wampir-wampir 26.06.10, 00:26 Sexi że hej! 92962.spreadshirt.pl/jestem-europejkae-A3340261/customize/color/1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolyniak2 Re: Na lato dla Pani Profesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 22:07 Wampir, masz niezłe teksty, ale psychika chyba nie ten teges... Poradź się księdza-egzorcysty, radziłem mękole-bywszemu batiuszce... i ...na razie spoko. Wierzę w ludzi, także w byłych księży i intelektualistów (chyba nie jesteś Anatolem, chociaż, kto wie..chyba tylko Horpyna). Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Na lato dla Pani Profesor 26.06.10, 22:10 Do egzorcysty to Pani Profesor Forumowiczkę tutejszą wysyłała, mnie jednak wolałaby zamknąć na resztę dni moich marnych w wariatkowie. Taka to już z Niej Horpyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolyniak2 Na lato dla Pana Wampira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 22:38 Wampi... walnij sobie w "kakaowe oko:. Może wtedy weny nabędziesz, pisać logicznie zaczniesz... Idź dalej za głosem sumienia/chuci! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Na lato dla Pana Wampira 26.06.10, 22:41 Ło matko, a gdzież ja bym doszedł, może nawet na Nowohucką het z Dietla... Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: Na lato dla Pana Wampira 27.06.10, 00:27 Panię Uczycielkę znuw du szpitalu psyhycznegu udwieźli a het si darła ży una je nurmalna a te santenariuszy co jom na noszah niesły gadały ży każdyj warjat tak gada ży nurmalnyj a fcali nie jist nurmalnyj inu jibniętyj. Ty bandytu jedyn ty, ty bandytu francuwatyj ty! Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: Na lato dla Pana Wampira 27.06.10, 00:30 a bu sy szyszky judłowe tam wsadziła bu pomyliła jum z tylifonym kumurkowym i sy dzwoniła żeby wibruwału jij tam a ni wibruwału bu tu nie był tylifun inu szyszka judłowa ali susnowa tyż by ni wibruwała bu tu nie ji tyż tylifun. Ty bandytu jedyn ty, ty bandytu francuwatyj ty! Odpowiedz Link Zgłoś
syn_pani_profesurki Re: Na lato dla Pana Wampira 27.06.10, 00:36 Z mamci moji kochany gożej coraz. Una si darła jak ćwikła, rzy una tegu Wampira nbienawidzi rze hej, a tylku un jedyn jeszczy chcy z niom na tym forumi gadać, a una jemu to by widelca dpo oka wsadziła najchętnij. Oj bidna una, bidna... Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Na lato dla Puni Profesórki I Puna Lechowskiego 27.06.10, 01:40 Dla Puni Profesórki: www.a-x.pl/details.php?offer=2&id=93 www.a-x.pl/details.php?offer=2&id=2403 Dla Puna Lechowskiego: www.a-x.pl/details.php?offer=2&id=3337 www.a-x.pl/details.php?offer=2&id=2405 www.a-x.pl/details.php?offer=2&id=2939 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Na lato dla Puni Profesórki I Puna Lechowski 27.06.10, 01:47 O, jaki fajny sklep. Żona jak zobaczy wyciąg z mojego konta, to się załamie chyba. Powiedziałem jej zamiast kocham Cię, że jak się będziemy rozwodzić to wezmę innego adwokata niż panią Marię Maleską. Jeszcze to weźmie na poważnie. O, ja nieszczęśliwy. Kupić muszę jednak kilka wzorów, vis maior albo zakupoholizm ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Ta jest cudna: 27.06.10, 02:03 www.a-x.pl/details.php?offer=2&id=2138 Na dobranoc albo dzień dobry, jak kto woli: www.youtube.com/watch?v=6utDdnJxB9c Odpowiedz Link Zgłoś