Dodaj do ulubionych

Ratunku!!! Słoniocy!!!

25.11.16, 14:55
Dziewczyny, kupujemy na Gwiazdkę książki dla naszych oddziałowych pacjentów. Pytania na gorąco: jaką książkę kucharską polecałybyście dla nastolatka i jaką psychologiczną dla nastolatki? (gimnazjum).
Obserwuj wątek
    • agnieszka_azj Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 25.11.16, 20:35
      Dla nastolatki "Oro", jeśli jeszcze można to dostać.
      • pszczolamaja Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 25.11.16, 23:42
        Dzięki, można, zamówiłam. A czy jeszcze coś Ci/Wam przychodzi do głowy dla licealistek po przejściach? Nie chciałabym utonąć w kiczu, skoro można wybrać.
        • abepe Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 27.11.16, 22:19
          pszczolamaja napisała:

> Dzięki, można, zamówiłam. A czy jeszcze coś Ci/Wam przychodzi do głowy dla lice
          > alistek po przejściach? Nie chciałabym utonąć w kiczu, skoro można wybrać.

A dlaczego to jest specjalne kategoria "licealistki po przejściach"?
          • pszczolamaja Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 29.11.16, 13:37
            Bo to są licealistki po przejściach :-) W moim odbiorze różna jest wrażliwość i znajomość realiów życia młodzieży u różnych autorów i dlatego tak zaznaczam. Z anegdot: jedna z licealistek życzy sobie "coś Kołakowskiego" :-D
            • abepe Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 29.11.16, 13:43
              Chodziło mi o to, że nie wiem na czym ma polegać ta specjalność kategorii, nie licealistek. Nieprecyzyjnie się wyraziłam. Trochę więcej napisałaś w drugim wątku, więc tam też odpisałam. I mam pomysł, więc tam napiszę, ok?
            • agnieszka_azj Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 29.11.16, 14:43
              Kołakowskiego ? Proszę bardzo:

www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,6806,13-bajek-z-krolestwa-Lailonii-dla-duzych-i-malych
    • 0mirka2 Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 26.11.16, 13:50
      Książka kucharska może ta "Kuchnia Leona" Leon Myszkowski cookmagazine.pl/tag/ksiazka-kucharska-dla-nastolatkow/
    • tutam2 Re: Ratunku!!! Słoniocy!!! 26.11.16, 14:53
      Przepisy dla nastolatków
      www.muchomor.pl/pl/p/Gotowi,-by-gotowac/163

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka