lechowski51 25.01.11, 10:12 wpolityce.pl/view/6444/Juz_prawie_dwa_i_pol_tysiaca_osob__w_tym_wiele_osob_z_zagranicy__podpisalo__List_do_Wegrow___Wesprzyj_bratankow_takze_Ty__.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darino PiS BiS 25.01.11, 10:19 To, co się dzieje teraz na Węgrzech, to lustrzane odbicie działań PiS-u w Polsce. Tylko na Węgrzech obywatele pozwolili im na więcej ... Myślę, że to się źle dla nich skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 10:56 lechowski51 napisał: > wpolityce.pl/view/6444/Juz_prawie_dwa_i_pol_tysiaca_osob__w_tym_wiele_osob_z_zagranicy__podpisalo__List_do_Wegrow___Wesprzyj_bratankow_takze_Ty__.html T.W.Pajac, Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 12:37 Widze ze z banderowskiego bunkra poszly rozkazy i mam za soba cien sotniowego odzieja. Dobrze darino ze Fidesz nie poszedl w slady Swobody,bo zarzadaliby oddania Muchaczewa a moze i Kolomyji. Odpowiedz Link Zgłoś
darino Poprzyjmy ? 25.01.11, 13:07 Dobrze, że Polska nie ma żadnych roszczeń w stosunku do Ukrainy, i uznaje przebieg granicy. A Kołomyję to w 1919 okupowali Rumuni, nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Poprzyjmy ? IP: *.range109-158.btcentralplus.com 25.01.11, 13:14 Gdyby debil Lechowski znał jeszcze jakiś inny język oprócz słabego polskiego, to pewnie by już pouczał "węgierskich POjebusów" na Forum Budapeszt. Ale nie zna i tego zazdroszczę Węgrom. Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: Poprzyjmy ? 26.01.11, 06:55 darino napisał: > Dobrze, że Polska nie ma żadnych roszczeń w stosunku do Ukrainy, i uznaje przeb > ieg granicy. > A Kołomyję to w 1919 okupowali Rumuni, nieuku. Toć On historyk-T.W.Pajac Odpowiedz Link Zgłoś
matlak2 Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 14:14 Naimski to ten koles który w spółce z Macierewiczem i innymi zaprzańcami doprowadził do zablokowania rozbudowy (budowy drugiej nitki) gazociagu jamalskiego przez terytorium Polski (odmowa rządu Buzka z roku 2000) czyli przyczynił się do podjecia przez Rosję idei budowy '' rury'' bałtyckiej. Ponadto koleś jako biznesmen bardzo chetnie współpracuje z firmami b. oficerów KGB z ktorymi współpracują firmy dające robotę ludziom ... Macierewicza. Macierewicz z Naimskim zarzucali Rosjanom że pod rura pociagną ''szpiegowskie'' światlowowody a Niemcom to wisi ile ich bedzie. Nam (rządowi AWS) widocznie tez wisiało 3 mld dolarów rocznych wpływow z opłat tranzytowych ------- Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 14:34 He, he, dobry tekst. Niestety, ale wszystko wskazuje na to, że Macierewicz jest agentem rosyjskim. Widać to w całej jego antypolskiej działalności, przez którą chce doprowadzić do wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 14:44 To ze na prawicy zalozony przez Maciarewicza KOR niektorzy uwazali za antypolski,to jeszcze jestem w stanie zrozumiec.Natomiast,ze tak mysla towarzysze szmatlaki i sollszewicy to juz tego nawet Komsomolska Prawda nie przewidziala. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 14:50 Komsomolska Prawda nie przewidziała też, że prawdziwy polski patriota na wieść o katastrofie w smoleńsku, zamiast biec na miejsce zdarzenia, to spier.dala ze strachu do Polski. Takich patriotów masz, Lechowski, na myśli? To ta gorąca, polska krew romantyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 15:09 Nie na temat towarzyszu solszewiku! Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 25.01.11, 15:28 Własnie, że na temat, bo żeby kogokolwiek poprzeć to trzeba miec odrobinę odwagi. Ty, na przykład, nie odważyłeś się jeszcze odpowiedzieć na pytanie, dlaczego narodowcy polscy salutują po faszystowsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oracz do @lechowski51 IP: 81.219.150.* 25.01.11, 17:52 Czytam Janusz te twoje brednie odkąd sie dowiedziałem że ty w przemyślu brylujesz. I nie mogę uwierzyć że ty taki prawicowiec teraz jesteś. Trzeba było takim być po stanie wojennym. na zakładzie rzucali legitymacjami partyjnymi a ty wtedy najwiekszy aktywista. a teraz palma odbiła na prawo? Powiedzieć szuja to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do @lechowski51 25.01.11, 18:33 A czegoś się spodziewał po TW Pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: do @lechowski51 25.01.11, 19:07 Znow zydku nie wziales prochow i bredzisz jak Twoj poprzednik?!.....chyba ze poprzednik pisze o Wielkim Redaktorze z Londynu? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do @lechowski51 25.01.11, 19:11 Zamknij ryj brudny polaczku. Świnie nakarm, bo znów nie będziesz miał co żreć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oracz Re: do @lechowski51 IP: 81.219.150.* 25.01.11, 19:17 Zawsze byłeś szują .kiedyś partyjną a teraz prawicową. Kiedyś nie przeszkadało ci że twój sekretarz zakładowy był żydem. Lizałeś mu bez podmywania. A na Andrzeja to kto doniósł ? Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: do @lechowski51 25.01.11, 19:46 I dlaczego ja sie wcale nie dziwię ? Tak niestety bardzo często bywa. Sytuacja dość typowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: do @lechowski51 25.01.11, 19:57 Typowa dla zydkow ktorzy jak Szczypiorski potrafili donosic nawet na ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: do @lechowski51 IP: *.range109-158.btcentralplus.com 26.01.11, 00:54 lechowski51 napisał: > Znow zydku nie wziales prochow i bredzisz jak Twoj poprzednik?!.....chyba ze p > oprzednik pisze o Wielkim Redaktorze z Londynu? Chyba nie o mnie Klechoś, a nawet na pewno nie. Nigdy nie pracowałem "na zakładzie", ani w żadnym zakładzie, nie "bryluję w Przemyślu",bo mieszkam w Londynie (brytyjskie IP przy moim nicku) nie licząc paru dni na przełomie grudnia i stycznia 2010/2011, ale wtedy nie miałem czasu na brylowanie, bo piłem na okrągło. No i nigdy nikogo nie zakapowałem, poza Staszkiem R. w przedszkolu, kiedy ukradł mi rękawiczki. Prawicowcem byłem dotąd dopóki prawica nie doszła do władzy (czyli odwrotnie niż pisze oracz). Widocznie ktoś cię zdemaskował Klechoś. Wynika, z tego, że nosisz takie samo imię jak ja niestety. A to czy chodzi o ciebie czy o mnie można bardzo łatwo sprawdzić, wystarczy, że podasz swoje dane personalne, tak jak ja to uczyniłem, na tym forum pół roku temu, by cię ośmielić do podania swoich. Chodziło wówczas o zweryfikowanie twojej martyrologii z czasów komuny, kiedy to niby narażałeś życie w walce z nią(chodzi o to co pier.doliłeś o Solidarności Walczącej). No Klechoś, pokaż klasę, pokaż, że masz honor. Jeszcze raz ujawniam swoje dane, choć większość ludzi z forum dobrze mnie zna. Janusz Stanisław Młynarski, syn Jana i Czesławy, ur.14.11.1956 w Przemyślu, ul. Z.... 8 Przemyśl (nie podałem nazwy ulicy,a nuż jakiś włamywacz, to przeczyta, myślę, że pierwsza litera wystarczy). Jeśli jednak Oracz miał na myśli mnie, to proszę niech kontynuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: do @lechowski51 26.01.11, 06:42 lechowski51 napisał: > Typowa dla zydkow ktorzy jak Szczypiorski potrafili donosic nawet na ojca. Tak jak Ty.Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
urke66 Re: do @lechowski51 26.01.11, 09:08 Nie wiem czy zarzuty w stosunku do internauty Lechowskiego są prawdziwe. Wiem , że odpowiedź polegająca na użyciu narodowości, w tym przypadku Żydów, jako obelgi jest w najwyższym stopniu odrażająca. Mój dziadek dla takich osób miał określenie Szubrawiec i mawiał, że można ich jedynie potraktować szpicrutą, ręką się ich nie dotyka. Panie Lechowski, jest pan nacjonalistycznym szubrawcem. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: do @lechowski51 26.01.11, 09:23 Lepiej Lechowski wytłumacz się bo zacznie się chryja. Na ten czas zawieszam ci obowiązek odpowiedzi na pytanie: dlaczego co niektórzy polscy patrioci salutują po faszystowsku? Z twoich postów wynika jednak typowa ziobrowszczyzna, czyli zbyt oczywista czystość moralnai dlatego jestem skłonny uwierzyć w twoją niejasną przeszłość. Resztę sobie dopisz Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: do @lechowski51 26.01.11, 09:31 Lubie czytac brednie na swoj temat towarzyszu solszewiku.Im wiecej bredni-tym bardziej widac wasza bezradnosc! Wielki Redaktor radzi mi upublicznienie swoich danych.To dopiero mielibyscie zer scierwojady,patrzac na to co wyprawiacie z fanka. Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: do @lechowski51 26.01.11, 09:39 Typowe esbeckie zachowanie. Ich uczyli że jak cie przycisną to krzycz "pali się" albo wszystko zwalaj na żydów. Lechowski chyba był pilnym uczniem. A na fankę to ty sie szujo nie oglądaj bo można mieć do niej wiele pretensji ale jedno jest pewne że nie jest faszystką krzyczącą na każdego oponenta "ty żydku" Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: do @lechowski51 26.01.11, 09:50 Jednego a nie kazdego oponenta nazywam zydkiem,ktory o Polakach mowi polaczki.A o metodach SB moze rozwiniesz,bo jak sadze wiesz o nich troche wiecej z doswiadczen rodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: do @lechowski51 26.01.11, 09:52 Zatem, Lechowski, napisz: byłeś za komuny w PZPR, POP lub podobnej organizacji "patriotycznej"? Miałeś legitymację partyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: do @lechowski51 26.01.11, 10:05 solist napisał: > Zatem, Lechowski, napisz: byłeś za komuny w PZPR, POP lub podobnej organizacji > "patriotycznej"? Miałeś legitymację partyjną? I jeszcze jedną T.W Pajac Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: do @lechowski51 26.01.11, 12:14 Jeżeli liczycie że szuja się przyzna że była szują to sie mylicie. Oni sa odważni i powołują się na honor tylko w internecie albo gdy maja esbecką władzę nad ludźmi. Teraz potrafią jedynie obsr..wac w internecie. A reguła jest zawsze ta sama .Wczoraj gorliwy czekista dziś gorliwy katonazista. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do @lechowski51 26.01.11, 14:55 Setki razy udowodniono tej szmacie łgarstwa w sprawie "heroicznej" antykomunistycznej przeszłości. Że do tego donosił? Wcale mnie to nie dziwi. - Hipokryzja jest wstydliwością łajdaka. /Demostenes/ * Je habite a Saint Germain de Pres et chaque soir je ai rendez-vous avec Quelquen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: do @lechowski51 IP: *.range109-158.btcentralplus.com 26.01.11, 15:01 Lechowski51 napisał(a) "Lubie czytac brednie na swoj temat towarzyszu solszewiku.Im wiecej bredni-tym bardziej widac wasza bezradnosc! Wielki Redaktor radzi mi upublicznienie swoich danych.To dopiero mielibyscie zer scierwojady,patrzac na to co wyprawiacie z fanka. Nie wiem, co oznacza słowo "solszewik", ale przypuszczam, że to coś gorszego niż zwykły bolszewik. W dalszym ciągu zachęcam cię Lechowski upublicznienia swoich danych, bo ja i Wampir przyłapaliśmy cię- kilka razy na ewidentnym kłamstwie. Jeśli opublikujesz swoje dane, wówczas nam ścierwojadom. Tak w ogóle, to raczej ty bardziej przypominasz ścierwojada, bo to ty żywisz się trupami - czy trzeba, czy nie trzeba, wygrzebujesz je przy każdej okazji. Od początku przyjąłeś sobie rolę arbitra i przypinasz ludziom, którzy nie zgadzają się z tobą różne łatki: ten żydek, tamten komuch, były esbek, lewak, postępowiec, nie-Polak itp. Stawiając się w roli arbitra powinieneś sam być nieskazitelny, ujawniając swoje dane do publicznego wglądu udowodnisz, że jesteś uczciwy. Co do fanki, z którą "widzisz, co wyprawiamy", to sprawa to została tu wyjaśniona setki razy, nie dość, że zachowywała się podobnie jak ty, to jeszcze prowadziła oszczerczą kampanię wobec mnie i jeszcze dwóch osób, które tu piszą. Robiła to również poza forum, rozpowszechniając kłamliwe informacje, że w Londynie mieszkam na ulicy i utrzymuję się z pieniędzy, które płaci mi ukraińskie "Nasze Słowo", za pisanie antypolskich i pro-ukraińskich postów - udowodniłem to publikując na forum maile, w których pisała o tym do osób trzecich. Wszystko przez to, że nie poddałem się jej wątpliwym wdziękom. Zarówno w jej przypadku, jak i w twoim, Lechowski, moje i nie tylko moje wypowiedzi na tym forum posty większości ograniczają się w zasadzie do reakcji na wasze zaczepki, oszczerstwa itp. Wystarczy zmienić ton, nie kłamać, nie etykietować i jestem pewien, że wszystko wróci do normy. "Jednego a nie kazdego oponenta nazywam zydkiem,ktory o Polakach mowi polaczki.A o metodach SB moze rozwiniesz,bo jak sadze wiesz o nich troche wiecej z doswiadczen rodzinnych." Ów "żydek" nie mówi "polaczki" o Polakach, tylko właśnie o polaczkach, czyli o pewnym marginesie społecznym w naszym narodzie, którego to marginesu należy się wstydzić (definicję polaczka podałem już w innym wątku). Oczywiście, skoro istnieją "polaczki", to muszą istnieć również "żydki", w każdym narodzie istnieje społeczny margines, ale nie sądzę, żeby akurat Wampir zasługiwał. Każdy margines należy nie tylko opluwać, ale wręcz obsr.ywać, a obs.rywam głównie polski, bo jestem - tak wyszło - Polakiem i chciałbym, żeby ów margines był jak najwęższy, bo zatruwa Polskę. Poza tym Lechowski, każdy obywatel Polski, który płaci podatki i nie prowadzi działalności skierowanej przeciwko bezpieczeństwu państwa ma moralne prawo do krytyki państwa, współobywateli itd, bez względu na to, czy jest Ukraińcem, żydem, czy Mongołem. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: do @lechowski51 26.01.11, 15:23 I jak to juz kiedyś bywało, tym razem Lechowski pracuje cały dzień nad zmianą nicka. Brawo, Lechowski odważny jak Macierewicz 10 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurek Re: do @lechowski51 IP: *.ostnet.pl 26.01.11, 15:48 Nooo niee! Tylko spuścić forum na parę dni z oczu, a tu takie rzeczy. To nie może być prawda co tu na Lechosia wypisują ! Porządny katolik nacjonalista takich rzeczy nie robi. Wampir, solist, jobrave , matula - powiedzcie że to nieprawda !!! Bo stracę dziecięcą wiarę w prawość katolików. I się na pewno stoczę. A tak serio, to dookoła mamy mnóstwo przykładów takiej swołoczy, która zawsze ustawia się z wiatrem , kiedyś PZPR i SB dzisiaj PIS i Kuria. I oni zawsze chcą nam ustawiać życie, zaglądać do kieszeni i pod kołdrę. Takie ponadczasowe karaluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: do @lechowski51 IP: *.range109-158.btcentralplus.com 26.01.11, 17:11 Hiper-żarliwość Klechosia na niwie kato-nazistowskiej jest bardzo charakterystyczna dla neofitów. Mam również nieodparte wrażenie, że w/w rozlicza się z liczby postów, może to być np. pokuta zadana mu przez "farosza". Ja natomiast przypominam Klechosiowi i innym polaczkom, że obecność na forum, każde kliknięcie, zamienia się w brzęczącą monetę, którą zgarniają żydzi z Agory. Widzicie polaczki, jakie wy durne? Sami się pchacie żydom w łapy! Nigdy nie będziecie prawdziwymi Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Hmmm... 26.01.11, 17:19 Tylko tyle?! A ja tu przez rok czytałam o jakimś "przywództwie Kresowian" i ataku na Lwów, o "wygórowanych ambicjach i karierze politycznej" oraz o "wyrzuceniu nieszczęśliwej, bo urodziwej dyrektorki".....a to tylko "rozpowszechnianie" treści niezgodnych z ogólnie przyjętą jedyną słuszną opcją Forum Przemyśl, jaką jest czapkowanie "wielce szanownemu", stukniętemu dziennikarzynie, płodzącemu w stanie delirium chore z nienawiści posty?! Ty głupi, ograniczony prymitywie....nie wiem jeszcze, czy dałeś się wkręcić w podłą zemstę przemyskich pisiorków i ich serdecznych kumpli z przegranej w wybotrach, na szczęście, a zakłamanej Doliny Prypeci, czy też sam zaofiarowałeś im swoje nikczemne usługi w niszczeniu niewygodnej im i tobie osoby, z czystej zawiści do mnie, ale tego dowiem się w sądzie. Ty zaś uważaj, abyś sam nie zasiadł na ławie oskarżonych, na co sobie niezmiernie zasłużyłeś, nadużywając mojej szczególnej wyrozumiałości dla osób dotkniętych mentalnie, a za takie uważam również alkoholików i ćpunów. Myślę, że wydawca szmatławca dla równie przegranych jak ty Polaków na zmywaku, z zainteresowaniem poczytałby niektóre z twoich postów, a zmywakowe feministki z przyjemnością wydrapałby ci resztki dioptrii, dlatego dobrze radzę.....wyleczyć obłęd p.t. Fanka i przestać o niej pisać, a najlepiej zapomnieć o istnieniu takiej osoby(!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.tktelekom.pl 26.01.11, 17:18 Ty szmaciarzu Lechowski51 kto zakładał KOR szajbusie taki sam szajbus jak ty to Antek Maciarenko? KOR zakładał Moczuś , Kuroń ,Jeziorański, Michnik a Antek Szajbus Maciarenko podpisywał lojalki Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 26.01.11, 17:49 Bez przesady. Moczuś zakładał ROPCiO, Jeziorański nic z KOR-em nie miał wspólnego, a Macierenko jako szajbus szybko został odstawiony w KORze na boczny tor. W masonerii też go nie chcieli, choć usilnie o to zabiegał u Olszewskiego. Wylądował w Głosie, narodowej bezdebitowej gadzinówce bez znaczenia, którą można było rozpowszechniać bez żadnych konsekwencji. Pewnie stąd ta jego nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 26.01.11, 20:09 fanka_online napisała: > Tylko tyle?! A ja tu przez rok czytałam o jakimś "przywództwie Kresowian" i ata > ku na Lwów, o "wygórowanych ambicjach i karierze politycznej" oraz o "wyrzuceni > u nieszczęśliwej, bo urodziwej dyrektorki".....a to tylko "rozpowszechnianie" t > reści niezgodnych z ogólnie przyjętą jedyną słuszną opcją Forum Przemyśl, jaką > jest czapkowanie "wielce szanownemu", stukniętemu dziennikarzynie, płodzącemu > w stanie delirium chore z nienawiści posty?! Tylko tyle, bo nie chce mi się znów spisywać całej litanii twoich wykroczeń przeciwko prawu, a nawet przestępstw takich jak oszczerstwa, fałszerstwa, groźby karalne. Ponieważ dopuściłaś się wobec mojej osoby chamskich i bezpodstawnych oskarżeń, pozwoliłem sobie ujawnić skąd się wzięła twoja nagła wolta w kierunku kato-nazistowskim i kresowiackim - nikt cię w Przemyślu do niczego nie chciał, więc postanowiłaś wypłynąć na du.pach kresowiaków i zosta wiceisakowicz-zaleską, ale i tam cię nie chcieli. Skoro cię nigdzie nie lubią i nie chcą, to przyjrzyj się sobie, swojemu zachowaniu, charakterowi (że o ryju już nie wspomnę) i zastanów się, czy to przypadkiem nie jest twoja wina? Wiem, że to trudne, bo łatwiej obwiniać cały świat o swoje niepowodzenia i nieudacznictwo niż przyznać się do tego, że samemu jest się winnym. > Ty głupi, ograniczony prymitywie....nie wiem jeszcze, czy dałeś się wkręcić w p > odłą zemstę przemyskich pisiorków i ich serdecznych kumpli z przegranej w wybot > rach, na szczęście, a zakłamanej Doliny Prypeci, czy też sam zaofiarowałeś im s > woje nikczemne usługi w niszczeniu niewygodnej im i tobie osoby, z czystej zawi > ści do mnie, ale tego dowiem się w sądzie. He, he, a widział to kto prymitywów, mądrych, nieograniczonych intlektualnie? Nie mam kumpli pisiorków, a jeśli miałem, to przestali być moimi kumplami kiedy stali się pisiorkami. Pisiorki, wcześnie PiCzki nigdy ze mną nie wchodziły w żadne układy, nawet nie próbowały, bo zawsze mi było bliżej do UW niż do kato-szowinistycznego, polaczkowatego poyebstwa. W du.pie też miałem i mam to co się dzieje w przemyskich szkółkach, kto nimi kieruje, kto nimi kierował. Nie znam, żadnych huków, sruków i pierduków, to jest twój światek i gnij sobie w nim jesli na nic innego cię nie stać. Nawiasem mówiąc twoje urojenia na temat spisku przeciwko tobie w szkółce, w której pracowałaś okazały się rzeczywiście urojeniami, co wynika nawet z twojego postu. W sądzie się nie dowiem, bo nie chce mi się babrać w twoich odchodach. Moje związki z jakąś "Doliną Prypeci", to mniej więcej, to samo, co gigantyczny magnes zakopany pod lotniskiem Siewiernyj, sztuczna mgła i ruskie bobry powodujące powodzie w Polsce (w ogóle, to się zdecyduj, czy "Nasze Słowo", czy "Dolina Prypeci" - jeśli już kłamieszy, to przynajmniej trzymaj się jednej wersji). > Ty zaś uważaj, abyś sam nie zasiadł na ławie oskarżonych, na co sobie niezmiern > ie zasłużyłeś, nadużywając mojej szczególnej wyrozumiałości dla osób dotkniętyc > h mentalnie, a za takie uważam również alkoholików i ćpunów. > Nie uważałem, nie uważam i uważać nie będę, bo wiem, że możesz mi na kant ch... skoczyć i, choć jesteś idiotką, to akurat o tym, doskonale wiesz. > Myślę, że wydawca szmatławca dla równie przegranych jak ty Polaków na zmywaku, > z zainteresowaniem poczytałby niektóre z twoich postów, Myślę, że "wydawca szmatławca" nie czytałby donosów od osoby, która jedno z jego wydawnictw nazywa szmatławcem (sprawdź co to jest szmatławiec debilko), tym bardziej, że szmatławcem nie jest. Natomiast powinnaś nauczyć się angielskiego jeśli chcesz nadal słać donosy na mnie, bo te które wysłałaś do tej pory budziły powszechną wesołość. Dodam jeszcze, że moich pracodawców interesują wyniki ekonomiczne "szmatławca", a nie poyebana, stara, niedorżnięta torba z prowincjonalnego forum, ale pisuj sobie dalej-donosicielstwo masz we krwi. a zmywakowe feministki > z przyjemnością wydrapałby ci resztki dioptrii,Pani Prof.dr hab. Magdalena Środa, której podobnie, jak artykuły Pana Janusz Palikota (oby żyli wiecznie) mamy zaszczyt co tydzień publikować, nie jest "zmywakową feministką", to wie nawet Lechowski. > dlatego dobrze radzę.....wylecz yć obłęd p.t. Fanka i przestać o niej pisać, a najlepiej zapomnieć o istnieniu > takiej osoby(!) Gdybym był obłąkany nie mógłbym funkcjonować w obcym kraju i w dodatku na odpowiedzialnym stanowisku wymagającym refleksu, trzeźwości umysłu, inteligencji, wykształcenia, przenikliwości, umiejętności kierowania zespołem itp. Dodam przy okazji, że to nie mnie, lecz ciebie wysłano na przymusowe, roczne leczenie głowy. Kilkakrotnie próbowałem - tu na forum - zakończyć ten spór, lub przynajmniej załagodzić, gotów byłem nawet przeprosić nie żądając przeprosin w zamian. Próbowałem, ja próbował Jesus, Wampir, których obrzucałaś równie podłymi insynuacjami, nie skorzystałaś, więc znakiem tego zależy ci na tym, żeby konflikt trwał, a chcesz tego, bo dzięki niemu jeszcze trwasz, bo FP i ja stanowimy treść twojego życia. Każdego, kto nie włazi w tę twoją monstrualną d.upę nazywasz prowokatorem, ale wystarczy czytać twoje posty, żeby stwierdzić, kto tak naprawdę nim jest. W sierpniu i w grudniu ubiegłego roku i przez kilka dni stycznia br., w sumie było to kilka tygodni, nie pojawiałem się na tym forum, tzn. nie pisałem kompletnie nic, ale co kilka dni zaglądałem. I co stwierdziłem - że w postach fanki nadal jestem najważniejszą postacią, nadal "miernota z Londynu", "szubrawe", "wiobrawe". Bez względu na temat wątku i fakt, że nie byłem tam obecny, aluzje, czy bezpośrednie wycieczki w stosunku do mojej osoby pojawiały się cały czas. Pomimo tego nigdy nie zdarzyło mi się, żeby eliminować jakikolwiek obrażający mnie post, natomiast inkryminowana fanka, występująca jako common.sense.ltd robiła to na skalę niespotykaną - jak sądzę - na świecie. Historia choroby pier.dolniętej belferki jest znacznie dłuższa, ale czytanie jej grozi śmiercią lub kalectwem. Na koniec pytanie, retoryczne, rzecz jasna: kto tu się do kogo przyjebał? PS. Wystarczy się odpi.erdolić, a moje reakcje natychmiast ustaną. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Komentarz 26.01.11, 20:26 Stek kłamstw, oszczerstw, pomówień i obelg, czyli "normalny" post osoby, której NIGDY NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁAM. Tyle komentarza dla postronnych obserwatorów niekończącego się obłędu. A dla tzw autora tylko jedno....więc się odpie...ol wreszcie, kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Komentarz 27.01.11, 10:23 A Lechowski zaciera rączki, że nie musi sie tłumaczyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Komentarz 27.01.11, 22:28 Oto dlaczego kupuje Rzepe i ciarki mnie przechodza gdy mialem do wyboru GW lub Polityke.Kiedys byl jeszcze na krotko Dziennik ale stal sie GW IIB.W Rzepie sa ludzie ktorzy nie boja sie isc pod prad postepowej poprawnosci,mysla i analizuja. Teraz rozumiem skad taki rajwach w postepowych mediach w calej jewropie?! Orban nie chciał zaciągać nowych pożyczek, bo wtedy zwykli Węgrzy musieliby jeszcze bardziej zacisnąć pasa, a w ostatnich latach już zafundowano im kilka drastycznych kuracji. Premier znalazł więc inne rozwiązanie. Czy to zaaprobowane przez MFW i Unię na pewno byłoby lepsze? Tego nie wiem. Przekonamy się za jakiś czas. Wiem natomiast, co się dzieje z finansami innych państw unijnych. I widzę pasywność wielu unijnych liderów. U Orbana zaś dostrzegam ogromną chęć stawienia kryzysowi czoła. Węgierski lider chce dać obywatelom swobodę działania, a nie chwytać ich za pysk, jak pisze – przepraszam za wyrażenie – dość prostacko Marek Beylin z "GW". I najbardziej kuriozalne – Ivan Krastev zarzuca Orbanowi, że "złamał też zasadę szczególnego traktowania zagranicznych inwestycji". Okazuje się, że istnieje "zasada szczególnego traktowania zagranicznych inwestycji" i że jest to filar liberalnej demokracji! Nie można promować własnych firm, należy wspierać zagraniczne! Nie ma znaczenia to, że Orban obniża węgierskim obywatelom podatki do 16 procent, a małym firmom do 10 procent. Według liberalnych publicystów to nie jest oznaka liberalizmu. Małych firm promować nie należy. Zwykłym obywatelom i małym przedsiębiorcom trzeba podnosić podatki, a wielkim firmom je obniżać. To jest dzisiejszy europejski liberalizm. wiecej;www.rp.pl/artykul/600855_Janke--Kto-sie-boi-Viktora-Orbana-.html Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 27.01.11, 23:37 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Wegrzy-manifestuja-przeciw-ustawie-medialnej,wid,13079244,wiadomosc.html?ticaid=1bad8 Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 01.02.11, 09:13 Teraz juz rozumiem dlaczego popieranie Wegrow w 1956 bylo postepowe a teraz to wyraz sojuszu faszystowskiego.Towarzyszu rurek wasza czujnosc a tez i towarzysza solista mocno stepiala!.Polskich "faszystow" to nawet w snach widzicie a wegierskich nie dostrzegacie? blog.rp.pl/janke/2011/01/31/wyborcza-uklad-i-ohydne-geby/ Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 01.02.11, 12:49 Zastanawiam się, Lechowski, czy ty sam wiesz o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurek Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.ostnet.pl 01.02.11, 17:10 Widzisz, drogi lechosiu, jest piękna pogoda, śnieg na stokach, wyremontowana noga działa jak nowa , wiec moja czujność rewolucyjno- polityczna zaparkowała w okolicach kiszki stolcowej. I teraz polityka interesuje mnie tyle co wczorajszy karnet na wyciąg. A jako że po sezonie narciarskim zacznie się sezon wędkarski więc przewiduję że stan taki bedzie stabilny i niezmienny. No chyba że Allach połamie mi znowu jakąś kończynę i usadzi na parę miesięcy.Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
urke66 Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 01.02.11, 17:19 Widzę, że kolega narciarz i wędkarz. Mnie też dopadły te przypadłości. Teraz szusuję ale nie mogę doczekać się wiosny, żeby sprawdzić San w okolicach Przemyśla. Wygląda bardzo obiecująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurek Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.ostnet.pl 01.02.11, 17:30 To bardzo fajny wędkarsko odcinek rzeki. Sam wielokrotnie wędkowałem na odcinku pomiędzy Krzywczą a Krasiczynem. Niestety w ostatnich latach "opanowały mnie" ryby łososiowate i sztuczna mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 01.02.11, 17:43 Panowie gliździarze? O matko, nigdy nie rozumiałem, co jest fascynującego w sterczeniu przez pół dnia z patykiem w łapie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
urke66 Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 01.02.11, 17:52 No to jest pewien problem. Pstrągi są u nas dość liczne ale z łososiami jest bardzo krucho. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 01.02.11, 17:58 Jak rany Urke. Łosoś to ryba morska. Trudno żeby pływała w Sanie w okolicach Przemyśla :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.02.11, 18:16 Wampir, teraz to dowaliłeś :) A jak Ci powiem, że łososie były wpuszczane kilka lat temu do birczańskiej Stupnicy to uwierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurek Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.ostnet.pl 01.02.11, 18:27 Oj wampir!!! Do momentu przegrodzenia Wisły przez barbarzyńską tamę we Włocławku, górny San był olbrzymim tarliskiem łososia. A swojego największego łososia - tajmienia , złowiłem tak na oko 2000 km od morza w dopływie Bajkału. A glizdy faktycznie bywają nudne, stąd wynaleziono muszkarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 01.02.11, 18:36 No to ja już nie wiem. Sądziłem, że to morska ryba i kupowałem, bo słodkowodnych nie lubię. Teraz będę mnusiał pytać, czy to na pewno nie z Sanu, zanim wydam na to kasę, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurek Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.ostnet.pl 01.02.11, 18:42 Dokładnie łosoś to w większości przypadków ryba dwuśrodowiskowa. Żyje w morzu , rozmnaża sie w rzekach. Chociaż są żyjące wyłącznie w rzekach jak wspomniany tajmień ( niektórzy zaliczają go do ogromnych pstrągów) Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 02.02.11, 10:21 Ludzie miejcie litość nad lechowskim. On nie po to podtrzymał wątek zamieszczając zaczepkę żeby wywiązała się banalna dyskusja o rybach. Miała być naparzanka. I teraz lechowski musi wymyślić jakiś nowy wątek. Ma być nacjonalistycznie a nie ichtiologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 02.02.11, 11:07 Dlaczego banalna? Przecież ja dowiedziałem się nazwy łososia z Sanu, Wampir dowiedział się o tarle łososia. I to jest wiedza przydatna, a to co Lechowski uprawia to jest wiedza masturbanta - zaczyna się podnietą, kończy gwałtownie i nic nie zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 02.02.11, 11:13 Przy orgazmie nacjonalisty orgazm ryb wypada blado. Ale ładnie to ująłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 07.02.11, 19:15 No i po nazistowskich ciągotkach. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/55,80271,8680894,,,,9065797.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 07.02.11, 20:56 Może tylko na ryby jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 07.02.11, 21:44 Miał być ten link wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9069173,Wegry_zmienia_kontrowersyjna_ustawe_medialna.html ale mi się pokićkało. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Poprzyjmy bratankow wegierskich! 08.02.11, 08:46 Na pewno ma to związek z wyprawą Macierenki Antka d o BamboObamy Odpowiedz Link Zgłoś