Gość: Andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 19:28 interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/nie-lubilem-amy-winehouse,47191 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rurek Re: Nic dodać nic ująć IP: *.ostnet.pl 25.07.11, 19:43 Niestety , ale święta racja. Napisane prosto i bez zakłamania. Ale głos dziewczyna miała taki, że ciarki chodziły po grzbiecie. Mnie będzie brakowało jej muzyki. Osobowości niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nie IP: *.pools.arcor-ip.net 25.07.11, 20:38 Pozwolę sobie mieć odmienne zdanie.Amy była nieszczęśliwa , ale wielka.W dzisiejszych gazetach niemieckich przeczytałem , że odszedł jedyny Mega Talent.Od czasów Joplin nikogo takiego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 00:17 Pierdu, pierdu itd. Niemieckie gazety, znaczy się, kłamią. Było wiele piosenkarek lepszych od Janiski i Amy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Nic dodać nic ująć 25.07.11, 20:56 "Wybrańcy bogów umierają młodo" Amy do nich należała..... forum.gazeta.pl/forum/w,165,126161987,127296546,Re_Pamieci_Amy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nic dodać nic ująć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 21:07 Jacy wybrańcy Bogów? Co Ty bredzisz? Obleśna menelka, która miała farta, że nie skończyła w rynsztoku tylko w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nic dodać nic ująć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 21:07 blogi.newsweek.pl/Tekst/spoleczenstwo/576077,tylko-martwa-amy-jest-dobra-amy.html Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Nic dodać nic ująć 25.07.11, 21:10 90 % wielkich tego świata to "obleśni menele", a pogarda z jaką mówisz o człowieku stawia cię w jednym rzędzie z najbardziej odrażającymi nickami tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nic dodać nic ująć IP: *.pools.arcor-ip.net 25.07.11, 21:38 Rzadko zgadzam się z Fanką.Niestety Andrzeju nie znasz historii jej krótkiego życia.W mediach typu Fakt lub innych szmatławcach tego nie napiszą.Amy była nieszczęśliwą istotą.Nie strzelała do ludzi.Miała nałogi , ale dzisiaj przeciętnemu człowiekowi trudno jest rzucić palenie.Co dopiero alkohol lub narkotyki.Jeżeli twój syn lub wnuk wpadnie w nałóg to też będziesz ich tak oceniał ?Była wielkim talentem.Widocznie w Niebie jest ich ciągle za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Nic dodać nic ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 15:35 Może i prawda, w końcu każdy z polskich wieszczy to pedał, pederasta lub pijak. Jako idol, Amy, byłaby kiepskim przykładem, ale głosik miała niezły. Hendrix pił i ćpał, Aerosmith w znacznej większości to ćpuny, Rolling Stones, The Doors to samo. Nie wspominając o Robertsonie, który cuda wyprawiał na wiośle w Thin Lizzy. A klimat King Crimson nie wziął się chyba z "normalności". To nawet nie jest garstka przykładów - mógłbym tak pisać całą noc. Lepiej jednak słuchać muzyki, a nie życiorysu, bo siłą napędową świata i cywilizacji, niestety, ale nie jest tzw. normalność. Z tzw. normalności rodzą się wojny i całe zło tego świata. I takie tam sr.anie w banie. Posłuchałem Amy i stwierdziłem, że bardzo dobrze śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś