Gość: enter IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 13:30 Ile kilometrów przez ten cały prawie rok zrobiło prezydenckie VOLVO? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enter Re: VOLVO CHOMY IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 13:31 Mam na myśli służbowe volvo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NWO Re: VOLVO CHOMY IP: 185.18.135.* 15.04.14, 20:24 Toż to złomisko jeszcze 2 lata i niech wymienia, strach jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: VOLVO CHOMY IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 21:52 Też będę jeździł VOLVO po Chomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: VOLVO CHOMY IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 22:44 niewiele km, bo do kurii ma blisko. Ale faktycznie trza wymienić ten dwuletni rupieć. Co tam, podniesie się podatki lokalne, może jakiś mały kredycik. Byle wygrać wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: VOLVO CHOMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 10:08 a co z poprzednim VOLVO, czy został już sprzedany ????, były trzy przetargi i nie było chętnych, a za ile poszedł z "wolnej ręki" ???????, czy może jest jeszcze do kupienia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: VOLVO CHOMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 10:38 Któż chciałby jeździć niebezpiecznym autem? Ludzie się boją. Dziwi mnie tylko postawa urzędu, że chce sprzedać niebezpieczne auto. Tak nie wolno postępować, nie wiem czy to nie zahacza o jakiś paragraf. Mam radę, niech sprzedadzą auto jako eksponat do muzeum motoryzacji. Stać może, jeździć nie, więc to jest najlepsze dla niego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil one Re: VOLVO CHOMY IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.14, 11:30 Pierwsze to stare, volvo,5-letnie z przebiegiem 175 tys. zostało sprzedane w trzecim przetargu. Komu? Nie wiadomo? Trza pytać Wołczyka, on rzecznik wie wszystko, no ba, prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś