodkością ktoś przesadził :P
                  • kubatka Re: Prowokacja ;-) 11.07.04, 14:40
                    nie wiesz jak smakuje, bo to wie tylko ta jedna osoba ;-) i skoro mowi ze
                    jestem slodka to widocznie tak jest ;-P
                    • danway1 Re: Prowokacja ;-) 12.07.04, 15:14
                      Niech Ci będzie. Koniec i kropka.
                      • kubatka Re: Prowokacja ;-) 12.07.04, 22:33
                        cos latwo sie poddajesz :-P
                        • danway1 Re: Prowokacja ;-) 13.07.04, 11:15
                          Jak chcesz się zmierzyć to zapraszam na Ring!!
                          • kubatka Re: Prowokacja ;-) 13.07.04, 22:53
                            nie nie chce. ja ylko stwierdzam ze brakuje ci determinacji ;-)
                            • danway1 Re: Prowokacja ;-) 15.07.04, 15:44
                              Jednak Justyna się wystraszyła. A mi niczego nie brakuje. Jestem 100 % fecetem,
                              może ktoś chce sprawdzić :P
                              • kubatka Re: Prowokacja ;-) 16.07.04, 21:01
                                nie wystraszylam sie tylko mam akurat okres litosci nad zwierzatkami...
                                • danway1 Re: Prowokacja ;-) 17.07.04, 13:22
                                  Jak możesz nazywać mnie zwierzątkiem :( To nie było miłe. To, że jestem samcem
                                  nie oznacza że jestem zwierzakiem.
                                  :[
                                  • kubatka Re: Prowokacja ;-) 17.07.04, 21:18
                                    ale ssaki to zwierzeta ;-P. jak ty sie latwo o wszystko obrazasz...;-)
                                    • danway1 Re: Prowokacja ;-) 19.07.04, 19:20
                                      Ja byłem w nienastroju do żartów, ale teraz jest już dobrze i może mnie nazywać
                                      kociakiem :P ;)
                                      • kubatka Re: Prowokacja ;-) 19.07.04, 20:19
                                        hehe ale nie mam takiego zamiaru ;-)
                                        • danway1 Re: Prowokacja ;-) 20.07.04, 16:56
                                          I zrozum tu kobiete. Zwierzak może być a kociak już nie :(
                                          • kubatka Re: Prowokacja ;-) 20.07.04, 20:08
                                            hehe nie zrozumiesz mnie nigdy ;-)
                                            • danway1 Re: Prowokacja ;-) 20.07.04, 22:27
                                              A może jednak :P
                                              • kubatka Re: Prowokacja ;-) 21.07.04, 13:34
                                                na pewno nie :-P
                                                • danway1 Re: Prowokacja ;-) 21.07.04, 20:50
                                                  A jak się tak naprawdę postaram??
                                                  • kubatka Re: Prowokacja ;-) 21.07.04, 22:23
                                                    tez ci sie nie uda :-P
                                                  • danway1 Re: Prowokacja ;-) 21.07.04, 22:27
                                                    A może jednak. Nie bądź taka pewna. Już nie raz Cię zaskoczyłem, co już
                                                    zapomniałaś o tym??
                                                  • kubatka Re: Prowokacja ;-) 22.07.04, 12:07
                                                    hehe nie zapomnialam ale w tej kwestii to jestem nawet bardziej niz pewna :-P
                                                  • danway1 Re: Prowokacja ;-) 22.07.04, 17:37
                                                    W życiu nie można być niczego pewnym. Nie raz się na pewności przejechałem.
                                                  • kubatka Re: Prowokacja ;-) 22.07.04, 19:26
                                                    mnie sie tez nieraz zdarzylo, ale akurat to ze nas nie zrocumiesz to jest
                                                    naprawde bardziej niz pewne
                                                  • danway1 Re: Prowokacja ;-) 28.07.04, 17:54
                                                    A kto chciał a nawet próbował zrozumieć kobiety :P
    • danway1 Re: Prowokacja ;-) 10.07.04, 17:35
      Udała mi się prowokacja. Seba tylko pomylił setki, bo mi nie chodziło o tamtą
      setkę :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka