Dodaj do ulubionych

Oleszek prezesem LOT

10.04.13, 14:01
www.gazetaprzemyska.pl/artykul-rafal_oleszek_nowym_prezesem_lot_w_przemyslu-497
Obserwuj wątek
    • solist Re: Oleszek prezesem LOT 10.04.13, 16:44
      To już po ptakach. Znając życie i obserwując jego poczynania w pewnej komisji, to prawdopodobnie jest przekonany, że chodzi o linie lotnicze. Później powie, że nie doczytał
      • Gość: Cypis Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 16:48
        Witómy...
        • Gość: Pol Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.umed.lodz.pl 10.04.13, 17:58
          Bo to jest LOT nad kokułczym gniazdem. Prezes z pozostałymi radnymi to personel szpitala.
          • Gość: leon Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.play-internet.pl 10.04.13, 20:16
            o ku.wa nie wierzę? ten omnibus, wybitny prawnik i neofita sprawdza się teraz na odcinku turystyki? a może rzucą go na odcinek ochrony zdrowia?
            • Gość: ... Re: Oleszek prezesem LOT IP: *.toya.net.pl 11.04.13, 07:35
              Brawo jaki znawaca
              • Gość: Vice-Prezes Oleszek - Być rrezesem! To mój cel! IP: *.43.230.12.komnet24.pl 29.06.13, 07:58
                Oleszek się zna na turystyce jak ja chińskiej medycynie. Jego wybór to kolejna porażka połączona z degradacją miasta w sferze turystyki.
                Oleszek człowiek, który zaliczył wszystkie partie (po za Ruchem Palikota) i niezliczoną ilość organizacji by tylko było o nim "słychać" w Przemyślu na 100% do swojej bogatej kolekcji tytułów po prostu chciał dodać jeszcze jeden: PREZES! i obojętnie jaki prezes byle by PREZES. Taka to już mentalność człowieka zwanego Oleszkiem.
                • Gość: lokalny patriota Re: Oleszek - Być rrezesem! To mój cel! IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 11:31
                  Co pan opowiada on zna się na wszystkim przez takich jak on a są ich setki tysięcy Polska jest wyspą wiecznej szczęśliwości i wielkiego dobrobytu
                  • Gość: lokalny patriota Re: Oleszek - Być rrezesem! To mój cel! IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 11:33
                    Z panem Oleszkiem jest tak w anegdocie Konia kują żaba nogę podstawia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka