Gość: ciekawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 13:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy przeciez to nie jest ulica do spacerowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniu Re: przeciez to nie jest ulica do spacerowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 12:27 Oczywiście, w każdą niedzielę przed i po kościele do ZYWOPŁOTU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chodziażżżżrz 3x TAK IP: *.centertel.pl 02.11.09, 20:46 Grunwaldzka jest idealna do spacerowania. Na ten przykład można urzadzić chód z Egeru do Żywopłotu z przerwą w ,,16" oczekując na wysypujące się Galerianki po klasówce z przysposobienia do zycia w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniu Re: 3x TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 23:18 Od Galerianek boli mnie głowa, więc szybko tyłem udaję się do Galerii Blaszak, gdzie w nastrojowym komunistycznym klimacie zażywam nektaru by z Galeriankami udać się na strzeżoną plażę, na której po drugiej stronie można zaznać spokoju i rozluźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korzeniowski Re: 3x TAK IP: *.centertel.pl 03.11.09, 19:41 bardzo mnie sie podoba ten przemyski klimat. Marsz na Rynek i natychmiast przemianować ul. na Aleję Grunwaldzką, skoro tak wam sie dobrze chodzi. O to chodzi o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Projektant Aleja Grunwaldzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 08:32 Proponuję aby Aleję poprowadzić od Mickiewicza, następnie zrobić rozwidlenie przez rynek i jagiellońską, przesmyk na moście potem Krasińskiego, 3 Maja (gdzie należałoby uwzględnić punkt z ławeczkami obok Trabanta)i koniec trasy na Grunwaldzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś