Dodaj do ulubionych

Uśmiercony przez ZUS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 21:31
Uśmiercony przez ZUS - tvp.info
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: Uśmiercony przez ZUS 17.01.12, 21:35
      Nic dziwnego, że prokuratorzy strzelają do siebie...."postępowanie" prowadzi teraz Poczta Polska;)))
    • gate.of.delirium Paragraf 22 17.01.12, 21:57
      Gość portalu: Cypis napisał(a):

> Uśmiercony
      > przez ZUS - tvp.info

Moim zdaniem kolo ma przechlapane, ponieważ urzędnikom z ZUS-u łatwiej będzie doprowadzić rzeczywistość do stanu zgodnego z ich papierami, aniżeli na odwrót...
      • fanka_online Re: Paragraf 22 17.01.12, 22:03
        A może teraz po przekroczeniu wieku emerytalnego, czyli 67 lat, każdy jest automatycznie wyrzucany przez zusowski system komputerowy? Nowa forma walki z kryzysem!
        Dziwne, bo ten pan akurat nie wygląda.....:(
        • Gość: gość Re: Paragraf 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 22:12
          ZUS ,KRUS, NFZ, PZPN to ostatnie skanseny komuny
    • matlak2 Re: Uśmiercony przez ZUS 01.02.12, 04:17
      W 12 lat po śmierci mojego teścia ZUS groził mu karami za nie dostarczenie w terminie jakiejś sprawozdawczej bumagi. Poszedłem, wyjaśniłem co i jak, pokazując nawet akt zgonu, ale niewiele to pomogło, bo za kilka miesięcy teść dostał opeer za jakiś inny papier. Przyszedł też ... komornik, ale mu wyjaśniłem, że teść ponad 12 lat temu zmienił adres na ulicę Słowackiego, rząd x, kwatera y. Pan protokół spisał i od tego czasu jest spokój, ale spokojna głowa - ZUS jeszcze da o sobie znać.
    • Gość: spokojnyy Re: Uśmiercony przez ZUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.12, 14:46
      gdyby urzędnik chciał rozwiązać problem to pozbawiłby pracy pozostałych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka