Gość: hela IP: *.tktelekom.pl 13.06.11, 18:28 Co sadzicie o sklepach Piotruś Pan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 21:23 Dobre zaopatrzenie, ceny niektórych produktów sporo niższe niż w innych sklepach, innych wyższe, świeże pieczywo z "piątki", przynajmniej w tym w centrum - dla mnie atut, mięsa i wędlin tam nie kupuję, więc nie wiem, jarzyny dobre, a tabliczka "alkoholu na kredyt i pod zastaw nie sprzedajemy" poprawia mi humor na cały dzień. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: piotrus pan-zakupy IP: *.toya.net.pl 13.06.11, 21:44 Teraz to już nie jest tani sklep nawet na monopolowym, jak startowały pierwsze sklepy to cenowo było naprawde nieżle. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:14 Dobry dział monopolowy mają Lidle - ouzo np. w śmiesznie niskkiej cenie i super jakości tam kupuję, a wina alzackie są w Carefourach, również expresach. W Przemyślu oba sklepy są w okolicach NOmi. Odpowiedz Link Zgłoś
baraniocha Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:26 Nie mieszaj alkoholu z psychotropami. Odpowiedz Link Zgłoś
baraniocha Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:35 Bo możesz ,jak nie przymierzając małpa z brzytwą , wyciąć parę wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:49 Się poskarż Wszystkim Świętym :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
baraniocha Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:53 Swym wpisem potwierdziłeś mą tezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: piotrus pan-zakupy IP: *.przemysl.hypnet.pl 13.06.11, 23:02 jaki ty wampir dziecinny jeszcze jesteś. normalnie jak gó...arz się zachowujesz. kim ty właściwie chcesz zostać jak dorośniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: piotrus pan-zakupy IP: *.toya.net.pl 14.06.11, 06:15 To który z was jest piotrusiem panem? Won dziady kłótliwe do innego wątku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prywatnikarz Re: piotrus pan-zakupy IP: *.toya.net.pl 06.08.11, 02:58 Generalnie jak ktos ma w pobliżu to ok. Ale nie polecam szczególnie na os. Rycerskim. 21.15 a "mila pani" juz nie pokroi wedliny bo umyła swoj nozyk :P. To nie jest panstwowy zaklad, ze rowno o 15.00 juz wszyscy wychodza do domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 14.06.11, 18:50 ostatnio robiłam tam zakupy, właśnie w centrum towary droższe niż w innych o 20%, 30% i więcej niestety brak konkurencji w tym miejscu robi swoje atutem pozostaje tylko pieczywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslanka Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 14.06.11, 18:52 Zgadzam się Piotruś cenowo żadna atrakcja najlepszy jest koszyczek wszystko tanie i świerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 09:34 Piotruś Pan . Drogo , drogo. Wkrótce upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: piotrus pan-zakupy IP: *.aster.pl 19.06.11, 11:56 Kupuję tam. Nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 21:39 porównaj z cenami w innych sklepach a zobaczysz różnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 20.06.11, 18:58 ceny z wczoraj kaufland: cukier 3,50 truskawka 4,50 banany 2,50 a z tego co wiem piotrus ma swoja hurtownie i piekarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 09.08.11, 18:44 Najlepsze sklepy ! Odpowiedz Link Zgłoś