Dodaj do ulubionych

Kurczak z rożna

IP: 77.236.26.* 09.12.10, 22:13
Czy gdzieś w Przemyślu można zjeść kurczaka z rożna ? Tak mnie naszło, że jutro muszę zjeść !
Obserwuj wątek
    • common-sense-ltd Re: Kurczak z rożna 09.12.10, 22:19
      Kurczaki już zjedli, ostatnio kłusują na orły, ale nie radzę jeść, bo toksyczne.
    • solist Re: Kurczak z rożna 09.12.10, 22:30
      Wydaje mi się, że są na placu przed dworcem kolejowym, w miejscu gdzie sprzedają placki ziemniaczane, a na pewno będą w barze przed wejściem do tunelu. Są jeszcze w Carrefour-ze (może tak się to pisze, może nie ...). Smacznego, bo choć obecny kurczak to syf chemiczny, jednak dobrze posolonego można zjeść.
      • common-sense-ltd Re: Kurczak z rożna 09.12.10, 22:34
        Orły przyprawiają arszenikiem.....
        • jesus33 Re: Kurczak z rożna 09.12.10, 23:05
          A masz ochotę na takiego jak u Marqueza, czy na takiego pieczonego?
          Jak na takiego jak u Marqueza to nie polecam Common za stara i łykowata, a do tego pokryta pajęczyną.
          Pieczone natomiast są w Carrefourze ( do diabła, jak się to pisze?).
    • Gość: zaciura Re: Kurczak z rożna IP: 89.171.224.* 10.12.10, 00:24
      na sportowej są dwa punkty
    • Gość: dark Kurczę IP: 77.236.26.* 10.12.10, 08:01
      Bardzo dziękuję za podpowiedzi !
      • Gość: niekur Re: Kurczę IP: *.toya.net.pl 10.12.10, 20:48
        kurczaki w marketach to masakra nie polecam- dobre sa na rogu kopernika i czarnieckiego oraz na sportowej na przeciw wyjazdu z billi.
    • pmpmp Re: Kurczak z rożna 11.12.10, 13:38
      Jak mnie nachodzi ochota na kurczaka to tylko do TESCO na lwowskiej. Jest tam takie Tescowe bistro. Jadłem już tam wiele razy i zawsze byłem zadowolony. Bardzo duże wzięcie tam mają i świeżo upieczone kurczaki schodzą jak ciepłe bułeczki. Przy takim przemiale nie ma mowy o zaleganiu nieświeżego towaru. A jeśli chodzi o całą resztę przemyskich bud z kurczakami to opuśćmy na nie lepiej czarną zasłonę milczenia. Co tu dużo gadać. W Tesco świeży kurak z pieca kosztuje 11zł a w budzie 15-19zł no to z czym ludzi. Wiadomo, że jak kupią w takiej budzie kurczaki to je trzymają dotąd aż zejdą. Nic się nie może zmarnować :-)
    • common-sense-ltd Re: Kurczak z rożna 11.12.10, 13:49
      Najlepsze kurczaki piecze się, wcale nie nie na Placu Pigalle, tylko w domu. Doprawia wg uznania, najlepiej masełkiem i czosnkiem ( z wyjątkiem dla wampirów, oczywiście;), można też posypać majerankiem, bazylią i papryką.
      Smacznego;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka