miachail1010 10.04.13, 14:01 www.gazetaprzemyska.pl/artykul-rafal_oleszek_nowym_prezesem_lot_w_przemyslu-497 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solist Re: Oleszek prezesem LOT 10.04.13, 16:44 To już po ptakach. Znając życie i obserwując jego poczynania w pewnej komisji, to prawdopodobnie jest przekonany, że chodzi o linie lotnicze. Później powie, że nie doczytał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 16:48 Witómy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.umed.lodz.pl 10.04.13, 17:58 Bo to jest LOT nad kokułczym gniazdem. Prezes z pozostałymi radnymi to personel szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.play-internet.pl 10.04.13, 20:16 o ku.wa nie wierzę? ten omnibus, wybitny prawnik i neofita sprawdza się teraz na odcinku turystyki? a może rzucą go na odcinek ochrony zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.toya.net.pl 11.04.13, 07:35 Brawo jaki znawaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vice-Prezes Oleszek - Być rrezesem! To mój cel! IP: *.43.230.12.komnet24.pl 29.06.13, 07:58 Oleszek się zna na turystyce jak ja chińskiej medycynie. Jego wybór to kolejna porażka połączona z degradacją miasta w sferze turystyki. Oleszek człowiek, który zaliczył wszystkie partie (po za Ruchem Palikota) i niezliczoną ilość organizacji by tylko było o nim "słychać" w Przemyślu na 100% do swojej bogatej kolekcji tytułów po prostu chciał dodać jeszcze jeden: PREZES! i obojętnie jaki prezes byle by PREZES. Taka to już mentalność człowieka zwanego Oleszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny patriota Re: Oleszek - Być rrezesem! To mój cel! IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 11:31 Co pan opowiada on zna się na wszystkim przez takich jak on a są ich setki tysięcy Polska jest wyspą wiecznej szczęśliwości i wielkiego dobrobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny patriota Re: Oleszek - Być rrezesem! To mój cel! IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 11:33 Z panem Oleszkiem jest tak w anegdocie Konia kują żaba nogę podstawia Odpowiedz Link Zgłoś