Gość: Liść dębu IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.11, 20:51 Trochę spóżnione ale gorące życzenia walentynkowe jedynemu osobnikowi ,który w metryce urodzenia ma zapisaną datę urodzin pochodzącą z dziewiętnastego wieku Lechosławowi Lechowskiemu zd Lech! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorro Re: Szczególny dzień IP: *.alfaks.com 15.02.11, 00:52 I jeszcze pozdrowionka dla jego braci, sióstr i pociech, którzy w dobrym zdrowiu żyją ponad 150 lat:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 21:45 Spóźnione, ale śmieszne......dla Analistyka, oczywiście;) www.youtube.com/watch?v=2L9j-4d_gCY&feature=watch_response Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 21:49 O, Fanka. Nie dostałaś żadnej Walentynki? To proszę ;-))) www.youtube.com/watch?v=zszD4Emil3E Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 21:57 Oj wampirzątko, gdybyś ty chociaż raz w życiu miało takie Walentynki jak ja wczoraj, przestało byś straszyć na FP. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 22:04 Cieszę się, że Twoje były udane, śmiem jednak twierdzić, że do moich się nie umywają. Dziesięć lat temu 14 lutego wziąłem ślub. Tak, wiem jak kiczowato to brzmi, ale tak wyszło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 22:07 Tak tak....śmiem twierdzić, że do ciebie żaden inny tutejszy dziwoląg się nie umywa. Pod względem ilości trampek, ale nie tylko. Spodnie też kupujesz na Allegro hurtowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 22:09 Ten zwrot zainteresowań w kierunku moich spodni ma związek z Walentynkami? Hmmm ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 22:14 "Zwrot w kierunku spodni" miał na celu przypomnienie ci twojej zawrotnej kariery, jaką robiłeś/łaś na Forum Schizofrenia, a co za tym idzie skłonienie cię do powrotu na miejsce tobie właściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 22:16 A dlaczego tak Ci przeszkadzam? Wyrządziłem Ci jakąś krzywdę? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 22:22 Chorzy na wszystko ludzie nie są w stanie mnie skrzywdzić. Ty i tak dostaniesz absolutorium na wejściu w niebiosa, jak więc ja mogę ci nie odpuścić? Weź tabletki i lulu.... Koniec psychoterapii na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szczególny dzień po;) 15.02.11, 22:27 Kolorowych snów, terapeutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re.fanka nieSzczególny dzień po po;) IP: *.ghnet.pl 16.02.11, 11:09 Fanka i Wampir serwujecie sobie zgryźliwosci w cynową rocznicę w nieSzczególny dla Was dzień po. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: nieSzczególny dzień po po;) 16.02.11, 14:31 Eee tam, podokuczaliśmy sobie trochę, ale jakie to ma znaczenie? Ponoć kto się lubi... Fanka ma kilka paskudnych cech, ale mimo to jest dobrym człowiekiem. To jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś