IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:45
Szukam pracy za granicą,czy ktoś jedzie na dniach do pracy? Mogę zabrac się ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Internauta szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 08:01
      piszcie coś o pracy za granicą...proszę.
      • chrobry100 Re: szukam pracy 05.07.11, 09:03
        Macie efekty obecnych rządów - głodni ludzie żebrzący o pracę w internecie.
        • Gość: gość Re: szukam pracy IP: *.toya.net.pl 11.07.11, 22:02
          dlaczego piszesz baranie, że ktoś żebrze o pracę? gość się po prostu zapytał! ciężko życzliwie odpisać? jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to umyj dupę i kładź się spać!!!
    • Gość: mac Re: Praca IP: *.toya.net.pl 05.07.11, 14:14
      dlaczego zaraz praca za granicą, na Słowackiego układają chodnik, popytaj może na budowie obwodnicy?
    • Gość: kum Re: Praca IP: *.alfaks.com 05.07.11, 21:08
      ... bardzo łatwo jest wyjechać - dużo trudniej wrócić, przemyśl to jeszcze a jeśli jesteś już niestety zdecydowany to ja byłem w Anglii i polecam - jeśli znasz choć trochę angielski to polecam Londyn - najwyższe zarobki ale pamiętaj: pieniądze nie są najważniejsze, jeśli znalazłbyś pracę w Przemyślu albo chociaż w Polsce to naprawdę - lepiej zostać - Powodzenia...
      • Gość: Internauta Re: Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 08:23
        Dziekuje za rade,ale tu mało można zarobić a ja na poczatek muszę mieć więcej bo nikt mi nie da:-(
        • Gość: janek Re: Praca IP: 193.35.132.* 06.07.11, 22:14
          duzo tzn ile ??? a ty myslisz ze w anglii od razu kokosy bedziesz zarabial? wiesz ile kosztuja mieszkania? oplaty? chyba ze chcesz mieszkac 10 w pokoju i jejsc zupki chinskie i robic za najnizsza krajowa to ok. jak chcesz lepiej platna prace to zapomnij. ja obecnie mam 2 kola podstwy za prace w fabryce. Jestem z kuzynem jedynymi polakami reszta sami angole zadnych ciapatych i muzynow. Uwierz mi jest cholernie trudno na kazdym kroku robia problemy. Jesli natomiast interesuje co praca za 6 funtow na godzine to bez problemu znajdziesz jedyny warunek to jezyk. Jak nie znasz angielskiego nawet nie jedz. Nie licz na znajomych bo sie tylko przejedziesz.
          • Gość: Internauta Re: Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 07:41
            Janek:-)
            Janek...masz racje co do tego ...wszystko kosztuje:-(
            Tu tez nie mam gdzie mieszkac ,bo poklocilem sie z konkubentem mamy i wyprowadzilem sie. Mieszkam raz tu raz tam ale chyba pojade do Gizycka bo tam moge na dluzej zatrzymac sie i na budowie bede pracowal jak mi wujek zalatwi.
            Dziekuje za wszystkie rady:-)
            pozdrawiam:-)
            • Gość: Internauta Re: Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 07:59
              Janek:-)
              Janek...masz racje co do tego ...wszystko kosztuje:-(
              Tu tez nie mam gdzie mieszkac ,bo poklocilem sie z konkubentem mamy i wyprowadzilem sie. Mieszkam raz tu raz tam ale chyba pojade do Gizycka bo tam moge na dluzej zatrzymac sie i na budowie bede pracowal jak mi wujek zalatwi.
              Dziekuje za wszystkie rady:-)
              pozdrawiam:-)
    • Gość: ppp Re: Praca IP: *.multimo.pl 12.07.11, 18:19
      w Hotyńcu przy budowie autostrady poszukują 40kierowców oraz do innych prac dla kierowców oferują 13 zł brutto na godzinę. Oczywiście kierowcy ciężarówek
      • fanka_online Re: Praca 12.07.11, 18:25
        Po pierwsze, wiocha nazywa się Chotyniec.
        Po drugie, tam działa niesławnej pamieci firma J&P.
        Osobiście odradzam jakichkolwiek związków....ze wskazaniem na finansowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka