Gość: przemyslanin Re: Miśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 00:12 Ludzie ratujcie honor naszego miasta : wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pojmana-niedzwiedzica-ofiara-kryzysu-gospodarczego,wid,11909248,wiadomosc.html Sugeruję utworzenie funduszu dla utrzymania niedzwiedzicy - herbu naszego miasta. Nie wierzę, ze przemyślaków nie stać na utrzymanie tego misia. Czy naprawdę żal te parę złotówek na karmę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizior Re: Miśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 08:36 popieram !Miśka powinna zostać w Przemyślu! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miśka wróciła :) 31.01.10, 12:14 Ja się chętnie dorzucę. Przemyśl to moje rodzinne miasto i chcę bywając czasami oglądać miśkę, o! Odpowiedz Link Zgłoś
darino jest problem 31.01.10, 12:28 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7512262,Co_dalej_z_niedzwiadkiem_z_Podkarpacia__Nie_ma_pieniedzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: jest problem 31.01.10, 13:07 Zorganizujmy zrzutkę, załóżmy konto, pokażmy, że damy radę utrzymać miśkę. Zróbmy wreszcie coś konstruktywnego. To jest miśka herbowa. Ma prawo mieszkać w Przemyślu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miśka wróciła :) 31.01.10, 17:15 Misia została brutalnie napadnięta pod Trójmiastem, kiedy szła sobie spokojnie na święta do Mykoły. Oddać Mykole do adopcji, niech się zaopiekuje zbłąkaną rodaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idolka Re: Miśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 11:42 fanka_online To akurat było głupie ............po dzisiejszych postach widac ze tam jest krucho z jedzeniem , prosze chcecie cos zrobic to pozberajcie jedzenie i zawiezcie do lecznicy dla MISKI a podobno żre wszystko i duzo ....!!!!! To jest powazna sprawa .... POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miśka wróciła :) 01.02.10, 15:05 AKURAT GŁUPIE jest leczenie własnego sumienia dokarmianiem leśnej zwierzyny i organizowanie na ten cel zbiórek, skoro tylu ludzi wokół potrzebuje pomocy, często nawet niematerialnej. Dlaczego prawni właściciele do tej pory nie zgłosili się po zgubę i dlaczego niedźwiedzia nie odtransportowano w Bieszczady, tylko wypuszczono go z drugiej strony miasta? Chyba łatwiej SG radzi sobie z nielegalnymi imigrantami i nikt się specjalnie nie rozczula ich losem. Wrażliwość wybiórcza? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miśka wróciła :) 01.02.10, 15:53 Przecież miśkę wywieziono w Bieszczady. Takie przynajmniej komunikaty podawali w tv. A czy jest dzika i poradzi sobie chodząc samopas nie wiadomo. To, że podchodzi tak blisko ludzkich siedzib wskazywałoby, że raczej zwiała z cyrku lub zoo. Dzikie zwierzęta boją się ludzi. Wolisz dokarmiać bezdomnych ochlajtusów - Twoja broszka, ale przynajmniej się nie wcinaj, gdy inni chcą pomóc temu misiu. Wrażliwość ma już to do siebie, że jest wybiórcza. Musi być. Całego świata nie zbawisz. Zabawianie też Ci raczej kiepsko wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miśka wróciła :) 01.02.10, 16:14 Wampiry bawią się wyłącznie przy szklance świeżej krwi, więc mało kto ma ochotę ich zabawiać. P.S. Jeśli niedźwiedź jest z cyrku to niech go sobie cyrk zabierze. Może znajdzie się też etat dla wampira?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miśka wróciła :) 01.02.10, 16:39 fanka_online napisała: > Wampiry bawią się wyłącznie przy szklance świeżej krwi, więc mało kto ma ochotę > ich zabawiać. Dziękuję za troskę. Rozrywki sam sobie zapewniam. A ze trudno spełnić moje wymagania - wiem. Poziom bowiem trza trzymać :P > P.S. Jeśli niedźwiedź jest z cyrku to niech go sobie cyrk zabierze. Żaden cyrk się do miśki nie przyznał. Na dobrą sprawę nie wiadomo skąd jest. Może zwiała z prywatnego kołchozu? Są takie cuda za wschodnią granicą na użytek prymitywnej gawiedzi. Może > znajdzie się też etat dla wampira?;) W odróżnieniu od Ciebie nie szukam roboty. Ale dziękuję, że o mnie pomyślałaś. Buziaki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miśka wróciła :) 01.02.10, 16:44 wampir-wampir napisał: . Buziaki ;-))) Brrrrrr...A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir [...] 01.02.10, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Miśka wróciła :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 17:08 o kasę na żarcie dla miski nie ma się co martwić bo kosztów nie ponosi pan Fedaczyńśki ani jego lecznica. Za pobyt zwierzęcia właściciel (państwo polskie) dostanie stosowną fakturę. Organizacja wszelkiego rodzaju zbiórek to czyste nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.b. Re: Miśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 18:26 Wacek - Państwo Polskie ma konstytucyjny obowiązek leczyć wszystkich Polaków. Czytając Twój post można zrozumieć, że kilka tysięcy fundacji istniejących w Polsce to jeden wielki skok na kasę. Myślę, że nie jesteś zwykłym zazdrośnikiem a tylko niedouczonym obywatelem. Powinieneś poczytać troszeczkę o tym co robią fundacje, dlaczego istnieją i działają zgodnie z prawem.Dużo jest u nas ludzi, którzy robią ferment nie wiele wiedząc o temacie, na który się wypowiadają ale bardzo mało tych którzy chcą pomóc. Odsyłam Cię do strony na której możesz zaczerpnąć podstawowe informacje o działalności fundacji "Ośrodek Rehabilitacji Zwierząt Chronionych", możesz tam nawet przekazać 1% swojego podatku (o ile ten 1% w Twoich zarobkach jest wyższy od zera) adres strony: www.orzw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzw Re: Miśka wróciła :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 21:46 www.allegro.pl/show_item.php?item=908359642 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslanin Re: Miśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:27 Do fanka_online Szczyt hipokryzji ! Powoływanie się na biednych, chorych, bezdomnych itd. To co tu robisz ? Skąd masz net ? Skąd miałaś na komputer ? Nie lepiej było kasę na kompa czy net przeznaczyć na biedne rodziny ? Nie chcesz nie dawaj ani grosza i po bólu. Głupawe wpisy na forach to co - forma leczenia kompleksów czy zwykła chęć wywołania jatki poza meritum tematu ? Oczywiście, że masz prawo do dyskusji, ale niech ona będzie konstruktywna i merytoryczna. No chyba, że jesteś z Rzeszowa (to jestem w stanie zrozumieć niechęć do tej inicjatywy). P.S. Możesz nie odpisywać, nie podejmę z Tobą polemiki (wystarczy, że wampir_wampir okazał się dżentelmenem i mimo oczywistej swojej racji ustąpił <........> i skończył buziaczkami). Do wacek Powtórzę jedno zdanie : nie chcesz to nie daj ani grosza. Uważasz zbiórki typu WOŚP za nadużycie ? Uważasz, że jak teraz będą zbierać na niedźwiadka to też nadużycie ? Chyba za długo żyjesz w polskim piekiełku (gdzie od lat trafne jest powiedzenie homo homini lupus es). Masz trochę racji : w kraju gdzie sciga się ludzi za 7 groszy podatku od sprzedaży kartki ksero - faktycznie wpłata 5 zł na miska to mega przekręt. I w ogóle niemoralna propozycja. Reszta NO COMMENT. P.S. Całe g... Cię obchodzi na co ja czy inni normalni i uczciwi ludzie wydają swoje pieniądze. Chcą to wydają na duperele i nic Ci do tego. W Anglii jest tak przyjęte, że ludzie którzy mają dobre serce wybierają sobie np. pieska w schronisku, ale nie biorą go do domu = tylko robią wpłaty na konkretnego kundelka. I co..też przekręt ? Do orzw. Piękna inicjatywa. Oczywiście, że znajdziecie pomoc ludzi szlachetnych. Jutro również sam zrobię "odpowiednią" wpłatę. Pozdrawiam Przepraszam wszystkich za te nerwy, ale normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera ;-) I mała prośba : wklejajcie ten link orzw swoim znajomym w komunikatory, na swoich profilach naszej klasy itd. Wierzymy, że przyniesie to zamierzony efekt i miśka zostanie w Przemyślu. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 13:59 Gość portalu: przemyslanin napisał(a): > P.S. Możesz nie odpisywać, nie podejmę z Tobą polemiki (wystarczy, że > wampir_wampir okazał się dżentelmenem i mimo oczywistej swojej racji ustąpił > <........> i skończył buziaczkami). Mylisz się, jestem ironistą, a nie gentlemanem. A racje nie są istotne. Na niektórych po prostu szkoda czasu. Pozdrawiam. www.youtube.com/watch?v=A0sYLdioT5w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postrach wampirów Re: spadaj psycholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 14:04 forum.gazeta.pl/forum/w,33197,101218232,101228216,Re_Czesc_jestem_tu_nowy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: spadaj psycholu 02.02.10, 14:22 Gość portalu: postrach wampirów napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/w,33197,101218232,101228216,Re_Czesc_jestem_tu_nowy_.html Nadal masturbuujesz się moimi tekstami, źróbku? Słusznie czynisz, bowiem onanizm wzmacnia organizm ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postrach wampirów Re: wampir naćpany wróg ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:22 forum.gazeta.pl/forum/w,69731,106601848,106606639,Re_POMOCY_.html forum.gazeta.pl/forum/w,69731,104901281,105133744,Re_a_z_tymi_dopalaczami_to_sie_nie_rozumie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: wampir naćpany wróg ukrainy 01.02.10, 22:30 Phi, że niby wyszukiwarką się ten "postrach" umie posłużyć. W tv trąbili, że miśka jest zagramaniczna, to zapodałem. A o rozrywkach dla dzianych turystów, co wschodnich braci naszych nawiedzają wiem skądinąd. Ps. Strasz dalej. Bywam też na innych forach i propaguję, a co ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postrach wampirów Re: wampir naćpany wróg ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:56 na schizach forum.gazeta.pl/forum/w,33197,101218232,106101874,Re_Czesc_jestem_tu_nowy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postrach wampirów Re: to jest fajne hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:58 forum.gazeta.pl/forum/w,33197,101218232,101228216,Re_Czesc_jestem_tu_nowy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: to jest fajne hahaha 01.02.10, 23:07 No widzisz źróbku jak ci się humor poprawił, gdy poklikałeś. Nie słyszałeś jeszcze o takich odlotach, co malutki? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postrach wampirów Re: to jest fajne hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 23:11 sprzedaj spodnie i adidasy i kup żarcie dla miśki albo weź ją sobie do psychiatryka matole forum.gazeta.pl/forum/w,33197,101218232,105982028,Re_Czesc_jestem_tu_nowy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: to jest fajne hahaha 01.02.10, 23:19 Ja już wysłałem przelew bez wyprzedaży, matole. Stać mnie i mam taki kaprys. Widzę, że lektura się podoba. To się cieszę. Pozdrówki ;D Ps. Jak już uwolnisz rękę i zapniesz rozporek, nie zapomnij wytrzeć monitora. Szkoda ócz twych, źróbku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: to jest fajne hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 14:41 misio atakuje - www.fishki.net/comment.php?id=64340 Odpowiedz Link Zgłoś
orzw19 Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 16:22 www.przemysl.pl/nasze_miasto/12599.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Miśka wróciła :) IP: 77.89.146.* 02.02.10, 18:11 Nie wszyscy mieszkańcy Przemyśla mają net, więc może by pomyśleć o jakiejś skarbonce - kiedyś była taka duża w magistracie, może by ja odkurzyć i wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 19:52 Są jakieś pomysły co dalej z miśką. Nie sztuka zgromadzić parę ton żarcia w kilka dni, ale co dalej. Gdzie ją trzymać, bo przecież nie w ciasnej klatce. To nie jest kot , pies, czy koń. To jest niebezpieczne zwierzę które potrzebuje dużo urozmaiconego żarcia, spokoju i dość dużej przestrzeni. Czy jesteśmy w stanie to wszystko jej zapewnić? Czy nie lepiej wszelkimi dostępnymi sposobami spróbować przywrócić ją naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
orzw19 Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 20:12 najważniejsze w tej chwili jest zapewnienie misiowi jedzenia. mis zjada dziennie ok 15 kilogramów pożywienia co wiąże się z dużymi wydatkami. niedźwiedź już raczej nie wróci na wolność ponieważ jej zachowanie (brak strachu przed człowiekiem) to uniemożliwia. czy mis zostanie u nas zależy już teraz od władz miasta. na dniach będzie odpowiedz czy są wstanie wybudować mu odpowiednia wolierę i czy opiekować się nim przez następne 30 lat życia. jeśli nie niedźwiedź trafi do jakiegoś ośrodka za granicą, a taki nie jest łatwo znaleźć. pozostaje nam czekać na ruch miasta. w tej chwili najważniejsze jest zapewnienie misiowi pokarmu i to też nie jest łatwa sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 20:39 Można dogadać się z piekarniami czy ciastkarniami. Przeterminowanych ciastek czy czerstwego chleba chyba nie brak. Można by spróbować z hodowcami kurczaków czy indyków, (zawsze są padłe sztuki). Ludzie wpłacają jakieś pieniążki,można na wsi kupić jakąś starą szkapę i dla miśka masa żarcia. Trzeba by było zainteresować tym tematem szkoły i udzielić pomocy schronisku w zdobywaniu żarcia. Szukać jakiś pomysłów gdzie ulokować zwieżaka. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 20:57 zubelz napisał: > Szukać > jakiś pomysłów gdzie ulokować zwieżaka. Zubelz, chciałeś mi przecież przywieźć misię do Saskiego ;-))) Co się zmieniło w Twoim podejściu do zwierza? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 21:14 Nic mi to zwierze nie zrobiło to dlaczego miał bym go skazywać na życie w takim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 21:29 No wiesz Ty co... Lokalni patrioci z naszego foruma oskalpowali by Cię za taki tekst ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Miśka wróciła :) IP: 89.195.100.* 02.02.10, 22:01 Może Misia ma jakieś miłe wspomnienia z Przemyśla, tak jak wielu z nas. Tak, czy owak przydałoby się tę akcję nagłośnić w mediach i to nie tylko lokalnych. Ale problem jest, bo tak naprawdę nie wiadomo co z bidulką zrobić. Może jakiś fachowiec się zabrał by tu głos na ten tamat? Odpowiedz Link Zgłoś
orzw19 Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 22:14 sprawa została już nagłosniona i to nie w mediach lokalnych dla przykładu: www.tvp.info/informacje/rozmaitosci/klopot-z-misiem-nikt-go-nie-chce www.tvn24.pl/-1,1640518,0,1,misiowi-sie-nudzi-nie-spi-i-szuka-towarzystwa,wiadomosc.html www.tvn24.pl/26086,1640667,0,1,mis-recydywista-mocno-spi,wiadomosc.html media zagraniczne: www.spiegel.de/international/zeitgeist/0,1518,674922,00.html www.dailymail.co.uk/news/article-1247249/Attempt-tranquillise-ursine-village-intruder-goes-bear-shaped.html ale im wiecej tym lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
orzw19 Re: Miśka wróciła :) 02.02.10, 22:18 a i na wszystkie nurtujące was zagadnienia odpowiedz otrzymacie na www.orzw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
orzw19 Re: Miśka wróciła :) 03.02.10, 00:10 Internauci pomagają Turnicy. Ruszyła zbiórka pożywienia dla niedźwiedzicy: www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100202/PRZEMYSL/764506904 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Miśka wróciła :) IP: 89.195.73.* 03.02.10, 00:24 Wiem,że sprawa Misi została nagłośniona, czytałem o tym ku swojemu zdziwieniu w Daily Mail, a ja miałem na myśli nagłośnienie zbiórki pieniędzy, no i widzę, po ostatnim wpisie,że coś się zaczyna dziać. Postaram się tę akcję nagłośnić wśród naszych czytelników, ostatecznie w UK jest przecież pomnik polskiego misia, "Wojtka", którego żołnierze gen. Andersa przywieźli na Wyspy. Jeśli każdy Polak da po funcie, to Misia zostanie milionerką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark PrzeMiśka wróciła :) IP: 77.236.0.* 03.02.10, 08:06 Nie można dzikiego zwierzęcia uwięzić w klatce. Lepiej ją dokarmiać na miejscu, pod Turnicą. A może to nie głód ją wypędził, ale np. prace w lesie, poszukiwanie partnera, albo zwykła ciekawość świata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslanin Re: PrzeMiśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 09:29 No i pewnie stracimy Miśkę ;-( polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/przemysl/news/przemisia-wazy-prawie-100-kilo-szuka-domu,1433902 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark PrzeMiśka - protest IP: 77.236.0.* 03.02.10, 10:06 A dlaczego młode zwierzę nie może żyć na wolności ? Wszyscy koniecznie chcą je uwięzić. Dlaczego wywozić ją za kraty do Wielkopolski ? To, że ktoś mógł postawić flaszkę za "przyznanie" niedźwiedzia, nic nie znaczy. Żądam wypuszczenia Przemisi na Pogórzu Przemyskim, może gdzieś na Chwaniowie, żeby nie zapuszczała się na północ, w stronę Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała pysia Re: PrzeMiśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 10:38 Pewnie przez to, że "dwukrotnie pojawiała się w okolicach Jarosławia" ;) 1. Do Gołuchowa w Wielkopolsce przyjadą fachowcy z wrocławskiego ZOO. Jeżeli w Poznaniu jest ogród zoologiczny to na miejscu nie mają fachowców? 2. Lasy Państwowe na swoich stronach piszą: " ... Właśnie tam znajduje się XIX-wieczna, zachowana w dobrym stanie niedźwiedziarnia." Na coś trzeba sie zdecydować, albo się ją dopiero co wyremontowało w 2009 r., albo zachowała się w dobrym stanie. Leśnicy chcą przygarnąć niedźwiedzicę z Podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: PrzeMiśka wróciła :) 03.02.10, 10:45 Miśka powinna zostać w Przemyślu. Miśkę należy przygarnąć, pokochać, dokarmiać. A po czasie zamieni się w złotą rybkę. A jak już to spełni trzy najgłupsze życzenia. Ona, ta miśka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: PrzeMiśka wróciła :) IP: 109.243.53.* 03.02.10, 10:49 a może dałoby się objąć wsparcie dla miśki w formie przekazania % podatku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslanin Re: PrzeMiśka wróciła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:30 Przejedź się Tadziu do lecznicy gdzie przebywa Miśka. Dostaniesz tam kolorową ulotkę właśnie już z wydrukowanym co i jak w sprawie odpisu od podatku 1 %. Ta sprawa jest już w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: PrzeMiśka wróciła :) 03.02.10, 15:46 A najlepiej zrezygnować z jakiegoś nałogu i wspierać zwierza systematycznie. Ja się przerzuciłem na e-fajkę i tabakę. Zaoszczędzoną kaskę postanowiłem przelewać co miesiąc na rzecz miśki. Niech ma ode mnie miodzik, a nie jakieś odpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: PrzeMiśka wróciła :) 03.02.10, 17:31 Dać zwierzakowi etat ciecia na jednym z fortów. Zarobi na swoje utrzymanie i stanie się niewątpliwie atrakcją turystyczną tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: PrzeMiśka wróciła :) 03.02.10, 17:41 zubelz napisał: > Dać zwierzakowi etat ciecia na jednym z fortów. > Zarobi na swoje utrzymanie i stanie się niewątpliwie atrakcją turystyczną tego > miejsca. Miśka nie musi cieciować. Ona i tak jest atrakcją. Dziwię się, że władze tego zapyziałego grajdołka tego nie dostrzegają. Ale im się oczywiście zdaje, że turyści będą walić drzwiami i oknami pod 5 895 pomnik JPII, na stok narciarski albo do innych kapliczek. Na to jest szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postrach wampirów Re: zagubiony.monte.wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:50 forum.gazeta.pl/forum/w,33197,101218232,101228216,Re_Czesc_jestem_tu_nowy_.html masz doła czy euforię? bierz tabletki i znikaj bo psami poszczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zagubiony.monte.wampir 03.02.10, 17:53 Masz psy, ogonku? Myślałem, żeś onanista a ty zoofil. Hmm, opisz swoje doświadczenia. Jestem niezmiernie ciekawy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postrach wampirów Re: zagubiony.monte.wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 18:02 psychol urwał się ze schizofrenii pewnie na przepustce z psychiatryka Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zagubiony.monte.wampir 03.02.10, 18:04 Gość portalu: postrach wampirów napisał(a): > psychol urwał się ze schizofrenii > pewnie na przepustce z psychiatryka Pewnie tak. Ale za to bogaty psychol. To co z tym adresem? Nie chcesz brukwi? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zagubiony.monte.wampir 03.02.10, 18:03 zubelz napisał: > Debil??? Nieee, raczej wielbiciel. Albo urażona wielbicielka. Panie nauczycielki lubią się tak zabawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zagubiony.monte.wampir 03.02.10, 18:01 PS. Zapomniałem dodać, że mam też kilka innych nicków. Wysil się trochę, to znajdziesz jeszcze ciekawsze teksty. Ach, wiem - musiałbyś się lepiej odżywić, porcyjka wydalanych co dnia jest pewnie niewystarczająca. Cóż, podaj @, chętnie zasponsoruję trochę brukwi, mój malutki koprofagu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Leśnicy ... IP: 77.236.0.* 03.02.10, 10:55 Pewnie dawno nie jedli pieczonej łapy niedźwiedzia. Przeczuwam grożący Przemisi wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.b. Re: Leśnicy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:16 Jak do tej pory nie ma pewnych informacji co do dalszych losów PrzeMiśki, wciąż trwają rozmowy. Niedźwiedziarnia to tylko jedna z opcji. Odpowiedz Link Zgłoś