Dodaj do ulubionych

Dobry Premier

IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 09.05.11, 13:04
Nie dosc, ze ciezko pracuje (od wtorku do czwartku, to jeszcze ma czas dbac o kondycje, zeby dluzej mogl ciezko pracowac dla dobra i ku chwale. Tak trzymac Premierze!
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,9562579,_Tusk_traktuje_rzadowe_samoloty_jak_taksowki___175.html
Obserwuj wątek
    • jesus33 Re: Dobry Premier 09.05.11, 13:50
      Aaa nie przesadzaj z tym dobrym :-)) Niczym szczególnym od swoich poprzedników się nieróżni, a jak lubi latać samolotami rządowymi to jest zawsze większe prawdopodobieństwo, że szybciej będziemy mieli go z głowy :-) A swoją drogą to ciekawe kto będzie następnym premierem, macie jakieś propozycje? Mi się podoba Sławomir Nowak i jego dobrze skrojone garnitury ;-) Panu Lechowskiemu pewnie Nelly Rokita za jej niezmiernie gustowne rękawiczki i kapelusze, które podkrada Marii :-)
      • Gość: gość Re: Dobry Premier IP: *.pools.arcor-ip.net 09.05.11, 15:55
        Jarek pracował dłużej ale widocznie mniej efektywnie , skoro po dwóch latach poddał się walkowerem.Życzę donaldowi aby zawsze bezpiecznie lądował.Chyba ,że postanowi wylądować na helu.
        • jesus33 Re: Dobry Premier 09.05.11, 16:21
          Gorzej jak wyląduje na Nelly ;-) Ależ Jarek wcale się nie poddał, nadal walczy i jeszcze niejedno Wam niedowiarkom pokaże! :-)
          • lechowski51 Re: Dobry Premier 09.05.11, 16:26
            Mialem wrazenie ze dokonujesz innych wyborow anizeli przecietna blondynka.Okazuje sie ze wazniejszy jest dobrze skrojony garnitur,od dobrze skrojonego mozgu.A Donek chyba juz niedlugo polata sobie na nasz koszt.
            • jesus33 Re: Dobry Premier 09.05.11, 16:33
              lechowski51 napisał:

> Mialem wrazenie ze dokonujesz innych wyborow anizeli przecietna blondynka.

Zapomina Pan, że jestem ruda.

Okaz
              > uje sie ze wazniejszy jest dobrze skrojony garnitur,od dobrze skrojonego mozgu.

Chyba jest Pan zazdrosny, a to nawet jest urocze ;-)

> A Donek chyba juz niedlugo polata sobie na nasz koszt.

Inni też latali i to dosyć często, np. śp. Pan prezydent Kaczyński latał kilka razy w tygodniu nad morze do małżonki. Czy ktoś pamięta gdzie, bo zapomniałam.
              • lechowski51 Re: Dobry Premier 09.05.11, 16:38
                Gdyby latal jak Donek to zolty pasek w WSI-24 meldowalby o tym bez przerwy.A rude uwielbiam!
                • jesus33 Re: Dobry Premier 09.05.11, 16:44
                  lechowski51 napisał:
                  A rude uwielbiam!

A rude i stuknięte?
        • Gość: aaa Re: Dobry Premier IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 09.05.11, 16:23
          A co chcesz od Helu? Bardzo ladne miejsce, tylko nie wiem, czy TU sie tam zmiesci :)
          • jesus33 Re: Dobry Premier 09.05.11, 16:29
            Zależy od której strony nadleci, jak od zachodu to hel jest wymarzonym lotniskiem, a jak od południa to wyląduje w morzu :-)
            Aaa cały czas myślę o tych minaretach w Przemyślu i wiesz to był doskonały pomysł :-) Fanka w wyciu ma już wprawę, więc zrobimy z niej muezina :-))
            • Gość: gość Re: Dobry Premier IP: *.pools.arcor-ip.net 09.05.11, 17:00
              Jarek ma tak skutecznie skrojony mózg ,że brak w nim połączeń między synapsami.
            • Gość: aaa Re: Dobry Premier IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 09.05.11, 18:01
              A mnie sie wydawalo, ze lubisz Przemysl... Nie szkoda Ci takiego ladnego miasta na zanieczyszczanie go muzulmaninami?
              • Gość: jobrave Re: Dobry Premier IP: *.range109-157.btcentralplus.com 09.05.11, 22:21
                Hitler czyli Tusk :)
                www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4&NR=1
              • jesus33 Re: Dobry Premier 11.05.11, 11:19
                Aaa bardzo lubię Przemyśl, zwłaszcza nocą ;-) I zapominasz, że w moich żyłach płynie muzułmańska krew, a jak sam widziałeś jestem bardzo spokojną osobą i nie mam zamiaru nikomu robić krzywdy, ani wszczynać kolejnej intifady. No dobra, a tak na serio to czasami mnie kusi zwłaszcza jak słyszę o tych hurysach obiecanych wszystkim męczennikom :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka