Dodaj do ulubionych

Szukam trenera szachowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 12:58
Czy ktoś z forumowiczów zna kogoś, kto w Przemyślu bądź okolicach udziela korepetycji szachowych?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Szukam trenera szachowego IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.14, 13:51
      idz do Młodzieżowego Domu Kultury ul. Sw Józefa i tam znajdziesz taką osobe
      • Gość: Johny Wieteska Re: Szukam trenera szachowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 23:53
        Uwierz mi, nie znajdę.
      • Gość: gość Re: Szukam trenera szachowego IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.14, 14:27
        Najpierw iidz do MDK a nie zakładaj z góry ze nie znajdziesz
    • kocur_zalogowany Re: Szukam trenera szachowego 13.01.14, 16:48
      Powinieneś jeszcze powiedzieć jaki poziom cię interesuje. Czy potrzebujesz dla początkującego, żeby wyjaśnił zasady poruszania się figur, czy może przymierzasz się do arcymistrza.
      • Gość: kowboj Re: Szukam trenera szachowego IP: *.toya.net.pl 13.01.14, 19:19
        bądz pewien że w MDK nie znajdziesz trenera indywidualnego :) wiem co mówię :) Hubert na razie trochę pomaga ale to "chwilowo" bo studiuje. Najlepszy byłby Mucek - poziom silnego kandydata, ma konkretną wiedzę i świetną analizę gry niestety jak większość po studiach, z Krakowa nie wrócił do tego zadupia. W MDK to tylko Pani Zosia -ma podejście do dzieci i potrafi zaciekawić nie zmęczyć dzieciaka ale raczej nie udziela lekcji indywidualnych. Polecam lekcje przez skaypa z prawdziwymi utytułowanymi trenerami którzy sami także coś w szachach osiągnęli - cena też nie wygórowana.
        • Gość: Johny Wieteska Re: Szukam trenera szachowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 10:40
          Skype jest jak najbardziej akceptowalny. Tylko jak znaleźć takiego trenera? Szukałem trochę przez Google, ale skutek był mizerny. Nikt za bardzo się nie ogłasza: "Trenuję przez Skype".
          A jak jest z środowiskiem szachowym, skupionym wokół Polonii? Tam ktoś jeszcze gra? Może w Polonii udałoby się kogoś znaleźć?
          • Gość: kowboj Re: Szukam trenera szachowego IP: *.toya.net.pl 14.01.14, 14:33
            www.szkolkaszachowa.prv.pl/ to już wysoka półka przy stałej współpracy można obniżyć cenę.
            Dzięki mojemu dziecku ( grywa) trochę orientuje się w tematyce szachów i MDK. Z polonistami słyszałem jest tak że nie chcą podjąć się nauki młodszych dzieci ze względu na brak doświadczenia. Z kolei szkółka MDK i klub w której oferuje się rodzicom by płacili za prywatne lekcje szachowe z kimś poza miasta ( bez tytułów ) a potem szczyciła osiągnięciami tych dzieci jest raczej niepoważna.
            • Gość: darek Re: Szukam trenera szachowego IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.14, 19:55
              Oleg Kalinin nie ma tytułów?
              • Gość: kowboj Re: Szukam trenera szachowego IP: *.toya.net.pl 14.01.14, 23:31
                bez żartów - tego to już dawno nie widziano, to jakiś chłopak spod przeworska przyjeżdza :) ale i dobrze byle uczył, jak komuś pasuje to ok , tyle że jak coś się wykluje to będa takiego TRENERA osiągnięcia, dziecka i rodzica dobrze wydał swoje pieniądze na prywatne treningi a nie klubu w MDK który potencjalny sukces chętnie weźmie na klatę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka