Dodaj do ulubionych

Podziękowania dla Cypisa

31.05.10, 22:43
Myślę, że nie tylko ja, ale i większość - jeśli nie wszyscy - forumowiczów
jest wdzięczna Cypisowi, za to co robi tu na tym forum, mianowicie podrzuca
linki do różnych fajnych i ciekawych artykułów. Ja osobiście bardzo dziękuję,
dodam, ze zawsze zaczynam moją wizytę na forumod wejścia na wątki Cypisa.
Myślę, że inni też docenią Twoją działalność. A co, może nie?
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Podziękowania dla Cypisa 31.05.10, 23:08
      Tak. Ja też z zainteresowaniem czytam artykuły linkowane przez
      Cypisa. W dużej mierze dzięki Cypisowi to miejsce zachowuje wciąż
      charakter przemyskiego forum, mimo najazdów mieleckiego i inszego
      jeszcze klechomatołectwa. Pomyślałem sobie kiedyś, że byłoby
      świetnie, gdyby Cypis został adminem na FP. Z nikim się tu nie
      kłóci, jest kulturalny, na pewno byłby obiektywny. Dopytywałem się
      kiedyś jak wygląda procedura powoływania AS-a. Nie ma określonej,
      ale jeśli grupa forumowiczów zgłosi kogoś do aministracji portalu,
      to zwykle adminem on zostaje. Mógłbym też załatwić referencje
      wieloletniego i bardzo szanowanego admina jednego z regionalnych
      forów. Właściwie to nawet dwóch.
      Może byśmy o tym pogadali?
      • Gość: jobrave Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.range86-146.btcentralplus.com 01.06.10, 00:49
        Jestem za! Zgadzasz się Cypis?
        • wampir-wampir Re: Podziękowania dla Cypisa 01.06.10, 00:59
          Dodam jeszcze, że administrator społeczny nie ma obowiązku czytać
          wszystkich postów, monitoruje jedynie forum i tnie, gdy zauważy
          posty niezgodne z netykietą. Reaguje też na zgłoszenia forumowiczów.
          Może występować jako admin pod innym nickiem, a pod innym brać
          udział w dyskusjach na forum. Może też używać tylko jednego nicka.
          Czytam to forum od zimy. Cypis jak mało kto nadaje się na admina.
          Forum na pewno by zyskało, gdybyś się zgodził, Cypis.
    • Gość: jeden taki Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 05:50
      cypis to fanka
      pisze z neostrady i dla ściemy tylko linkuje
      jak sie zgodzi zostać adminem zabanuje psycholi i wrócą normalni ludzie
      • Gość: pysio Re: Podziękowania dla Cypisa IP: 213.25.24.* 01.06.10, 06:56
        Nie znam cypisa ale podejrzewam że to facet zwiazany z administracją a zwłaszcza
        z prezydentem. Nie muszę nikomu wyjaśniać które posty byłyby przez niego
        wycinane. Tutaj panuje względna wolność wypowiedzi i jak dotąd nie miałem
        kłopotów z cenzurą forumową. ci co narzekają na nią są sobie sami winni. To co
        piszą z punktu widzenia kulturalnego, moralnego czy wręcz złośliwego a przede
        wszystkim niemerytorycznie naprawdę wkurza i budzi emocje negatywne. Jestem
        zdecydowanym przeciwnikiem cenzury i zawsze biorę pod uwagę plusy i minusy i
        preferuję auto cenzurę. Takie cóś jak forum nie można traktować ze śmiertelną
        powagą lecz z przymróżeniem oka. Mocniejsze akcenty też dodają smaczku.
        Admina przeważnie wyznacza właściciel i do niego można się zwrócić w tej sprawie.
        • Gość: jobrave Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.range86-146.btcentralplus.com 01.06.10, 07:36
          I po co babciu takie głupoty wypisujesz, przecież każdy głupi do razu się
          domyśli, pod którymi nickami się ukrywasz, bo choć nicki różne babciu, to posty
          takie same, a doświadczony edytor babciu, to od razu takie rzeczy wyłapuje.
          A jeśli chodzi o Cypisa, to co Pysio, myślisz, że to kolejny "bandero - esbek" i
          spiskowiec? Może powinieneś dołączyć do babci Kutafonki, sorry Kutafanki i
          Klechosia i razem podziałać w ich kółku - można bez skierowania.
          • Gość: pysio Re: Podziękowania dla Cypisa IP: 213.25.24.* 01.06.10, 07:57
            ni widzisz jo sam jaki ty jesteś przewrotny! Poczytaj se to co napisałeś
            powyżej i podumaj nad tym. To nie boli a wyciagnięcie wniosków naprawdę sprawi
            ci przyjemność.
            Od razu wyskoczyłeś z oskarzeniami które nie mają najmniejszych podstaw.
            Identycznie postepujesz zarzucając wyimaginowane domysły a później się do nich
            odnosisz jak by naprawdę padły. Daj se już siana z tą taktyką bo ona na forum
            się nie nadaje. Tu się nie odbywa zażarta polemika zajadłych wrogów lecz w miarę
            merytoryczna dyskusja. Twoje metody nadają się dla prymitywów w rodzaju mykoła
            czy wampira ale cała reszta jest za cwana na twoje gierki!
            • Gość: jobrave Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.range86-146.btcentralplus.com 01.06.10, 08:04
              Przecież to Ty Pysio sugerujesz, że Cypis, to podejrzany osobnik, że
              administracja, że wycina posty. A skąd Ty wiesz?
              • Gość: pysio Re: Podziękowania dla Cypisa IP: 213.25.24.* 01.06.10, 08:13
                Nic nie sugeruję lecz podejrzewam! Jeśli to dla ciebie nie jest różnica to mam
                wątpliwości z twoim rozumieniem znaczenia słów. Jako przeciwnik cenzury nie
                tylko podejrzewam ale wiem że osoba związana z urzędem zawsze będzie go bronić
                bo jej za to płacą a prawda w takich wypadkach nie ma znaczenia.Po prostu będzie
                tak jak z tobą gdy kazda negatywna opinia o mykole jest bezpardonowo zwalczana
                bo on ma być wg ciebie święty a fakty i rzeczywistość nie mają znaczenia.
                • lechowski51 Re: Podziękowania dla Cypisa 01.06.10, 10:34
                  Komu przeszkadza obecny moderator ma forum?.Jobnietemu z Londynu i psycholowi z
                  Lublina.Do tej pory moderator na przemyskim forum zupelnie nie ingerowal w to co
                  sie tu dzieje.Moze zawodowa administracja wyciela co wulgarniejsze posty
                  jobnietego ale innych ingerencji cenzury nie widzialem.
                  Teraz chlopcy sobie uzgodnili ze zglosza swojego cenzora cybisa i bede dowolnie
                  sterowac pogladami wzorem GWprawdy.Bedziesz mogl pisac peany pochwalne na czesc
                  popa mykoly,dzielnych wojakow z UPA i dowolnie opluwac zolnierzy
                  AK,Pilsudskiego,Dmowskiego a tez caly Kaczoland.
                  • Gość: Cypis Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 11:37
                    jobrave, wampir-wampir - bardzo dziękuję za miłe słowa!!!
                    Pozostałym uczestnikom tego wątku również!
                    Zrobiliście mi prawdziwy dzień dziecka!

W takim dniu, możliwość bycia fanką, z administracji nie wiadomo którego, ale prezydenta to prawdziwa frajda. Jak dołoży się do tego pozostałych użytkowników tego forum, którzy korzystają z neostrady oraz zacznie się doszukiwać w trzech ostatnich literach mojego nicka jakiegoś związku z istniejąca partią, to dopiero będzie ciekawie :)

Za propozycję zostania adminem dziękuję. To niewątpliwie bardzo miłe. Przychylam się jednak do tego co napisał pysio:

"Tutaj panuje względna wolność wypowiedzi i jak dotąd nie miałem kłopotów z cenzurą forumową. ci co narzekają na nią są sobie sami winni. To co piszą z punktu widzenia kulturalnego, moralnego czy wręcz złośliwego a przede wszystkim niemerytorycznie naprawdę wkurza i budzi emocje negatywne. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem cenzury i zawsze biorę pod uwagę plusy i minusy i preferuję auto cenzurę. Takie cóś jak forum nie można traktować ze śmiertelną powagą lecz z przymróżeniem oka. Mocniejsze akcenty też dodają smaczku."

W porównaniu z innymi przemyskimi forami tutaj naprawdę coś się dzieje. To przede wszystkim zasługa nas samych. Można się nawet bardzo różnić, ostro ścierać, ale chociaż w tym wirtualnym miejscu toczy się jakaś dyskusja pomiędzy ludźmi związanymi z Przemyślem. Wachlarz poruszanych tematów i dyskutantów jest na tyle szeroki, że każdy znajdzie coś dla siebie. W razie czego zawsze można kliknąć w "Skasujcie".
                    • Gość: jeden taki Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:08
                      teraz juz pewne ze jesteś fanką albo wołyniakiem bo tylko oni tak piszą
                      i robisz tu dla chomika bo fanka karierowiczka walczy tu kosztem jojo o
                      departament d/s ukrainy zachodniej i już sprzed nosa sprzątnęła mu stanowisko
                      dlatego stary oblech tak świruje
                      i nie chce zebyś była adminką bo zabanujesz mękołe i wampira a z psycholami tu
                      jest wesoło:-)
                      • Gość: jobrave Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.range86-146.btcentralplus.com 01.06.10, 12:43
                        Babciu, prosiłem, żebyś dała spokój. Idź lepiej zaparz "zjółek" KLechosiowi. I
                        sobie.
                      • Gość: Cypis Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:45
                        Zapomniałeś dodać, że właśnie dlatego wampir rzucił pomysł, żeby Cypis "została adminem" :)))

Jeżeli robić karierę, to tylko z "the Choma Declaration"
                        • Gość: jeden taki Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:48
                          to sciema widziałeś kiedys żeby wampir napisał cos prawdziwego?
                          • Gość: Cypis Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 13:00
                            Wampir jest w każdym z nas
                            • Gość: jeden taki Re: Podziękowania dla Cypisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 13:02
                              ale nie każdy z nas jest schizolem z żurawicy:-)
                            • wampir-wampir Re: Podziękowania dla Cypisa 01.06.10, 15:11
                              Gość portalu: Cypis napisał(a):

>
                              Wampir
                              > jest w każdym z nas

Się zrobiłem popularny. Całkiem jak pewna herbata made in PRL ;-)))
                              • syn.lechowskiego51 Re: Podziękowania dla Cypisa 01.06.10, 15:38
                                Pani Fanku ja tak Panie proszem rzeby Pani jusz wruciła du Żurawicy, bu muj
                                tatu dzisia został złapany i jusz tam siedzi i źle jemu jest bez Panie i ni ma z
                                kiem du kaplicy hodzic i siem modlić o wolne Wolske. Pan doktur muwił rzy jak
                                Panie wruci du szpitalu tu ni bendum jusz Panie Szókać fcale inu rzy bendzi
                                dobży. A wczora tatu gadał ży je on kapitanym AK , a wczora ży un je półkawnikim
                                AK. Tu ja ni wiedział rzy AK jeszczy jest tak długu.
                                • drugi_upior_w_moherze Re: Podziękowania dla Cypisa 01.06.10, 16:00
                                  Pani Fanku Srakotłuczku dobży Pani syn Lechowskiego pisze. Nech Pani
                                  wraca do kaplicy si pomudlić razem z jego tatem, bo mu ni dobrze bez
                                  Pani. A synek bedzi mógł spokojnie na Alasku wrócić i łososi
                                  patroszyć po 14 godzin na dobę, żeby mieć za co paczki wam przysyłać
                                  do ty kaplicy. Mudlić si trzeba do puszek po smuleńskich rybach jak
                                  Pan Polak Katolik kazał, a ni męskimi portkami wampira si zajmować.
                                  Jak si Pani pomudli to wszystko dobży bedzie. Bezbużnico ty jedna,
                                  Ty!
                                  • Gość: O! Re: Podziękowania dla Cypisa IP: 79.139.112.* 01.06.10, 20:26
                                    O!
                                    Cypis dla mnie jesteś OK -O!
                                    Nie przejmuj się tym że ktoś ciebie krytykuje bo mu akurat nie
                                    pasujesz -miej to wisz gdzie -tam gdzie O! ma takich prowokatorów i
                                    opnentów inaczej zwanych neo agentów mając z nich nie złą uciechę.
                                    Tak trzymaj -O!
                                    Pozdrawiam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka