Gość: Zbychu z Przemyśla IP: 80.51.255.* 01.06.04, 08:54 Kandyduje Zapałowski,ale dopiero uczy się angielskiego.Ma ponoć przy lobowaniu korzystać z tłumacza.Czy jest ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: wybory do P.E. 02.06.04, 11:31 Znasz jakiś innych kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: wybory do P.E. IP: *.comnet.krakow.pl 02.06.04, 15:41 Trzeba wybrac jakiegos z Przemysla, bo jak nie, inwestycje bramy na wschod zostana poczynione w Rzeszowie i kolejna szansa przepadnie - a tyle sie o przyszlej roli miasta mowi.... slowa, slowa, slowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: wybory do P.E. IP: 80.51.255.* 03.06.04, 11:43 PODKARPACKIE kandydaci zajmujący pierwsze miejsce na listach: PO - Jan Tomaka Poseł PO Samoobrona - Andrzej Lewiński prezes Pol. Izby Handlu ???? PiS - Mieczysław Janowski akcja kat. stow rodzin kat. LPR - Andrzej Zapałowski SLD - Krztszto Martens szef SLD na Podkarpaciu SdPl - Lucjan Kuźniar radny sejmiku woj. PSL - Aleksander Bentkowski UW - Grażyna Tomczyk uczestniczka misji pokojowej ONZ,działaczka na rzecz praw człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: wybory do P.E. 03.06.04, 11:44 Z Przemysla to chyba tylko Zapałowski? Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa NIE GŁOSUJĘ NA TYCH ... 03.06.04, 15:55 Na mur beton zagłosuję na Jędrka Leppera, albo kogoś z jego bojówki ... Mimo tego, że mój głos jest wariactwem ;) ... wolę kogoś z Samoobrony gdziekolwiek, niż z MW czy LPR ... Banda idiotów ... P.S. Proponuję wpisać w www.google.pl słowo POSTINOR (tylko szukanie w polskich stronach) ... Boże ... pierwsza strona mnie przeraża ... Jakiś jebnięty katol musiał tą stronkę stworzyć ... Ciekawi mnie, czy twórca strony wie co to jest WHO. Twórcy natomiast tej strony => www.antykoncepcja.com.pl/Postinor.htm swoją drogą rzetelnie wyjaśniający co i jak mają swiadomosc, ze są tacy debile umieszczający fajne zdjątka (w zupełnie nie pasujące do realności - postinor bieże się do 72 godziny) ... W związku z powyższym główne argumenty jakie musieli przedstawić to wyjaśnienie , że postinor nie jest aborcyjny a antykoncepcyjny ... Zamiast się skupić na szczegółach istotnych ... KATOLE WON Z PE i SEJMU I SENATU RP P.S. Ostatnio w faktach widziałem Giertycha , podpisali go na pasku na dole jako człowieka z SAMOOBRONY ... Pomyłka, czy ja o czymś nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: NIE GŁOSUJĘ NA TYCH ... 03.06.04, 16:09 Promilek to jest przecież Wandea, nie znasz ich? To jest niezle: haggard.w.interia.pl/litania.html www.wandea.org.pl/ambient-mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś