Gość: :) IP: *.przemysl.hypnet.pl 02.06.12, 15:33 www.youtube.com/watch?v=BdbGrnGp9c4&feature=watch_response Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: Miasto przymułów?;) 02.06.12, 15:47 Temu panu na imię Roger? Ślicznie....a w każdym razie ładniej niż szu....brave, ale klimaty te same;) No i on wątków z piosenkami na pewno by nam nie wyrzucał, bo śpiewa i tańczy po ulicach, więc musi kochać muzykę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Miasto przymułów IP: *.toya.net.pl 02.06.12, 21:18 filmik p. Rodzera ujął mnie swoją prostotą przekazu, 100% prawdy o tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Miasto przymułów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 21:57 nawet tą prawdę i ten przekaz potwierdziłeś swoim postem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Miasto przymułów IP: *.toya.net.pl 02.06.12, 23:15 Na you tubie Roger jest pod " idol z ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Miasto przymułów IP: *.toya.net.pl 02.06.12, 23:20 www.youtube.com/watch?v=53g7hsR13yU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Miasto przymułów IP: *.proxy-service.de 03.06.12, 12:18 Gość portalu: zyx napisał(a): > filmik p. Rodzera ujął mnie swoją prostotą przekazu, 100% prawdy o tym mieście No to jest was dwóch, a co dwie głowy to nie jedna. Zmieniajcie razem Przemyśl ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miasto przymułów 03.06.12, 12:25 Gość portalu: gosc napisał(a): No to jest was dwóch, a co dwie głowy to nie jedna. Zmieniajcie razem Przemyśl > ;))) Trzech.....razem z forumowym poprzednikiem, a może i bliskim krewnym Rogera;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miasto malkontentów 03.06.12, 10:33 Przestańcie szydzić z własnego miasta i opluwać władze, które sami wybraliście. O miasto dbajcie, z władzami walczcie o swoje prawa i na miłość boską......nie róbcie sobie idoli z ludzi pokrzywdzonych przez los(!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <_> Re: Miasto pokrzywdzonych IP: *.toya.net.pl 03.06.12, 10:50 ty to chyba najmniej wiesz o miłości bożej :)) A miasto i władze są ....jakie są i prawdy się nie ukryje za sloganami i okrągłymi słówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miasto pokrzywdzonych ? 03.06.12, 10:57 Mentalnie? Naprawdę tak myślisz i komu służy taka propaganda? Na pewno nie potencjalnym przedsiębiorcom, którzy rozważają zainwestowanie swoich pieniędzy w Wasze miejsca pracy. A może tym, którzy mimo wszystko walczą o rozwój i Wasze przetrwanie? Albo szaraczkom ," ku pokrzepieniu serc".....zmywaki i plantacje czekają! Kuny też..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <_> Re: Miasto pokrzywdzonych ? IP: *.toya.net.pl 03.06.12, 11:31 oj naprawdę brakuje ci miłości bożej, trzeba kłamać bo ma to niby czemuś służyć, kazda prawdę ukrywaj bo zła propaganda - to już zakrawa na skażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miasto pokrzywdzonych ? 03.06.12, 12:07 Nasze ulubione Iczku w tym miejscu rzekłoby "a może coś w tym temacie?";) Primo, w mieście dzieją się dobre rzeczy, warte propagowania i trzeba o nich pisać. Secundo, złe zjawiska można tylko pokonać walcząc z nimi, a nie ukrywając, jak sugerujesz. A od siebie dodam, walcząc merytorycznie i konsekwentnie w instytucjach temu służących, a nie opluwając demokratycznie wybrane władze. Tertio, nie Ty mnie będziesz rozliczać z wiedzy i miłości wszelakiej, wiec osobiste wycieczki porzuć, bo Twoja opinia na mój temat jest mi kompletnie obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Miasto pokrzywdzonych ? IP: *.proxy-service.de 03.06.12, 12:20 Czy ktoś napisał cokolwiek o władzach miejskich przed Twoim postem? Kto najczęściej pisał na forum o grajdołku? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Miasto pokrzywdzonych ? 03.06.12, 12:26 "Grajdołek" brzmi słodko....jak truskawki ze śmietaną;) Jak Iczku, Misiaczek, Pysio i cała reszta przemyskich słodkości;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Miasto pokrzywdzonych ? IP: *.proxy-service.de 03.06.12, 13:23 Dziękuję, że przypomniałaś mi o Ice w tym wątku. Gdyby zsumować Twoje i jej wpisy na temat magistratu, to ktoś złośliwy mógłby pomyśleć, że taką propagandę pisze jedna osoba i w jednym celu. Ale gdzie tam. Jaka propaganda? Przecież Wy nie żałujecie sobie wzajemnych złośliwości w każdym innym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Pokrzywdzona IP: 31.187.12.* 03.06.12, 13:58 Babcia Fania nie ma innych rozrywek, poza szydełkowaniem i pisaniem na forum, więc nie odbieraj jej tej ostatniej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pokrzywdzona IP: *.proxy-service.de 03.06.12, 16:12 Niczego jej, ani nikomu innemu nie odbieram. Zwyczajnie, jak w realnym świecie pojawiła się sytuacja sprzyjająca refleksji. Ale nie upierałbym się przy tym. Jeśli nie odbieram, to i też nie będę czegokolwiek, komukolwiek wciskał na siłę. I o to chyba chodzi w takim miejscu jak forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Pokrzywdzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 02:13 Ja cie Roger zupelnie nie lubie. Skaczesz, popisujesz sie jak ten idiota, robisz pokazowy i jak sie okazuje nagrywasz, niby to niezadowolony. Wariaci w Przemyslu moga byc, ale aktorzy, to juz nie bardzo... Wez i zmien sobie dres, zmien rejony, bo wyglada to wszystko na durna ustawke. Naprawde myslisz, ze ludziom sie te twoje wygibasy podobaja? Toleruje cie z litosci... Odpowiedz Link Zgłoś