wampir-wampir 23.06.10, 17:39 I love the man besides me We love the open road... Można i tak: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=aEK9yi3KS4I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Forth of July 23.06.10, 17:59 Dlaczego? Skojarzyło mi się po prostu. Amerykańskie Święto Niepodległości i druga tura wyborów. A że to miłość, otwiera drogi, a nie jakieś tam pierdoły, to mądre twierdzenie. Refleksje mam. To szczęśliwie przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Forth of July 23.06.10, 18:43 Nie przeszło. Galia est omnis... www.youtube.com/watch?v=OqIysRqBBys Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Hmmm...ciekawe 23.06.10, 18:43 Tą piosenkę już ktoś na forum kiedyś linkował;) Szukałam w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/w,165,94178725,94178725,Let_s_dance_.html ale chyba jest gdzieś indziej...wampir wie, gdzie. Wampir wie niemal wszystko z wyjątkiem tego, kim jest na prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Hmmm...ciekawe 23.06.10, 19:15 Linkowałem Ci ją kiedyś w piosence dla uzależnionych. Taki fajny wątek. Jakbym wiedział kim jestem, to myślałbym bym teraz o sepuku, a nie o sexie z Małgosią w blasku swego szczęścia. Będę szukał sobie prawdziwego siebie do końca mojego marnego żywota. Takie hobby mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Hmmm...ciekawe 23.06.10, 19:24 Myślałem o "Night ride home". Wątka, który zalinkowałaś nie znam. A Galia? Cóż jest podzielona na trzy części. Jak to mówią - vive la arte, człowiek zginąć musi. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Hmmm...ciekawe 23.06.10, 19:31 Mała, wampirowata pysia plus Małgosia....ciekawy układ, Anal-i-tylkowi powinien dać pole do popisu;) Weźcie sobie stukniętą koleżankę jesssuska-wal.monte do trójkąta i zróbcie w Peremyszlu Paradę Równości normalnych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Hmmm...ciekawe 23.06.10, 19:45 Z przyjemnością. Ty natomiast udaj się pod poniższy adres. Ta Pani pomoże Ci zamknąć nas wszystkich w wariatkowie z zakazem dostępu do kompów. Nasza wzajemna sympatia nie będzie miała dla Niej żadnego znaczenia, jeśli dobrze zapłacisz. Pełen profesjonalim. Jedna z tych rzeczy, które cenię. forum.gazeta.pl/forum/w,62,113172364,113297471,Re_Lojezusickunazarynski_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Hmmm...ciekawe 23.06.10, 20:12 I jeszcze ta spowiedź, do której miało wczoraj dojść, ale nie doszło. www.youtube.com/watch?v=hpMFsn-b86g Odpowiedz Link Zgłoś