Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 13:04 W mieście ubywa firm - zycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miszczu To nie jest ważne IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.14, 13:37 Ważne są Orlęta, marsze z pochodniami, Biała Wieża, Smoleńsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość volvo IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 13:45 Ważne jest nowe volvo! jakie fajne! dziękujemy! hura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaga Re: volvo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 14:47 Nie mniej ważny wiec we Lwowie 3 grudnia i donośny apel wśród banderowskich flag. Nie mniej ważna zbiórka dla protestujących, pismo dotarło do każdego pracownika urzędu, i jeszcze każdy musiał potwierdzić, że się z nim zapoznał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Był taki wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 15:08 Z każdym dniem coraz bardziej aktualny - KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Był taki wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 15:26 Nie wiem czemu, mam negatywne zdanie na temat tych, którzy mieli ojca Adolfa, i nie chodzi tu o sympatię ich dziadków do Dymszy, że tak nazwali swoje dzieci. Kojarzą mi się z wielce aroganckimi bucami i chamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Bieda w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 14.02.14, 09:34 Bieda w Przemyślu dotyka coraz więcej rodzin, a będzie jeszcze gorzej bo młodzi wyjadą za pracą. Trzeba będzie zamykać kolejne przedszkola i szkoły i kolejnych ludzi zwalniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Bieda w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 14.02.14, 14:24 niestety miasto jest rządzone w sposób fatalny. Im rzadziej tu bywam, tym bardziej jestem o tym przekonany, porównując moje miasto rodzinne z innymi regionami. Niewykorzystanie walorów turystycznych Przemyśla toż to dywersja ze strony włodarzy. Dzisiaj idąc w okolicach Rynku i dworca PKP, z przerażeniem zauważyłem co raz więcej pustych lokali. Młodzież wyprowadza się za granicę, albo do innych, większych miast. A towarzystwo wzajemnej adoracji, pieniacze partyjni tudzież włodarze, są zafascynowani tylko sobą. Rada jest prosta: nie wybierać ich, tylko najgorsze, że nie ma poważnej alternatywy dla rządzącej tłuszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historyk Re: Bieda w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 14.02.14, 14:44 jak może ubywać tego czego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Bieda w Przemyślu IP: *.centertel.pl 17.02.14, 17:31 młodzi jeszcze są i się im chce ale co z tego jak "na górze" od kilkunastu lat te same twarze bez braku pomysłu i co najgorsze CHĘCI!!! Możliwości są, tylko polityk-radny to nie to samo co menadżer! Odpowiedz Link Zgłoś