pszczolamaja 25.11.16, 14:55 Dziewczyny, kupujemy na Gwiazdkę książki dla naszych oddziałowych pacjentów. Pytania na gorąco: jaką książkę kucharską polecałybyście dla nastolatka i jaką psychologiczną dla nastolatki? (gimnazjum). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_azj Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 25.11.16, 20:35 Dla nastolatki "Oro", jeśli jeszcze można to dostać. Odpowiedz Link
pszczolamaja Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 25.11.16, 23:42 Dzięki, można, zamówiłam. A czy jeszcze coś Ci/Wam przychodzi do głowy dla licealistek po przejściach? Nie chciałabym utonąć w kiczu, skoro można wybrać. Odpowiedz Link
abepe Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 27.11.16, 22:19 pszczolamaja napisała: > Dzięki, można, zamówiłam. A czy jeszcze coś Ci/Wam przychodzi do głowy dla lice > alistek po przejściach? Nie chciałabym utonąć w kiczu, skoro można wybrać. A dlaczego to jest specjalne kategoria "licealistki po przejściach"? Odpowiedz Link
pszczolamaja Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 29.11.16, 13:37 Bo to są licealistki po przejściach :-) W moim odbiorze różna jest wrażliwość i znajomość realiów życia młodzieży u różnych autorów i dlatego tak zaznaczam. Z anegdot: jedna z licealistek życzy sobie "coś Kołakowskiego" :-D Odpowiedz Link
abepe Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 29.11.16, 13:43 Chodziło mi o to, że nie wiem na czym ma polegać ta specjalność kategorii, nie licealistek. Nieprecyzyjnie się wyraziłam. Trochę więcej napisałaś w drugim wątku, więc tam też odpisałam. I mam pomysł, więc tam napiszę, ok? Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 29.11.16, 14:43 Kołakowskiego ? Proszę bardzo: www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,6806,13-bajek-z-krolestwa-Lailonii-dla-duzych-i-malych Odpowiedz Link
0mirka2 Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 26.11.16, 13:50 Książka kucharska może ta "Kuchnia Leona" Leon Myszkowski cookmagazine.pl/tag/ksiazka-kucharska-dla-nastolatkow/ Odpowiedz Link
tutam2 Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 26.11.16, 14:53 Przepisy dla nastolatków www.muchomor.pl/pl/p/Gotowi,-by-gotowac/163 Odpowiedz Link