Gość: turysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 17:25 szukam dobrej kwatery agroturystycznej dla 9 osób -dorosłych na fereie w Bieszczadach.Stoki niekoniecznie. Może ktoś coś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Infor-mator Re: szukam kwater IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 20:26 zamiast kwatery proponuje OW Relavia w Polańczyku. Wychodzi taniej niz agroturystyka - sam sprawdziłem i polecam wszystkim, ciepło przytulnie i super obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: szukam kwater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:11 Mnie się podoba w miejscowości Rabe koło Czarnej.Gospodarstwo nazywa się ; Raj u Helmuta;Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: szukam kwater IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 16:00 Dzieki za info sprawdzam i jadę ale mam problem czy Czarna czy Polańczyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: szukam kwater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 21:10 Jak będziesz jechać z Uszczyk dolnych w strone Górnych przez Rabe i ci sie nie spodoba to po drodze masz Polańczyka , nic nie tracisz i możesz sprawdzić jedno i drugie. pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: szukam kwater 14.01.04, 14:26 "Jak będziesz jechać z Uszczyk dolnych". :))))))))))) Gratuluję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: szukam kwater 14.01.04, 15:20 Proponuję hotel Smerek,między Cisną a Wetliną.Pływalnia,sauna,siłownia,barek,bilard(sfatygowany),ale ogólnie O.K. Całodniowe wyżywienie (można coś samemu)i niedrogo!Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: szukam kwater 14.01.04, 15:23 juchoo03 napisał: > Proponuję hotel Smerek,między Cisną a > Wetliną.Pływalnia,sauna,siłownia,barek,bilard(sfatygowany),ale ogólnie O.K. > Całodniowe wyżywienie (można coś samemu)i niedrogo!Polecam. Zapomniałem dodać przy dużych grupach i wcześniejszym umówieniu się,możliwe spore zniżki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: szukam kwater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 09:15 Przykro mi Rychu że cie to tak razi.Pisze jak słysze. Umiem pisać dobrze ale muszę się skupić, taki mój feler,ale za to mam dobre serce. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: szukam kwater 16.01.04, 14:23 Gość portalu: Marynika napisał(a): > Przykro mi Rychu że cie to tak razi.Pisze jak słysze. Umiem pisać dobrze ale > muszę się skupić, taki mój feler,ale za to mam dobre serce. A ja potrafię wybaczać... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam kwater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 14:12 Rychu,jednak jesteś wielki! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodek Re: szukam kwater IP: *.vt.pl 21.01.04, 16:40 Ja rozumiem, Maryniko, tę dysgrafię, ale do cholery - atlas chyba masz! USTRZYKI! Zlituj się, kobieto, taka miła jesteś przecież... Chyba nauczycieli miałaś miernych. I tak Cię lubię i pozdrawiam. Miodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re To trochę nie ten temat ale.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 15:13 Miło że mnie lubisz!! Wyobraż sobie jednak, że mimo tego feleru nie zrezygnowałam z matury. Zdałam, i nawet obroniłam pracę licencjata. Mam również kolegę z tą przypadłością co nie przeszkadza mu kończyć medycyny!!Więc nie każdy kto żle pisze jest głupi!! SZkoda tylko że trudniej jest wam zaakceptować osobę taką jak ja , niż osobę wulgarną, posługującą się ochydnym językiem!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: szukam kwater IP: *.comnet.krakow.pl 21.01.04, 18:30 www.wiahor.kresy.com/ takie cos mi sie znalazlo sie w google :) a blisko Odpowiedz Link Zgłoś