IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 23:56
Czy może ktoś wie dlaczego chleb z 5 jest od jakiegoś czasu taki wstrętny.
A żytni ma w składzie polepszacz.
To była najlepsza piekarnia w Przemyślu,ktoś ją chce zrujnować,.
Ludzie bojkotujmy tą piekarnię,niech straci zyski,może nauczą się ,ze gó... się słabo sprzedaje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis Re: Chleb z 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 00:08
      Piekarz: Za 5 lat piekarnie będą wyglądać inaczej. Tradycyjny chleb będzie luksusem - namonciaku.pl
    • kocur_zalogowany Re: Chleb z 5 28.06.14, 06:09
      Mam nadzieję, że dajesz dobry przykład i nie kupujesz chleba z piątki?
    • Gość: Smakosz Re: Chleb z 5 IP: *.toya.net.pl 28.06.14, 06:37
      Dorota ma rację, chleb zszedł na psy, ma sfermentontowany zapach taki podziemny..
      • Gość: Kornelia Re: Chleb z 5 IP: *.przemysl.hypnet.pl 28.06.14, 09:41
        Znam zapach naziemny, ale żeby podziemny...?
    • a.fischer Re: Chleb z 5 28.06.14, 10:34
      Enzymy i ulepszacze są niezbędne... aby zrobić nowy chleb ze starego :-) Niestety ta piekarnia nie jest wyjątkiem. Życie kosztuje nas tyle ile w większości krajów UE, różnica jest taka że mamy średnio 4 razy mniej pieniędzy. Można być więc złym na piekarnie czy innych producentów żywności że każą nam jeść gó... ale czy gdyby robili uczciwie, to kogokolwiek byłoby stać na ich produkty? Nasza klasa polityczna zadbała o wszystko, prócz naszych kieszeni i to jest jeden z efektów, których nie da się przykryć ładnymi słówkami albo zieloną wyspą. Pytanie tylko, czy to są efekty niekompetencji, chciwości, czy zamierzonych działań.

Polecam wypieki Pani Hryńkiw, która jeszcze nie robi syfu a jeżeli kogoś nie stać, to najlepiej robić samodzielnie.
      • Gość: gość Re: Chleb z 5 IP: *.toya.net.pl 29.06.14, 16:17
        gdzie można dostać wypieki Pani Hryńkiw?
    • Gość: Znawca Re: Chleb z 5 IP: *.toya.net.pl 28.06.14, 10:45
      Nie kupuje tego chleba bo raz pojwiła się na nim żółta i niebieska pleśń, a na razowym czerwona i czarne robaczki
      • Gość: Dorota Re: Chleb z 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 10:56
        Tak nie kupuję chleba z piątki i bardzo mi żal,kiedyś duży okrągły był najlepszy zjadaliśmy go do końca.
        Nie róbcie sobie jaj ,chlebem karmimy swoje dzieci,a kogo stać niech kupuje u innych poprostu czytajmy metki,a polepszacze to świństwo przeczytajcie ile powodują chorób u dzieci.
        • Gość: smakosz Re: Chleb z 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 11:20
          Piątka zmieniła właściciela i tak wygląda teraz "dobry" chleb z niegdysiejszej piątki, szkoda, do dziś czuję dobry smak dużego, okrągłego chleba z "5". Ja kupuję 'Chleb Złoty Łan" w Biedronce i póki co lepszego nie znalazłam, a lubię dobry chleb. Mnie smakuje, choć ktoś zaraz chyba napisze, że to... .Cypis dobrze zilustrował to co nas czeka.
          • Gość: johnywieteska Co ty smakoszu pitolisz? IP: *.ip.oxynet.pl 30.06.14, 14:56
            Kiedy Piątka zmieniła właściciela? Raz, że nie właściciela a najemcę, a dwa że to było chyba z 10 lat temu.
    • Gość: A tam Re: Chleb z 5 IP: *.toya.net.pl 29.06.14, 12:58
      Od dawna nie jadam chleba z Piątki - jak tylko się zmienił właściciel; taki protest
      • Gość: RST Re: Chleb z 5 IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.06.14, 08:03
        Jest wolność i demokracja(ponoć) więc wylewanie żalów na piekarnię tą czy ową nie ma sensu. Była kiedyś 5 dobra, była. Nadeszła wolność i demokracja to się spie...ło. O take.........
    • Gość: koneser Re: Chleb z 5 IP: *.toya.net.pl 30.06.14, 19:36

jednak ta pleśń niebiesko- żółta przeszkadza, aby dobrze smakował..
      • Gość: Stary Re: Chleb z 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 20:49
        Bojkotując piekarnie z niedobrym chlebem zmusimy pazernych właścicieli do poprawy,bo zbankrutują.
        • Gość: adas Re: Chleb z 5 IP: 185.18.135.* 01.07.14, 11:54
          Polecam chleb Lany z Dukli,pycha mnie smakuje
    • Gość: olo Re: Chleb z 5 IP: *.107.119.150.mediahost.pl 03.07.14, 23:29
      Chleb okrągły z 5 od dawna jest syfiasty. Po paru godzinach robi się z niego taka kitówa, że bez popijania nie da się jeść bo w gardle staje. Ogólnie jakiś taki gliniasty jest i ciężkostrawny.
      • Gość: Kinia Re: Chleb z 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 22:14
        Szkoda że nowy właściciel rujnuje tak dobrą piekarnię.
        Ale odbije mu się to jeszcze czkawką.
        Nie kupujmy u niego ,tego świństwa które piecze,bułki aż pieką w język od polepszaczy.
        Doprowadżmy do tego by na rynku zostali najlepsi,piekący zdrowe pieczywo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka