Gość: ripp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 07:28 Proszę podzielić się Waszymi opiniami, wrażeniami jeśli chodzi o towar, ceny, obsługę. Jak wypada nasze Tesco w porównaniu do tego, które znamy np. w Rzeszowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxim znowy robią nas w ciula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 10:57 byłem wczoraj w rzeszowie i nawet mam gazetke z tamtego tesco aby nie byc gołosłownym sprawdziłem ceny. Własnie wróciłem z naszego t przy lwowskiej miałem wrażenie ze po prostu jest u nas dużo drożej 10-15 %. Pewnie dla tego że tesco sadzi że u nas jest poza wszelka konkurencja będzie sobie dyktować ceny-tymczasem nie tylko do biedronki czy lidla(gdzie notabene są dla mnie dużo lepsze rzeczy spozywcze)ale nawet do delikatesow centrum czy sklepow osiedlowych nie maja szans. Aha no i wybór produktów duuużo mniejszy niż w rzeszowie od ryb, warzyw i wędlin po elektronikę -wczoraj widziałem w rzeszowskim fajne głośniki do kompa a u nas szukałem nie ma w ogóle,także na razie kicha ogólnie. ale wsumie dobrze ze jest- jak bedziemy rozsądnie kupowac ceny spadną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radny W TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:34 Mam trochę lat i trochę widziałem.Myslę że jest ok.Szkoda ,że sklepy towarzyszące jeszcze nie otwarte.Cieszmy się ,że mamy wreszcie dzielnicę handlową z dużymi sklepami, reszta w rękach klientów, ceny też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: TESCO IP: 193.42.154.* 20.10.09, 13:59 Panie RADNY czy nie możecie ściągnąć do miasta poważnych inwestorów aby wybudowali fabryki gdzie ludzie będą mieli pracę.Nowe sklepy to nie jest rozwiązanie,padną małe firmy i co z tymi ludżmi zamknięte koło jedni zyskają drudzy stracą .A najwięcej straci społeczeństwo . Młodzi nie widzą przyszłości w mieście wyjeżdżają. Podobno mamy strefę ekonomiczną czy tam się coś robi??? Bieżcie przykład z Rzeszowa (Jasionka) powstała strefa ,Stoją dwie fabryki nast.w budowie (parę setek ludzi ma pracę). Moje dzieci nie chcą tu mieszkać i wcale im się nie dziwię. Jak będziecie robić tak dalej to pies z kulawą nogą tu nie zajży. Mam trochę lat co nieco widziałem :wyciąg ok,zagospodarowanie Kopca ok,nowe centra handlowe??? tylko to trochę mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: znowy robią nas w ciula IP: *.toya.net.pl 17.10.09, 11:05 Poświeciłem chwilę czasu i przejrzałem gazetki Tesco z Rzeszowa (al. Powstańców Warszawy) i z Przemyśla (ul. Lwowska 36). Układ produktów w gazetce prawie identyczny. Ceny w większości takie same. Nawet kilka produktów (jak kawa Tchibo czy kabanosy) są tańsze niż w rzeszowskim. Aby nie być gołosłownym podaje linki do ww. gazetek: download.tesco.pl/promocje/gazetki/33-podstawowa/pliki/HM-przemysl-open/15.10-21.10.2009/gazetka-15.10-21.10.2009.swf download.tesco.pl/promocje/gazetki/33-podstawowa/pliki/HM-gazetka/15.10-21.10.2009/gazetka-15.10-21.10.2009.swf Nie wiem skąd taka opinia,że w Rzeszowie taniej. Noo... to tylko jednak wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.112.* 16.10.09, 13:27 fatalny - na odwal i nie taki tani . Poprostu jak dla ludzi ze wschodu tj byle gdzie ( z miata tylko autobusem lub autem) byle jak ,byle co i bardzo drogo - drożej jak gdzies indziej i tak ruscy wykupią ,Ot podejscie do wschodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ripp Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 13:56 No to "pięknie" :( Widać, że my tu na wschodzie uważani jesteśmy za ludz co to zadowolą się czymkolwiek. No i te ceny... Pewnie zarabiamy najwięcej w Polsce :D A już miałem "lecieć" wczoraj do tego Tesco. "Wizytę" odłożę na póżniej, chyba, że wcześniej będę w Rzeszowie to tam od razu zrobię zakupy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Tesco Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 17:37 Nie wiem jak wypadają ceny w porównaniu z Rzeszowem, ale ogólnie bez rewelacji. Poza tym nasze jest dużo gorzej zaopatrzone. Wiele towarów wcale nie miało cen. Dla mnie jednak największym koszmarem była puszczana z głośników potwornie drażniąca, głośna muzyka i facet zachęcający do zakupu, tylko nie wiem czego bo wcale nie można go było zrozumieć. Wyszłam zmęczona i chyba szybko nie będę chciała tam wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.toya.net.pl 16.10.09, 19:51 tak tak jezdzijcie do rzeszowa i zostawiajcie tam nasze pieniądze!!!!!!!! rzeszów i tak ma dużo kasy a wy mu tam jeszcze pchajcie kaske!!! ludzie obudzcie sie!!! kupujcie u nas!!!! inaczej dalej będziemy dziurą!!! a to co wydasz jeden z drugim na paliwo to nie ma znaczenia???????pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.106.* 16.10.09, 20:29 Masz rację te wypowiedzi wygladają jakby ktoś z Mojżeszowa im za to płacił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 77.255.209.* 16.10.09, 20:51 Bolek napisał: "tak tak jezdzijcie do rzeszowa i zostawiajcie tam nasze pieniądze!!!!!!!! " Bolek. Ty się odstosunkuj od moich pieniędzy! ;) Moje pieniądze są MOJE, a nie "nasze", i nie Twój zasmarkany interes, co z nimi zrobię. Jeżeli asortyment, bądź ceny w jakimś sklepie nie usatysfakcjonują mnie, to zakupy zrobię w innym, choćbym miała jechać do Krakowa czy Mediolanu, i to wyłącznie mój problem ile dodatkowych pieniędzy wydam na paliwo lub bilet lotniczy! Ps. Z "kompleksem rzeszowskim" można sobie poradzić. Na początek proponuję psychoterapię grupową. Ewentualnie indywidualną, jeżeli (poza internetem) jesteś nieśmiałym i niewinnym chłopięciem... ;) Ciumek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.106.* 16.10.09, 21:09 Koleżanka widać jest typową przedstawicielką "kompleksu przemyskiego" tzn. nic sie w naszym miescie nie może udać. Tą przypadłość pewnie też można wyleczyc jakąś terapią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.104.* 16.10.09, 21:13 a jakie to ma znaczenie, gdzie kupię to czy tamto? czy w u nas, czy w Rzeszowie? czy to ma jakies przełożenie na stan naszej miejskiej kasy? ludzie, dajcie spokój :/ sama jeszcze nie byłam, ale się wybiorę, jak przejdzie pierwszy tłum ;) będę miała porównanie, bo bardzo często kupuję w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola do abc Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 77.255.209.* 16.10.09, 21:39 Nie zrozumiałeś(łaś) mojego wpisu, a ponieważ braku inteligencji chyba się nie da leczyć, to specjalnie dla Ciebie powtórka z rozrywki: W poprzednim poście wyraźnie napisałam, że na zakupy do innego miasta udam się wtedy, gdy w tutejszym sklepie nie będzie mi pasował asortyment(różne rzeczy, które chciałabym kupić;) lub cena! Czy to jest zrozumiałe, czy jeszcze nie? Uwielbiam mój Przemyśl i będę naprawdę przeszczęśliwa, gdy wybudują jeszcze kilka hipermarketów i kilka galerii handlowych - pojawi się konkurencja, co spowoduje obniżkę cen i zwiększenie asortymentu - i wreszcie będzie można wszystko kupować na miejscu! Wierzę, że tak się kiedyś stanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.104.* 16.10.09, 22:14 > Uwielbiam mój Przemyśl i będę naprawdę przeszczęśliwa, gdy wybudują > jeszcze kilka hipermarketów i kilka galerii handlowych - pojawi się > konkurencja, co spowoduje obniżkę cen i zwiększenie asortymentu - i > wreszcie będzie można wszystko kupować na miejscu! Wierzę, że tak > się kiedyś stanie... :) pozwól, że sie podpiszę ;) z tym, że ja nie wierzę, że tak sie stanie.. i póki co jeżdżę po duże zakupy do Rzeszowa. nie specjalnie, zwykle przy okazji - ale jednak. no chyba,że.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.ptvk.pl 16.10.09, 21:56 pominę już wcześniej wymienione wady i zalety, po co się powtarzać. ale normalnie ludzie! jaki tam jest za*jebisty ochroniarz!! kisiel w gaciach!! normalnie od razu poznać ze tesco mamy w mieście!! nie wiem skąd się urwał, niby "słoneczny patrol" albo moze "tarzan" z lepperem zmieszany, no ale bomba!! zachęcam do odwiedzenia tesco, szczerze, i z całego serca. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 08:25 [b]Dużo drogiej tandetnej chińszczyzny!!! Co miała znaczyć ta maskarada przy wejściu z indianami i kowbojami? Ani to było ładne, ani śmieszne, ani estetyczne. Chaos, wrzawa i wielkie NIC. Ogólnie stwierdzam ( nie tylko ja zresztą ),że słabiutki sklep. Castorama otworzyła się dużo bardziej elegancko i z fasonem. Pełny asortyment towaru i dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.112.* 17.10.09, 08:43 Fatalne miejsce , fatalny sklep , fatalne ceny , fatalne towary , fatalne otwarcie , fatalne nagłosnienie, fatalne reklamy, fataln-fatalne -fatalne ........... UFFFFFF- Ale dobrze, że jest i to już nie jest fatalne !!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark w sumie w porządku IP: 77.236.0.* 17.10.09, 09:19 Wiadomo, że na początku starają się wykorzystać sytuację i zwiększony ruch, więc i ceny wyższe. Ale wygląda to w miarę profesjonalnie, i po opanowaniu początkowego bałaganu będzie dobrze - i asortyment się dostosuje do naszych gustów, i ceny spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Mnie się podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 12:11 A mnie się podobało w nowym Tesco, z jednym ale: za dużo klientów. Sytuacja pewnie się unormuje za jakieś dwa, trzy tygodnie. No i może ekspedientki będą nieco śmielsze. Panie w kasach na razie zbyt grzeczne (chociaż widać, że podręcznikowo trzymają się procedur obsługi), pani której kazali wciskać karty lojalnościowe nieśmiała, ale miła... Więcej ikry!, w pozytywnym znaczeniu dla klientów. Śmieszą mnie niektóre wpisy powyżej, że w Tesco sama chińczyzna. Znaleźli się ludzie o wyrafinowanych gustach! Tak piszą pewnie klienci firmowych adidasów, nike i innych, którzy nie zauważają, że na metkach ich firmowych butów jest China, Indonezja, Indie lub inny czajnik. Takie czasy. Często taki czajnik jest lepszy od bazarowego g... spod Łodzi. Byłem wczoraj w Tesco i zauważyłem kilka ciekawych obserwacji, ale jedna jest najfajniejsza: 4 osobowa rodzinka wyjeżdża z hali z pustym wózkiem przez bramkę dla klientow, którzy nic nie kupili. Niby można, tylko po co? Wstyd wejść bez wózka, bo inni tak wchodzą. Jak ktoś chce tylko popatrzeć, to może sobie wejść i bez wózka, i bez koszyka!!! Wolno! Jak znajdzie coś ciekawego może się wrócić po wózek lub koszyk. Tesco nie jest dla wszystkich klientów. Raczej dla zamożniejszych, ale ceniących możliwość dużego wyboru towarów i wygody zakupów. O każdej porze, z możliwością zawiezienia ich wprost do samochodu stojącego na obszernym parkingu. Coś za coś. W Biedronce czy Lidlu tanio, ale nie kupisz wszystkiego, co potrzeba. Ciekawi mnie jedna sprawa: przy wyjeździe, tym do ul. Batorego, jest sklep osiedlowy. Nie kiosk, ale sklep z całym asortymentem. Ciekawe czy przetrwa? Jeżeli tak, a tego mu życzę, to oznacza, że na rynku jest miejsce dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ripp Re: Mnie się podoba IP: *.toya.net.pl 17.10.09, 12:53 <<<"Ciekawi mnie jedna sprawa: przy wyjeździe, tym do ul. Batorego, jest sklep osiedlowy. Nie kiosk, ale sklep z całym asortymentem. Ciekawe czy przetrwa? Jeżeli tak, a tego mu życzę, to oznacza, że na rynku jest miejsce dla wszystkich.">>> - w małych sklepach osiedlowych jest "klimat" którego nie znajdziedz w hipermarketach. Indywidualne podejście do klienta, domowa atmosfera. Pani za ladą zna Twoje potrzeby, zdzrza się, że zamawia towar specjalnie dla Ciebie... Jeśli są takie osiedlowe sklepiki - a myślę, że są - to na pewno przetrwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozłozony rozłozyła mnie na łopatki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 13:25 ""Tesco nie jest dla wszystkich klientów. Raczej dla zamożniejszych,"" Toż to ewenement na skale światową, no prawie nobel sam nie wim o czym to świadczy,a poważnie świadczy między innymi o głebokim prowincjonalizmie regionu na którym żerują takie koncerny. Inna sprawa (bez obrazy)że dla ubogiego wieśniaka byle ochłap z pańskiego stołu to zawsze był rarytas :)) Otwórz w bangladeszu zwykły przemyski szmateks a też "niektórzy" miejscowi powiedzą że dla nich to sklep ekskluzywny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: 79.139.112.* 17.10.09, 15:15 Fatalny sklep fatalna reklama fatalna propagnda iz jest to super sklep fatalne naciaganie na chińskie tandetne towary fatalna lokalizacja fatalnie bo maja przemyslaków za durnych Ukraińców co kupią każde gó... zapakowane w celafonie a polak potrafi to sprzedać ( tj oszukać) fatalne gó... ale UFFF dobrze że choć takie ,ale stoi -może podejście do nas przemyslaków - uważanych przez Nich rzeszowiaków za Ukraińcow ulegnie zmianie -może jak Mojżesz z swą rzeszą oraz tanimi ,ekskluzywnymi towarami na każdą kieszeń przybedzie do Przemysla . Pozdrawiam więc z Tesco Przemyśl - MOJ-RZESZÓW stolyce województwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyśl1 Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 20:29 Ludzie przestańcie już marudzić... Niestety na każdym kroku potwierdza się, że większość mieszkańców naszego pięknego miasta to zakompleksione, sfrustrowane buraki... Jak nie ma nic, to źle, jak się coś rusza, to jeszcze gorzej, Przemyślanie uważają się za nie wiadomo co, tylko za bardzo nie wiem dlaczego, ten sklep "dla Ukraińców" wg mnie niczym szczególnym nie różni się od takiego samego w rzeszowie czy kielcach Fatalny to jesteś głównie ty Fatalny, Nie mam żadnego interesu w popieraniu otwartych ostatnio marketów, dostrzegam nawet ich niedociągnięcia, ale do ch... jak się nic nie podoba to kupujcie sobie nawet w złotych tarasach, nikt nie zmusza do jeżdżenia na lwowską... albo otwórzcie sami jakieś cudo, zobaczymy jakie będzie naj... Buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: 77.255.190.* 18.10.09, 00:13 Ależ,Ty się "Przemyśl1" nie denerwuj tak! Nie ma po co. Przecież Fatalny, to nikt inny jak Mykoła - szuja i dziad borowy, który zainfekował to forum niczym wirus Ebola!!! Na początku jego działalności myślałam, że to ukraiński prowokator, potem przyszło mi do głowy, że to nie prowokator, tylko taki sobie wygadany "wioskowy głupek", niestety po następnych postach uświadomiłam sobie, że to jednak człowiek inteligentny, wykształcony (odnośnie szuji i dziada podtrzymuję!), ale jakiś taki dziwny, nieprzystający do tutejszej rzeczywistości... Aż w końcu - przeczytawszy "ileś tam" jego postów - doszłam do wniosku, że to jednak prowokator. Niebezpieczny i drażniący zakończenia nerwowe prowokator, bo nielubiący Przemyśla i Przemyślaków. Wypisując różne głupoty napuszcza na siebie (licząc na wzajemną nienawiść): 1. Nas - Przemyślaków - samych na siebie (i to wystarczy, żeby nazwać go szują). Jako przykład podam nieustanne napastowanie proprzemyskiej Fanki (która mieszka i pracuje w P-ślu) oraz ciumkanie po pupie proeuropejskiego Jobrave (który ani tu nie mieszka, ani nie pracuje, bo wyemigrował) - Dodam, iż ludzie Ci wielokrotnie wcześniej (przed wpisami Mykoły) dogadywali się bez problemu... 2. Przemyślaków na Ukraińców(do "ich wora" dorzucił jeszcze - nie wiedzieć dlaczego - Łemków i Bojków [ którzy Ukraińcami przecież nie są]) - na to najwięcej czasu poświęcił nasz "bohater", dlatego ja temat ten odpuszczę całkowicie. 3. Przemyślaków na Rzeszowiaków. Dodam, że moim zdaniem całe ZŁO, które pochodzi z Rzeszowa dotyczy tak naprawdę tylko władz wojewódzkich (zlokalizowanych "przypadkiem" w Rzeszowie), które zagarniają dla siebie państwowe(UNIJNE) pieniądze, bo... Bo mają takie możliwości! Jakby nasza złodziejska rada miasta tak mogła, robiła by to ze zdwojoną siłą (tyle że do własnych kieszeni)!!! Sami mieszkańcy Rzeszowa przecież nie mają nic do mieszkańców Przemyśla... Bo i dlaczego?! Przemyśl to dla nich takie fajne, historyczne miasteczko do pozwiedzania... Chociaż znam też młode Rzeszowianki, które przyjeżdżają tutaj na jakieś dyskoteki(!?), i to jest dla mnie szokiem w stosunkach rzeszowsko-przemyskich... ;) Ps. Jobrave - bardzo lubię Twoje wpisy (często niestety zależne od Twojego aktualnego nastroju;) oraz szanuję Twoje rozsądne podejście do życia. Twój przykład podałam, żeby ludziom uświadomić, że Mykoła (Fatalny/Miki/Fiki) nie lubi Przemyśla oraz ludzi tutaj mieszkających... Pozdrawiam. Bardzo przepraszam za tak długi post, ale coś mię tak nagle i niespodziewanie natchło i cóż mogłam na to poradzić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: 79.139.112.* 18.10.09, 10:01 Fatalny kocha Przemyśl ,kocha Przemyslakow i nigdy nie klamie lecz mowi prawde - a to bardzo boli . Fatalny nigdy nikogo nie napastowal -zwlaszcza Fanki bo na oczy jej nie widzial i nie chce widzieć( a ponoć pokraka jakich w Przemyslu nie mało) .Jak pastuje to tylko buty choc preferuje trampki i to w zimie bo jest ze wschodu - tj dalekiej syberii Piszę ,że Tescoo jest fatalne bo wydaje się mi fatalne to mam pelne prawo do tego BO JEST FATALNE ( bo dlaczego np. nie jak Real w Lublinie ) . To że jest to Tesco - przyznalem -Chwała Bogu, że takie jest Ale że jest Fatalne to inna sprawa. Wy tam pracujecie - to chwalicie - i to wasza sprawa - stąd was rozumiem ale że tesco takie jak nam podrzucono jest jak narazie Fatalne i tyle - to moja bezstyronna ocena Fatalne -ceny ,bo znacznie drożej jak w innych Tesko ( np. szampan w tesco na kazanowie 4,99 zl a w nowym tesco 5,50 zł) Kawa McCafe w starych tesco 8 zl a nowym 12 zl i wiele innych towarow rownież . Węc za durni maja przemyslakow i za tzw. Ukraińcow zza Dupia pod medyckiego Podobnie jest z castorama - tez w Warszawie nawet w Rzeszowie jest znacznie taniej a tu dla Ukraińcow Łemkow Bojkow i austro- węgrow to mozna ich w durnia robic - jak sobie chca robić to niech robia u siebie w Rzeszowie lub Warszawie. Do rzeszowiaków nic nie mam bo i tak maja kompleks Przemysla ze względ na zabytki oraz historie - po co więc ich dobijać . Lecz pamietam jak z przemyskich ulic sciągano chodniki aby klaść je w Rzeszowie a nawet jak przy zmianie województw zabierano komuptery i nawet biurka z koszami na śmieci do Rzeszowa. Co do Łemkow Bojków - czyli austro węgrow to Mykola wyraźnie pisze że są austro- węgrami lub Rusinami a potem dopiero Ukraińcami i nie wie za co tych ludzi tutaj eksterminowano i nadal sie eksterminuje nawet chce robić w durnia jak z tym tesco czy Castorama a nawet zwyklą benzyną na stacjach CPN gdzie jest znacznie drożej niźli w innych miastach Polski w tym i Rzeszowie . Monopol i złodziej oraz aferant (j. typowy Polak nie dopuści aby rozwinęła się uczciwa konkurencja zwlaszcza ta ktra mogłaby przyjśc ze wschodu -bo ci ze wschodu to przeciez zwykle Dziady i nam Panom Polakom nie trzeba ich towarow lecz pieniędzy a towar dostana chiński tandetny i drogi jak ten w Tesco . Tesco - Fatalne może ulegnie poprawie A ty Tola - to tj Anatoljija to znaczy ruska czy polskaja bo imie jak Anatolij Firsow czy tez może z tej bajki Bolek i łolek oraz Tola . To ty Perekińczyk lub jak tam inaczej na takich mowia A czego was mlodych ludzi każda prawda boli. Dla ciebie Tesco OK dla mnie Fatalny choc dla was fatalny też może być Fatalny.skoro fatalny to mam obowiązek pisać w samych superlatywach Co do Jobrave jest OK bo tez jak Mykola powiedzial Wam troche szczerej prawdy a ja wam mało to ja Fatalny i Mykola rwnież jak myslę moge jeszcze dolozyć tej Fatalnej dla Was ale szczerej prawdy - jak z tym fatalnym Tesco . Fatalny - jak ten Łemko - Bojko austro -wegier spod Zakopanego i Krynicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Mykoła, przestań ! IP: 77.236.0.* 18.10.09, 10:33 Już mnie wk...ia twoje mamrotanie. Zobacz sobie swoje wywody na forum, przy każdym na górze po prawej stronie jest taki mały numerek. Taki sam, mimo że zmieniasz ksywy dość często. Więc pomyśl, zanim coś napiszesz. A pisz mniej i składniej, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślanka Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 10:58 Matko boska o co ci chodzi panie fatalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatalny Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: 79.139.112.* 18.10.09, 12:14 Ten nr IP moze mieć wiele innych osob nie tylko jedna ( bo liczy się kńcowy nr.IP którego nie ma bo jest zastrzeżonym ). Co do forum - to nie jest to wasze prywatne forum gdzie możecie sobie nawzajem schlebiać i przytakiwać ,szczuć na mniejzszość ukraińską lub podjudzać do akcji odwetowych jak miało to juz na tym forum miejsce a potem zwalać na Mykolę i jobrave że to anty Polacy a wy to sprawiedliwi i szlachetni wolyniacy niby Polacy itd.. Forum jest od tego aby prezentować opinię i nie ważne,że jadna jest pozytywna a druga negatyna lub oponencka ( na tym polega forum nie zaś na propagandzie dobrobytu i laski z jaka spotkal się Przemyśl bo wybudowano Tesco) Za swoje pieniadze Łaski Pańskiej n ie opotrzebuję . Uswiadamiam tylko przemyślaów że to Tesco to bicie nas po 4ch literach gdyż jest towar byle jaki ( ten co nie schodzi w większych miastach np. w Rzeszowie i zapelnia się nim pólki w przemyslu) oraz że jest bardzo drogo ,nie że jak propagowano bedzie tam znacznie taniej . Czynię więc to w interesie Przemysla bo niech ci kierownicy tesco ,wiedzą że tu nie mieszka frajernia lub jak nas nazwaja glupia Ukraina lecz zwyczajni Polacy co tez podrózuja po świecie i widzą co się dzieje i jak oraz w co nas wrabiają . A Wy zaraz na mnie jak PSY gończe . Zapewne pracujecie w tesco ,zajmujecie sie reklama bo placą Wam za to a potem na forum narzucacie swoją idealna wręcz wielko wychwalającą ten byle jaki dla Przemysla niby super -market i pytacie o co chodzi ci Fatalny że jest Tesco .Placą wam za to abyście tak mowili -to wykonujecie waszą robote i tyle - lecz nie myslcie że ktoś jest głupszym od Was bo przemyski ukrainiec. W polsce możesz być i z Wolynia ale jak powiesz że z Przemysla to i tak dla nich krainiec z Przemysla ( taka jest opinia) Widac jestescie mlodzi ,ze wsi (wynajmujecie tutaj mieszkania a macie do tego prawo) spod Birczy czy Pożdziacz , Wiarskiej Wsi lub innej fredrowskiej Wsi , Stubna , Kalwarii Paclawskiej,Korytnik itd . i zachwycacie się byle g...wnem że takie wspaniale bo w tzw. cylafonie i że drogo bo to waszym zdaniem tylko sklep dla bogatych majacych pracę w tym tesco . Jest to Fatalny ( jak narazie ) sklep i Tyle tak jak castorama ( o 1/3 drożej jak w rzeszowie lub warszawie) To Wam pisze Fatalny że Tak pisze dla was fatalnie to wasza fatalna Sprawa fatalny - ten tesco z fatalnymi reklamami krążącymi po miesćie i blokujacymi i tak zatłoczone ulice, fatalna lokalizacja fatalne ceny i fatalna propaganda sukcesu tesco w Przemyslu -dlatego nie dziwię sie że ludzie wyjeżdżają z tego sklepu z pustymi wózkami Fatalnie - to wam mowi Ftalny -choć też nie idealny ale realny , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: *.toya.net.pl 18.10.09, 12:27 Fatalny.... to jesteś TY. Nie pasuje Ci, nie kupuj, nikt nikogo nie zmusza. Ja nie pracuję w Tesco ale bardzo się cieszę , że mam wszystko w jednym miejscu, duży wybór towaru itp. W żadne "tanie" nie wierzę ,zresztą różnica na maśle czy pojemniku na kawę rzędu 1 zł nie ma dla mnie znaczenia i nie będę w tym celu obszukiwał sklepów w połowie Przemyśla. Mam ochotę , jadę na Lwowską , wkładam co mi trzeba do koszyka , płacę i do widzenia. Nie mamrotam na forum jak poje.... że to fatalne czy tamto. Miej godność człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niefatalna Re: rozłozyła mnie na łopatki !! IP: *.ptvk.pl 18.10.09, 16:47 Fatalny masz rację co do cen i zaopatrzenia w Tesco i Castoramie.Myślą,że w Przemyślu mieszkają frajerzy i kupią te ich ceny.Jeszcze trochę i będą w tych marketach pustki,bo w innych sklepach i marketach jest taniej. Wiem co piszę, bo sprawdzałam.Jeden tylko przykład: w Castoramie lakier bezbarwny do drewna 26 zł, w innych sklepach ten sam po 20 zł i 21 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczędny Re: Mnie się podoba IP: *.tktelekom.pl 18.10.09, 13:51 W tesco jest drogo. ja chodzę po sklepach i porównuję ceny. te towary co kupuję co tydzień w Niwexie w tesco są droższe nawet o 30% . Już Biedronka i Lidl mają korzystne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
giga28 Re: Mnie się podoba 18.10.09, 16:40 Masz racje NIWEX PIOTRUŚ i CENTRUM to nasze sklepy a nie zagraniczne ktore nie placa u nas podatkow , ja dzis bylam widzialam i nie podoba mi sie jest maly bardzo maly to nie jest TESCO tylko podrobka niestety widzialam nie jeden hipermarket a ten nasz to moze byc supermarket a nie HIPER rzeczywiscie mysla ze moga nas robic w bambuko ze my tutaj pod wschodnia granica to nic nie widzielismy ze to wiocha....... a jak widzialam dzis ludzi ktorzy zrobili pełny wózek zakupów marki tesco to rece opadaja, czy taki człowiek ktory mysli ze zaoszczedzi kupujac tandetne produkty pojdzie na stoiska galerii gdzie na pewno bedzie drogo (bo czynsze sa tam kosmiczne ) Nie pójdzie .......... wszysto bez sensu.... osobiscie to bede odwiedzac tylko galerie a ma byc otwarta w listopadzie dopiero......Pozdrawiam i zycze wsparcia rynku lokalnego................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Mnie się NIE podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 17:58 częściowo maja rację, tu któraś napisała że tesco to sklep dla zamożnych :)) to i nic dziwnego że traktuja nas jak jołopów którym można wszystko wcisnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.112.* 18.10.09, 18:45 Z całym szacunkiem do swoich oponentow . Ja jestem za budowaniem jak najwięcej i jak nalepiej w naszym kochanym Przemyslu . Jednak niech nas traktuja normalnie nie zaś jak IIIświat spod granicy z Ukraina. Przeciez nie jesteśmy glupsi i placimy takimi samymi pieniedzmi choć mieszkamy w regionie znacznie biedniejszym od innych . Dlaczego tutaj mamy dodatkowo przeplacać i dodatkowo dopłacać do tych bogatszych co robią nas w durnia i zeruja na biedniejszych regionach - bo wiadomo że do STOLYCY nie pojedzie za 1- go złotego . Do Pani co ne oszczedzxa w Tesco zł. To podpwiem że tu 1 zł tam 1- zł i wychodzi 100 złotych dodatkowo za towary takie same co mozna kupić w innych sklepach - nawet tych małych regionalnych . Więc choc e pisze dla Pani fatalnie lecz -chyba bardzo racjonalnie. Nie dajmy sie nabijac w butelkę i oszukiwać .To że Pani pracuje w Tesco i ma tzw. dodatkowe promocje wewnetrzne to nie znaczy że wszyscy muszą kupować w tym sklepie -to co się nie oplaca im tam kupować nawet choćby w róznicy 1-go sł a to przecież prawie 1/3 dolara US -a to bardzo dużo pieniędzy w US choć w Pani mniemaniu nie - bo w moim choc fatalnego to TAK ( choć nasz skromny i biedny 1 zl nie US ) Fatalny i Racjonalny -Pozdrawiam ! Zalecam - racjonalnośc i nikogo nie napastowałem i nie napasuję - prócz butów ,lecz nie z Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.104.* 18.10.09, 20:40 byłam, widziałam - ceny rzeczywiście wysokie. niestety :/ w Rzeszowie jest sporo taniej. ale fajne jest to, że mamy w końcu sklep całodobowy, w którym jest wszystko. fajnie szykuje się pasaż, zobaczymy, jak tam będa się kształtowac ceny. co do cen w tesco - no cóż, skoro nie maja konkurencji, to trudno się spodziewać, że ceny będa niższe. mam nadzieję, że po tym wielkim przepływie tłumów ceny spadną - zobaczymy. generalnie, pewnie jedzenie będę kupowac po staremu w nivexie, ale super, że są w tesco moje ulubione ciuchy F&F i cherokee ;) i pewnie za nimi będe sobie od czasu do czasu jeździc na Lwowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatalny Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.112.* 18.10.09, 20:51 Ala -wkońcu normalny twój glos co do Tesco. Jest jak narazie bardzo drogo i nic tam rewelacyjnego .Tak więc po co atakować kogoś kto mowi o swoich odczuciach ( zresztą słusznych) i dla dopbra konsumentow - jak też przemyslaków . Musimy tez bronic się wspólnie przed hochsztaplerstwem i robieniem nas w tzw. balona - chocby byłan to jakaś wielka znana korporacja handlowa ja Tesco, Nie mam nic do tego sklepu i popieralem jak tez popieram jego pobyt na tym terenie - jednak na zasadach takich samych jak gdzieś indziej nie zas dyskryminujących - ponizających przemyslaków szanujmy się nawzajem i szanujmy nasze Miasto oraz kulturę ,tradycje wspólne wspólistnienie przy tej wschodniej granicy . To będą nas wowczas szanować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.104.* 18.10.09, 21:25 ;) myślę, że jak otworzą kaufland w galerii sanowej, ceny z tesco ruszą w dół. byłam kiedyś w kauflandzie w Sanoku, i naprawdę jest to całkiem sensowny sklep, a produkty marki firma mają przyzwoite i o niebo lepsze od marki firma biedronka, clever czy tesco. kosmetyki znacznie tańsze sa w rossmanie, a na przykład jedzenie dla dzieci, które z racji macierzyństwa kupuję w ilosciach hurtowych najtańsze jest w necie , a jak na zywo - no to w auchan w Krasnem. pieluchy też ściągam z netu, nawet płacąc za przesyłkę mam taniej. w naszym tesco wielu towarów nie ma w porównaniu z tym rzeszowskim, no ale i nasze jest mniejsze, więc dla mnie to logiczne. mimo to cieszę się, że tesco jest - acz ja jestem z tych patrzących na ceny - stąd orientuję się, co ile kosztuje i gdzie za czym warto sie przejechac po miescie. jest drogo - to fakt i jeśli ktos z tym dyskutuje, to albo go stać na przepłacanie, albo po prostu nie patrzy, co ile kosztuje. dla przykładu - kołdra, którą oglądałam dzisiaj w tesco kosztuje 124 zł, w necie mam identyczną, tej samej firmy i tych samych parametrów za jedyne 80 zł. nawet płacąc za przesyłkę mam 25 zł. taniej. a to tylko jeden z wielu przykładów ;) niedługo będę w stolicy na szkoleniu i popatrzę , ile ta kołdra kosztuje w tamtejszym tesco ;) tak, z ciekawości. ale nie ma co marudzić, dobrze, że w końcu coś się ruszyło w naszym grajdołku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.112.* 19.10.09, 08:19 Tak więc pisząc na początku tego wątku ,że sklep Tesco jest fatalnym - to nie mialem racji .Chyba mialem i mam rację co potwierdza wielu forumowiczów tego forum, Podobnie miałem i mam racje we wpisach innych komentarzy - co trudno przelknąc oponentom jakich mam nie mało i w róznych sprawach Nie mniej ! : Też cieszę się ze jest Tesco i Castorama oraz że będa inne sklepy w naszym małym choc urokliwym mieście, ale to nie znaczy że maja nas Przemyslakow miec za gorszych lub głupsych -nawet od tych z wielkiego miasta zwanym Rzeszowem i do rzeszowiaków nic nie mam pomimo że w rzeszowie to ok 90% populacji to ludzie spod Rzeszowa ( jak wszędzie ) bo w Przemyslu i Warszawie też ( sama wieś a aspiracje i wypowiedzi jak po pobycie w N.Y ,Paryżu ,Lądynie - może i tak ale przy sprzątaniu i myciu garów u Obamów) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do narzekaczy Re: Mnie się NIE podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:12 panie fatalny ,a cóż kogo obchodzi pana opinia,tesco jest i to niech oni się martwią czy ludzie będą kupować,komu nie pasuje niech nie kupuje,a te durne dyskusje ,ze gdzie indziej taniej,jedż pan tam. W niedzielę o godz 16-tej trudno bylo znaleść miejsce na parkingu,wielu ludzi wyjeżdzalo ze sklepu z koszem pelnym zakupów. Komu pasuje niech kupuje ,a komu nie niech zostanie przy biedronce. A może maja rozdawać towar za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitolog obalanie mitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:20 tak całkiem poważnie to juz nie jest ta sama biedronka co kiedyś wolę z biedronki bo po pierwsze tańsze po drugie to się daje zjeść a to z tesco nie bardzo w biedronce są polscy producenci jak sokołów, morliny, lisner itp choć częsć produktów robią na tych samych liniach tylko z inna nazwa specjalnie dla biedronki a zjedz coś z marki tesco to test dla zoładka. A co do lidla to zaopatrzeniowcy tesco moga im jedynie po zapałki jeżdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.112.* 19.10.09, 15:16 Dla Pana arzekacza moge odpowiedzieć -żenie narzekam na to że jest sklep tesco . nawet wychwalam to pod niebiosy lecz narzekam na ceny i towar jaki nam oferują. Równiez kto chce niech kupue - to nie jest mój biznes ,lecz nie wiem dlaczego moja opinia Pana tak zabolała bo jak mi się widzi jest Pan z tm Tesco bardzo mocno zwiazany - to tez Pana Biznes . Lecz nie mozna ciezyc sie ze za nasze pieniza ktoś wciska nam towar ktory nie poszedł w większych miastach -nawet jak rzeszow gdzie jest większy i tańszy ora atrakcyjniejszy asortyment .Czyne to co czynię -dla dobra Przemyśla i Przemyslakow - musimy się przecież szanować - czyż nie TAK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fatalnego Re: Mnie się NIE podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 15:41 Pana styl łudząco przypomina jednego radnego co okupował Radę Miasta. Nie mam nic wspólnego z Tesco prosze pana,ale ciesze się ,że miasto się rozwija ludzie maja pracę,i nie obchodzi mnie czyj kapital tu wszedł,żydowski niemiecki czy może jeszcze inny. Nikt nikomu kalacha do glowy nie przyklada żeby tam kupował. Ponieważ tacy jak pan są blisko z kościołem ,tam agitujcie żeby ludzie nie kupowali,a to i tak psom na buty ,bo ludzie dzisiaj swoj rozum mają i jak jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.112.* 19.10.09, 19:26 Nie jestem żadnym radnym ani zwiazany z kosciolem ,lecz nie daję sobie wciskać KITU lub Ciemnoty do Głowy . Napewno ci co chwala - obecne Tesco maja z tego kasę ( i nie dziwię się ich zjadliwym wpisom -krytyce sklepu a wlasciwie towru tego sklepu ) > Lecz piszę że chodzi mi o nas wszystkich - wspólne doobro Przemysla i Przemyslakow nie zas wiesniakow h co z tejego tesco maja kase . Bo zjadliwe wpisy co do oponentów towaru Tesco są wpisami Wieśniackimi - bo pokaż i G...no w celafonie to zjedzą go bez zapiajnia oby tylko im było wesolo i byli nażarci zaś innych niech Szlag- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tescosresco Re: Mnie się NIE podoba IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 23:28 czytam i oczom nie wierzę... ja pi...dolę, ludzie czym wy się tak podniecacie, komentujecie.... czy drogo? czy tanio?, czy można to jeść?, a może się otruję? a czy im się to opłaca? a czy jak tam pójdę, to czy będę mogła mieć jeszcze dzieci? Ku..wa gdzie ja żyję!? sklep jak sklep, tylko duży. i koniec tematu. nie róbcie z siebie prymitywów większych niż jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srescotesco Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.112.* 20.10.09, 07:56 Bazar to też duży sklep a ludzie tam kupują zwlaszcza papierosy i wódkę - i to znacznie taniej jak w super marketach . A jak kupuja to ich sprawa lecz nie daj sie dmuchać w butelkę - tescosresko -to też duzy bazar gdzie sprzedają g...na za duże pieniadze lecz takie g...które nie poszły w innych miastach A co my przemyskie G ....skoro tak się nie szanujesz -i byle g...no może nas zadwolić . Szanuj siebie to bedą szanować cię inni zwlaszcza ci kierownicy z tescosresco podrzucający nam odpady i swoje g.... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Mnie się NIE podoba 20.10.09, 08:09 otworzyli pierwszy duży sklep w mieście, to się i podniecają, zawsze to jakaś atrakcja na miarę Przemysla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierajmy swoje Re: Mnie się NIE podoba IP: 79.139.106.* 20.10.09, 09:25 DO giga28 i innych nie chwale Tesco ale rzygać mi sie chce jak piszecie wspierajmy rynek lokalny niby kogo i co. Mówisz o Centrum gó... prawda siedziba firmy Krosno lecz to nie Polska sieć tylko Eurocash dalej Piotruś Pan jasne świetnie prowadzony przez Ukraińca i nic nie miałbym do niego tylko, że wykorzystuje pracowników , każe podpisywać jakieś dziwne zobowiązania a poza tym jest jawnym nacjonalistą oczywiście nie polskim, zaś Niwex też nie jest z rodzimego podwórka tylko z Jarosławia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 10:13 Uważam, że ma się dobrze. Wczoraj byłem ok. godz. 17tej i pomimo piątego dnia od otwarcia ruch jak w ulu i trzeba było wybierać kase, w której mniejsza kolejka. Towary jak w każdym sklepie, jedne droższe, drugie tańsze. Np. akumulator Centra 12V 44ah za 199,99zł (w P-ślu w sklepach motoryzacyjnych raczej w tej cenie się nie kupi). Tatra mocna 4pak 9,95zł. Proszek Vizir do bieli 6kg 35zł. Wg mnie nie ma jakiejś wyjątkowej tragedii cenowej. Myślę, że za jakiś czas, jak minie pierwszy etap zainteresowania sklepem, ceny jeszcze spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.toya.net.pl 20.10.09, 18:17 Co za banda buraków. Oczom nie wierzę. Hipermarket otworzyli to się co niektórzy tak zacietrzewili, jakby antychryst do Przemyśla zawitał. Siedzą i wypisują , że za głupich nas mają , że drogo, że odpadki z innych sklepów, że zamach na wolność ... Co za banda zaściankowych czubków... Nie pasuje nowy sklep - nie odwiedzać , nie kupować. Tylko za nudno by było w tej podkarpackiej Wilkowyji..., co? Nie byłoby na co narzekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatalny Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.112.* 20.10.09, 20:20 Po co kłócic się o Tecsco skoro niek nie zaprzeczy że najlepiej i najtaniej zakupy robi się tuż za granicą a więc na Ukrainie ( ropa i benzyna o połowę tańsza nie mowiąc o papierosach i wódce ) Ukraina byla i jest przyjazna oraz gościnna dla sąsiadów z Polski bo za mały pieniądz robisz duże zakupy - i TES masz CO chcesz aby kasa była . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.toya.net.pl 20.10.09, 20:34 Gdyby ruch przygraniczny był mniej kłopotliwy robiłbym zakupy w UA z przyjemnością. Ukraińcy oprócz wódki i papierosów mają całe mnóstwo świetnych towarów spożywczych - i bardzo tanich. Słodycze, przeciery, przyprawy itp. Nie lubię jednak stać w kolejkach, nie lubię gdy z góry zakłada się, że jestem przemytnikiem i złodziejem i w tenże sposób traktuje na granicy. Po drugiej stronie celnicy tylko patrzą żeby włożyć parę $ w paszport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierajmy swoje Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.106.* 21.10.09, 08:48 jeszcze raz do giga28 a Tesco założył w Anglii syn polskiego emigranta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak ktak Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: 79.139.112.* 21.10.09, 13:28 Tak tak syn polskiego emigranta co nazywał się TeżCoś a że byl sepetlawy to wyszło TES CO ś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.ptvk.pl 21.10.09, 14:59 " Gość: Tak ktak 21.10.09, 13:28 Odpowiedz Tak tak syn polskiego emigranta co nazywał się TeżCoś a że byl sepetlawy to wyszło TES CO ś" - EUREKA! a wjazd? co się dziś stało przez to , że sklepy ruszyły, a dojazdy i wyjazdy marne? nie ma dobrej drogi, a ludzie jeżdzą jak zawsze, podwójna ciągła to ciul. najpierw trzeba było zadbać o dobry dojazd. ten wypadek może nie być ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 15:51 Mieszkam na płytach i jadąc do domu wielokrotnie obserwuję co kierowcy wyprawiają na Lwowskiej po wyjeździe z Tesco żeby zawrócić do miasta. Wypadek był tylko kwestią czasu. Ponoć z Tesco można wyjechać z drugiej strony, tj. do ul. Batorego. Ale przyznam,że będąc w Tesco na parkingu, jakoś nie rzuciło mi się w oczy oznakowanie informujące o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 16:57 a tzw. "galerię" to kiedy otworzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agggggggggggga Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 09:30 nie wiecie może czy już jest otwarty Deichmann i CCC? Bo słyszłam, że tuż przed Wszystkimi Świętymi były jeszcze zamknięte... To nieco dziwne, Tesco działa już gdzieś od miesiąca, towar dawno przeniesiony, a sklepy nieczynne:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigmac Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 10:19 być może tak się wychodzi na interesach teskowych :) pażdziernik to jeden z najlepszych miesiąców w roku w branży obuwniczej tym bardziej jak pojawiaja sie pierwsze zajawki zimy-znajomy twierdzi że sklep robi wtedy ze 25 %rocznego obrotu.Zamknięty sklep w tym okresie to jak nocny koszmar - tylko współczuć skuszonym na"galerię". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agggggggggggga Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 10:35 Dokładnie. Nie wiem na co oni czekają. Na Boże Narodzenie? Wówczas nikt nie będzie szukać butów na zimę, skoro teraz połowa miasta już zasuwa w kozakach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 21:40 no to otworzyli czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Jak tam nasze Tesco ? IP: *.toya.net.pl 05.11.09, 23:20 Z P24 dowiedziałem się że pasaże mają być otwarte od najbliższego wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś