Dodaj do ulubionych

piotrus pan-zakupy

IP: *.tktelekom.pl 13.06.11, 18:28
Co sadzicie o sklepach Piotruś Pan?
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 21:23
      Dobre zaopatrzenie, ceny niektórych produktów sporo niższe niż w innych sklepach, innych wyższe, świeże pieczywo z "piątki", przynajmniej w tym w centrum - dla mnie atut, mięsa i wędlin tam nie kupuję, więc nie wiem, jarzyny dobre, a tabliczka "alkoholu na kredyt i pod zastaw nie sprzedajemy" poprawia mi humor na cały dzień. Generalnie polecam.
      • Gość: fakt Re: piotrus pan-zakupy IP: *.toya.net.pl 13.06.11, 21:44
        Teraz to już nie jest tani sklep nawet na monopolowym, jak startowały pierwsze sklepy to cenowo było naprawde nieżle.
        • wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:14
          Dobry dział monopolowy mają Lidle - ouzo np. w śmiesznie niskkiej cenie i super jakości tam kupuję, a wina alzackie są w Carefourach, również expresach. W Przemyślu oba sklepy są w okolicach NOmi.
          • baraniocha Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:26
            Nie mieszaj alkoholu z psychotropami.
            • wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:29
              Bo co?
              • baraniocha Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:35
                Bo możesz ,jak nie przymierzając małpa z brzytwą , wyciąć parę wątków.
                • wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:49
                  Się poskarż Wszystkim Świętym :PPP
                  • baraniocha Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 22:53
                    Swym wpisem potwierdziłeś mą tezę.
                  • Gość: ... Re: piotrus pan-zakupy IP: *.przemysl.hypnet.pl 13.06.11, 23:02
                    jaki ty wampir dziecinny jeszcze jesteś. normalnie jak gó...arz się zachowujesz. kim ty właściwie chcesz zostać jak dorośniesz?
                    • wampir-wampir Re: piotrus pan-zakupy 13.06.11, 23:14
                      Dużym wampirem :PPP
                      • Gość: jerzy Re: piotrus pan-zakupy IP: *.toya.net.pl 14.06.11, 06:15
                        To który z was jest piotrusiem panem?
                        Won dziady kłótliwe do innego wątku !!!
      • Gość: prywatnikarz Re: piotrus pan-zakupy IP: *.toya.net.pl 06.08.11, 02:58
        Generalnie jak ktos ma w pobliżu to ok. Ale nie polecam szczególnie na os. Rycerskim.
        21.15 a "mila pani" juz nie pokroi wedliny bo umyła swoj nozyk :P. To nie jest panstwowy zaklad, ze rowno o 15.00 juz wszyscy wychodza do domu....
    • Gość: magda Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 14.06.11, 18:50
      ostatnio robiłam tam zakupy, właśnie w centrum towary droższe niż w innych o 20%, 30% i więcej niestety brak konkurencji w tym miejscu robi swoje atutem pozostaje tylko pieczywo
      • Gość: przemyslanka Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 14.06.11, 18:52
        Zgadzam się Piotruś cenowo żadna atrakcja najlepszy jest koszyczek wszystko tanie i świerze
        • Gość: miecio Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 09:34
          Piotruś Pan . Drogo , drogo. Wkrótce upadnie.
    • Gość: dark Re: piotrus pan-zakupy IP: *.aster.pl 19.06.11, 11:56
      Kupuję tam. Nie narzekam.
      • Gość: kacper Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 21:39
        porównaj z cenami w innych sklepach a zobaczysz różnice
        • Gość: bolek Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 20.06.11, 18:58
          ceny z wczoraj kaufland: cukier 3,50 truskawka 4,50 banany 2,50 a z tego co wiem piotrus ma swoja hurtownie i piekarnie
    • Gość: gość Re: piotrus pan-zakupy IP: *.tktelekom.pl 09.08.11, 18:44
      Najlepsze sklepy !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka