Dodaj do ulubionych

Smutna wiadomość, będzie żałoba narodowa :(

IP: *.toya.net.pl 16.11.11, 07:54
wiadomosci.onet.pl/kraj/pupil-jaroslawa-kaczynskiego-nie-zyje,1,4907862,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: itd Re: Smutna wiadomość, będzie żałoba narodowa :( IP: *.perr.cable.virginmedia.com 16.11.11, 11:33
      Macierewicz od rana już nad tym pracuje, Płaszczak nie spał całą noc, bo szykował w tej sprawie piątkowe wystąpienie w Sejmie, a Kuchciński badał, czy stoi za tym Ziobro z Kurskim [ o winie Tuska nie ma co mówić, bo jest ewidentna]. Ciekawie zapowiada się pierwsza i kolejne ''miesięcznice''. Jeszcze jedno; koło przyjaciół Radia M na Żoliborzu wystąpi z inicjatywą budowy godnego pomnika tow. Alka vel Alik
    • Gość: Młody Nawet Alik odszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 13:40
      Nawet Alik odszedł.

Mam nadzieję,że zostanie wyłożona księga kondolencyjna .Partia poniosła niepowetowaną stratę.
      Kto wie jak się dodzwonić do naszej lokalnej siedziby partii z zapytaniem o księgę kondolencyjną i porządek i zasięg żałoby po tak wielkiej stracie.
      • Gość: a Re: Nawet Alik odszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 13:42
        tu masz namiary - www.pis.org.pl/article.php?id=2786
    • gate.of.delirium Znalezione w sieci... 16.11.11, 13:47
      Pupil Jarosława Kaczyńskiego nie żyje
      Waszym zdaniem
      Wszystkie tematy | Wasze artykuły | Na blogach
      Szukaj:

-2
      wawelowcy
      ~nie lekceważ

dzisiaj, 13:32

Ci wszyscy co tu teraz piszą drwiąc o pochówku kota na Wawelu to co tu dużo mówić ćwierć inteligenci są myślący że są śmieszni, zabawni ale w rzeczywistości prezentują sobą w ten sposób bardzo prymitywny poziom. Żałosne, proponuje wam powrót do przedszkola bo podstawówka to jeszcze za wysoki progi dla was :( Szkoda że ta ziemia rodzi takich ludzi bo kraj nasz ich w swoich szeregach zawsze będzie ośmieszany przez własną głupotę.

Tekst linka
      • fanka_online Re: Znalezione w sieci...;) 16.11.11, 14:00
        I jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że podobne wpisy dowodzą antypatii do zwierząt!;)
        • gate.of.delirium Re: Znalezione w sieci...;) 16.11.11, 14:05
          fanka_online napisała:

> I jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że podobne wpisy dowodzą antypatii do zwierząt!;
          > )
          Na pewno podobne wpisy nie są dowodem polotu ich twórców...
          • fanka_online Re: Znalezione w sieci...;) 16.11.11, 16:45
            gate.of.delirium napisał: Na pewno podobne wpisy nie są dowodem polotu ich twórców...

To dokładnie tak, jak 99,9 % tekstów na FP;)
    • Gość: zaniepokojony Re: Smutna wiadomość, będzie żałoba narodowa :( IP: *.tktelekom.pl 16.11.11, 14:23
      Dlaczego przez tydzień ukrywano fakt śmierci Alika? Czy nie chodziło o to, żeby nie można było ustalić prawdziwej przyczyny śmierci?
      • Gość: a Re: Smutna wiadomość, będzie żałoba narodowa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 15:17
        odszedł w czwartek, tydzień temu, a to było 10 listopada, dziesiątka zawsze kojarzy się z tą rodziną, i będzie następna dziesiętnica,
    • Gość: smutny Re: Smutna wiadomość, będzie żałoba narodowa :( IP: *.toya.net.pl 16.11.11, 23:50
      ja tak po ludzku współczuję panu Kaczyńskiemu.

Wiem, co to znaczy śmierć ukochanego kota. Przyznam, że nawet się poryczałem, jak mi kot umierał pod choinką w przeddzień wigilii. Trochę przykro mi, gdy widzę ten rechot w necie, bo wiem, jakie to straszne uczucie stracić tak miłe zwierzątko.
    • Gość: Żałobnik R.I.P. IP: *.tktelekom.pl 18.11.11, 11:35
      www.youtube.com/watch?v=U3nIScO592Y
      • Gość: Młody Re: R.I.P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 12:10
        Przepiękne requiem żałobne.
        Czas na missa pro defunctis.Alikowi się należy.
        A kiedy i gdzie księga kondolencyjna.
        A gdzie składać kwiaty i palić znicze jak jest w tradycji tegoż środowiska
        • Gość: darek Re: R.I.P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 20:41
          Jak za Kaczorami nie przepadałem i nie przepadam nadal to zastanawia mnie dlaczego przypier.doliliście się do kota?
          • fanka_online Re: R.I.P. odp 18.11.11, 20:43
            Gość portalu: darek napisał(a):

> Jak za Kaczorami nie przepadałem i nie przepadam nadal to zastanawia mnie dlacz
            > ego przypier.doliliście się do kota?

Bo koty są wredne i fałszywe....dokładnie tak jak oni;)
    • Gość: puk puk kiedy ktoś się stuknie w łeb IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 02:39
      będzie wielki płacz.
      Propaganda zrobiła swoje. Zohydzono do szczętu. Po 4 latach dolce vita.
      Po expose płemieła nadal kwitnąco.
      Obecna kadencja będzie lepsza - to cytat!
      Ludzieńkowie słodcy... ile można???
      Za chwilę ON będzie za 6 zł, do lekarza znajomości nie pomogą - bo nowe zasady wypisywania recept wykończą wszystkich.
      Wiadomo, że dzieci chorują najczęściej w nocy z piątku na sobotę - więc wprowadzą ryczałt za nocną aptekę.
      Vat, składka rentowa, wszystko przez kryzys w Grecji - niech mi Donek da 1 dzień życia w kryzysie greckim za 10 dni życia na zielonej wyspie - będę na niego głosował... 100%, że nie da...
      • Gość: abba jozef Re: kiedy ktoś się stuknie w łeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 09:25
        Gość portalu: puk puk napisał(a):

> będzie wielki płacz.
        > Propaganda zrobiła swoje. Zohydzono do szczętu. Po 4 latach dolce vita.
        > Po expose płemieła nadal kwitnąco.
        > Obecna kadencja będzie lepsza - to cytat!
        > Ludzieńkowie słodcy... ile można???
        > Za chwilę ON będzie za 6 zł, do lekarza znajomości nie pomogą - bo nowe zasady
        > wypisywania recept wykończą wszystkich.
        > Wiadomo, że dzieci chorują najczęściej w nocy z piątku na sobotę - więc wprowad
        > zą ryczałt za nocną aptekę.
        > Vat, składka rentowa, wszystko przez kryzys w Grecji - niech mi Donek da 1 dzie
        > ń życia w kryzysie greckim za 10 dni życia na zielonej wyspie - będę na niego g
        > łosował... 100%, że nie da...

Na 16 wpisów jeden wie o co chodzi.
        Głupota społeczeństwa jest porażająca

Pozdrówko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka