Dodaj do ulubionych

Apel o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:56
Apel o pomoc - radio.rzeszow.pl
Obserwuj wątek
    • common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 29.11.10, 18:46
      Przekazałam do osoby, która na pewno coś wymyśli, bo nigdy się na Niej nie zawiodłam.
      A może nowo wybrani Radni Ją uprzedzą?
    • Gość: Cypis Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kącie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 19:17
      Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kącie - rzeszow.gazeta.pl
      • common-sense-ltd Re: Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kąci 30.11.10, 19:30
        Dzięki, pani Agato.....wiedziałam, że na Pani można polegać:)

Teraz czas na potencjalnych pracodawców.
        Idą święta.... Zanim po sutej kolacji zaśpiewacie " W żłobie leży", zróbcie coś dla tych, którym przyszło się urodzić i żyć w stajence. Nie zbywajcie kobiety drobnymi datkami. Ona potrzebuje godnego życia, czyli pracy.
        Trzymaj się Marta i pamiętaj, że niejedna kobieta ma za sobą koszmar podobny do Twego, ale PORADZIŁA SOBIE. Ty też dasz sobie radę, ale musisz spotkać CZŁOWIEKA. Tylko takich spotkań Ci życzę i pozdrawiam serdecznie!:)))
        • Gość: człowiek Re: Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kąci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 03:24
          Nie tak łatwo mnie spotkać....
          • common-sense-ltd Re: Mąż znęcał się nade mną. Marzę o własnym kąci 01.12.10, 07:08
            "Lecz ludzi dobrej woli jest więcej
            i mocno wierzę w to,
            że ten świat
            nie zginie nigdy dzięki nim. "

Cz. N.
    • common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 02.12.10, 19:57
      Podnoszę temat pani Marty i jej dziecka z nadzieją, że znajdzie się się CZŁOWIEK, który poda Jej rękę i ofiaruje nowe, lepsze życie od tego, jakie już poznała.
      • Gość: jobrave Re: Apel o pomoc IP: *.range109-157.btcentralplus.com 02.12.10, 20:51
        condom-sense-ltd napisała:

> Podnoszę temat pani Marty i jej dziecka z nadzieją, że znajdzie się się CZŁOWIE
        > K, który poda Jej rękę i ofiaruje nowe, lepsze życie od tego, jakie już poznała
        > .
        Jak byś była CZŁOWIEKIEM, a nie neobanderówą, to sama byś pomogła.
        • common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 02.12.10, 20:57
          Z chęcią, ale nie mam, niestety, odpowiedniego stanowiska dla tej pani. Nieco inny profil działalności.
          Myślę, że tu pole do popisu mają właściciele zakładów krawieckich, gospodarstw agroturystycznych, hoteli i mocno wierzę w ich dobrą wolę.
          • wampir-wampir Re: Apel o pomoc 02.12.10, 23:28
            A ja myślę, że jak się chce pracować, to trzeba przeglądać oferty i na nie odpowiadać. Pierwsza z brzegu:

www.ogloszenia.przemysl.pl/43381
            • Gość: jobrave Re: Apel o pomoc IP: *.range109-157.btcentralplus.com 03.12.10, 00:08
              No właśnie, a poza tym wątek nie został założony po to, by komuś pomóc, lecz -jak zwykle - dla lansu, bo condom-sense uwielbia, wręcz pasjami się lansować.
    • common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 14.12.10, 22:22
      Czy sytuacja pani Marty i jej dziecka uległa poprawie?
      Święta niedługo....
      • jesus33 Re: Apel o pomoc 15.12.10, 14:57
        A co sumienie Cię gryzie?
    • common-sense-ltd Re: Apel o pomoc 15.12.10, 22:08
      Właśnie odebrałam wiadomość, że są firmy zainteresowane losem bohaterki artykułu i jeszcze przed Świętami wspomniana pomoc ( nie wiem, jakiego rodzaju) ma być sfinalizowana.
      Pozdrowienia i najlepsze życzenia dla pani Marty i jej dziecka!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka