Dodaj do ulubionych

VOLVO CHOMY

IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 13:30
Ile kilometrów przez ten cały prawie rok zrobiło prezydenckie VOLVO? Wie ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: enter Re: VOLVO CHOMY IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 13:31
      Mam na myśli służbowe volvo :)
      • Gość: NWO Re: VOLVO CHOMY IP: 185.18.135.* 15.04.14, 20:24
        Toż to złomisko jeszcze 2 lata i niech wymienia, strach jeździć
    • Gość: chichot Re: VOLVO CHOMY IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 21:52
      Też będę jeździł VOLVO po Chomie.
      • Gość: Doktor Re: VOLVO CHOMY IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 22:44
        niewiele km, bo do kurii ma blisko. Ale faktycznie trza wymienić ten dwuletni rupieć. Co tam, podniesie się podatki lokalne, może jakiś mały kredycik. Byle wygrać wybory
        • Gość: a Re: VOLVO CHOMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 10:08
          a co z poprzednim VOLVO, czy został już sprzedany ????, były trzy przetargi i nie było chętnych, a za ile poszedł z "wolnej ręki" ???????, czy może jest jeszcze do kupienia ???
          • Gość: mechanik Re: VOLVO CHOMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 10:38
            Któż chciałby jeździć niebezpiecznym autem? Ludzie się boją. Dziwi mnie tylko postawa urzędu, że chce sprzedać niebezpieczne auto. Tak nie wolno postępować, nie wiem czy to nie zahacza o jakiś paragraf.
            Mam radę, niech sprzedadzą auto jako eksponat do muzeum motoryzacji. Stać może, jeździć nie, więc to jest najlepsze dla niego miejsce.
            • Gość: mobil one Re: VOLVO CHOMY IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.14, 11:30
              Pierwsze to stare, volvo,5-letnie z przebiegiem 175 tys. zostało sprzedane w trzecim przetargu. Komu? Nie wiadomo? Trza pytać Wołczyka, on rzecznik wie wszystko, no ba, prawie wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka