Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:56 Apel o pomoc - radio.rzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 29.11.10, 18:46 Przekazałam do osoby, która na pewno coś wymyśli, bo nigdy się na Niej nie zawiodłam. A może nowo wybrani Radni Ją uprzedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kącie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 19:17 Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kącie - rzeszow.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kąci 30.11.10, 19:30 Dzięki, pani Agato.....wiedziałam, że na Pani można polegać:) Teraz czas na potencjalnych pracodawców. Idą święta.... Zanim po sutej kolacji zaśpiewacie " W żłobie leży", zróbcie coś dla tych, którym przyszło się urodzić i żyć w stajence. Nie zbywajcie kobiety drobnymi datkami. Ona potrzebuje godnego życia, czyli pracy. Trzymaj się Marta i pamiętaj, że niejedna kobieta ma za sobą koszmar podobny do Twego, ale PORADZIŁA SOBIE. Ty też dasz sobie radę, ale musisz spotkać CZŁOWIEKA. Tylko takich spotkań Ci życzę i pozdrawiam serdecznie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kąci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 03:24 Nie tak łatwo mnie spotkać.... Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kąci 01.12.10, 07:08 "Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim. " Cz. N. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 02.12.10, 19:57 Podnoszę temat pani Marty i jej dziecka z nadzieją, że znajdzie się się CZŁOWIEK, który poda Jej rękę i ofiaruje nowe, lepsze życie od tego, jakie już poznała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Apel o pomoc IP: *.range109-157.btcentralplus.com 02.12.10, 20:51 condom-sense-ltd napisała: > Podnoszę temat pani Marty i jej dziecka z nadzieją, że znajdzie się się CZŁOWIE > K, który poda Jej rękę i ofiaruje nowe, lepsze życie od tego, jakie już poznała > . Jak byś była CZŁOWIEKIEM, a nie neobanderówą, to sama byś pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 02.12.10, 20:57 Z chęcią, ale nie mam, niestety, odpowiedniego stanowiska dla tej pani. Nieco inny profil działalności. Myślę, że tu pole do popisu mają właściciele zakładów krawieckich, gospodarstw agroturystycznych, hoteli i mocno wierzę w ich dobrą wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Apel o pomoc 02.12.10, 23:28 A ja myślę, że jak się chce pracować, to trzeba przeglądać oferty i na nie odpowiadać. Pierwsza z brzegu: www.ogloszenia.przemysl.pl/43381 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Apel o pomoc IP: *.range109-157.btcentralplus.com 03.12.10, 00:08 No właśnie, a poza tym wątek nie został założony po to, by komuś pomóc, lecz -jak zwykle - dla lansu, bo condom-sense uwielbia, wręcz pasjami się lansować. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 14.12.10, 22:22 Czy sytuacja pani Marty i jej dziecka uległa poprawie? Święta niedługo.... Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 15.12.10, 22:08 Właśnie odebrałam wiadomość, że są firmy zainteresowane losem bohaterki artykułu i jeszcze przed Świętami wspomniana pomoc ( nie wiem, jakiego rodzaju) ma być sfinalizowana. Pozdrowienia i najlepsze życzenia dla pani Marty i jej dziecka!:) Odpowiedz Link Zgłoś