Dodaj do ulubionych

Parking E.Leclerc

19.03.14, 14:50
Zapraszam do dyskusji na temat Parkingu przy E.Leclerc w Przemyślu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca. Re: Parking E.Leclerc IP: 185.18.135.* 19.03.14, 16:46
      nie rozumiem Twojego,wątku i zaśmiecania forum. Może dołączymy do tego parking pod Tesco i pod muzeum, będzie ciekawsza dyskusja.
      • b1std Re: Parking E.Leclerc 20.03.14, 08:08
        Pewnie niewiesz że w tej chwili gorący temat na forum.nowiny24.pl to Parking przy E.Lecrerc. Ten temat jest tak gorący że namiętnie jest usuwany przez Administrację forum.
        • Gość: gosc Re: Parking E.Leclerc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 08:40
          A kogo obchodzi prywatna sprawa pewnego kierowcy, który miał jakiś konflikt z parkingowym? Wymaścił epistołę, założył wątek tylko po co? Niech sobie swoje prywatne sprawy załatwia osobiście. Jeżeli jest przekonany o tym, że zachował się słusznie, po co mu wsparcie forumowiczów? Zresztą cała ta sprawa przerodziła się w pyskówkę, więc nie dziwię się że administracja kasuje wpisy czy wątek.
      • Gość: też kierowca Re: Parking E.Leclerc IP: *.przemysl.hypnet.pl 20.03.14, 08:40
        Pewnie nie korzystałeś albo bardzo rzadko korzystasz z płatnego parkingu przy E.Leclerc.
        A jeszce jedno jak już wjedziesz to pilnuj jak oka w głowie kwitu bo przy wyjeździe ... przekonaj się sam ...
    • Gość: klient Re: Parking E.Leclerc IP: *.toya.net.pl 20.03.14, 12:10
      jak robisz zakupy w sklepach znajdujących się przy parkingu jest za darmo, jak na bazarze to płać
    • Gość: max Re: Parking E.Leclerc IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.14, 17:11
      w sumie nie rozumie wielkiego hallo z tym parkingiem w wielu miastach jest taka sama zasada stosowana przy parkingach innych marketów jak Lidl, Kaufland. Postawcie się na miejscu ludzi kupujących w E.Leclercu jakby parking byłby bezpłatny wątpię żeby było tyle miejsca wolnego. Każdy by zostawiał auto szedł na bazar, czy do przychodni na Sportową. Wg. mnie to normalne rozwiązanie, no ale ludzi z Pśla trudno do czegoś zmusić...
      • Gość: toto Re: Parking E.Leclerc IP: *.toya.net.pl 21.03.14, 19:48
        byłby stadion Polonii mecze jak przed laty(wstyd było usłyszeć sędzia h..) wata cukrowa, precle, no i piechotą na trybuny.
        .. a się porobiło i jest problem.
        • Gość: darek Re: Parking E.Leclerc IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.14, 20:49
          Hm, parking jest prywatny, ok, a jak wyglada sprawa podatkowa z tytułu wystawianych kwitków? Czy ktoś wie ile podatku jest odprowadzane z tego tytułu?
    • Gość: Kierowca123 Re: Parking E.Leclerc IP: *.toya.net.pl 24.03.14, 07:26
      Nikt nikogo nie zmusza do korzystania z parkingu przy Leclercu; to jest dobra wola każdego kierowcy - jesli chce zaparkować to ma się dostosowac do reguł panujących na tym parkingu. Jesli nie, to to może zrobic tak jak ja - parkuje w innym, mniej wygodnym miejscu. To jest naprawde bardzo proste i nie ma potrzeby wytwarzania ideologii. Można tez sobie wydzierżawić swoje miejsce parkingowe przy sklepie - ale z tego co wiem, to trzeba sobie to miejsce opłacić - czyli wracamy do punktu wyjscia.
    • Gość: Były klient Re: Parking E.Leclerc IP: 5.172.248.* 24.03.14, 17:39
      Niestety ale obsługa tego sklepu to porażka. Trzeba się dostosować do ich zasad tzn. jak się klient pomyli to go traktują jak złodzieja natomiast jak oni 2 razy skasują ten sam towar na kasie, czy inna cena na półce a inna na kasie to już jest ok...no bo im się może zdarzyć. Nie robię zakupów w tym sklepie bo mnie skutecznie zniechęcił troll obsługujący stoisko warzywne
      • Gość: też kupiec Re: Parking E.Leclerc IP: 185.18.135.* 24.03.14, 19:52
        Wszędzie zdarzają się pomyłki (ale żeby była jasność wcale nie bronię obsługi warzywniaka). Pomyśl teraz tak. Jesteś kierowcą i "niechcący" przejechałeś skrzyżowanie na "późnym żółtym". Również będziesz miał pretensje do Policji , że Cię potencjalnie ukarze mandatem bo Ty nie robisz błędów? Przecież to nie Twoja wina, zdarzyła Ci się to tylko :raz"?
      • Gość: max Re: Parking E.Leclerc IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.14, 05:27
        ale jak klient się pomyli bo nie rozumiem? a na skanerze sam pracowałem kiedyś w Tesco i nie raz się zdarzało nabić produkt dwa razy bo niestety taki urok czasem skanerów a że siedzisz i pikasz pikasz na czas to już nie ich wina. A stoisko warzywne hmm myślałem że to samoobsługa :)
    • Gość: A.B.W Re: Parking E.Leclerc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.16, 16:36
      Ten parking to totalny syf.Jeszcze do niedawna można było oglądać towar w sklepie następnie podbić pieczątkę i spokojnie odjechać. Teraz nadeszła dobra zmiana zlikwidowano pieczątki czyli albo kupuj albo płać haracz na parkingu. Totalny bandytyzm i wyłudzanie pieniędzy. Mam nadzieję że ludzie pójdą po rozum do głowy i najpóźniej do dwóch lat po tym całym obiekcie będą biegać ale tylko myszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka