29.11.04, 18:15
W czwartek rozpoczynają sie, w Galerii BWA na Wita Stwosza, Promocje Dobrej
Książki. Bedza rowniez atrakcje dla dzieci. Oczywiscie dzialac bedzie sala
zabaw z dziecmi, w ktorej bede takze i ja.
Zapraszam
Beata

Program pod adresem:

wpdk.okis.pl/program_2004.html
Obserwuj wątek
    • agnieszka_azj Re: Targi 29.11.04, 18:30
      Zazdroszczę Wrocławiowi - program duuużo ciekawszy niż na ostatnioweekendowych
      Targach w Warszawie. Tam było pustawo i nudnawo niestety :-(((
      • belara Re: Targi 05.12.04, 18:06
        Targi dzisiaj skonczyly sie. Bylo wspaniale. Ksiazki, ksiazki i jeszcze raz
        ksiazki i autorzy. Dla mnie byly to meczace dni, bo dzieci w sali zabaw sporo.
        Dzisiaj odwiedzil nas Jacek Palka z synkiem. Przeczytal pare przygod Pana
        Bazylka.
        Poza tym bylam na spotkaniu z M. Musierowicz i juz wim kim jest Zaba. Zdobylam
        autograf Butenki i Wojtyszki. Corka byla zachwycona rozmowa z autorem Bromby.
        Nie wiem czy bylyscie na targach. Byc moze tak, byc moze sluchacze SKIBY
        opiekowali sie Waszymi dziecmi. Jezeli tak to ciesze sie i zapraszam za rok.
        • czytelniczka1975 Re: Targi 05.12.04, 19:32
          Niestety nie byłam, z Warszawy za daleko ;-(, a szkoda!
          Ale wciąż miło wspominam warszawskie majowe targi. Butenko, o którym piszesz, zrobił na mnie wspaniałe wrażenie! Wojtyszko też, miło wspominam róznież p. Strzałkowską. Troszkę rozczarowała mnie pani Chotomska - pisze takie pogodne wiersze, a sama jest dość... hmm... (po)ważna? Wstrętna plotkara jestem ;-) W końcu Pani Chotomska ma powody do dumy!

Mniejszy dorobek mają G. Kasdepke i A. Frączek - może dlatego są sympatyczni i bezpośredni?

Ciekawa jestem Waszych wrazeń ze spotkań autorskich?
          Pozdrawiam wszystkich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka