Dodaj do ulubionych

Bez "KITU" Popieram R. Chomę

14.10.14, 14:40
Tak jak w tytule. Nie mam nic do Chomy ale jak mi Bóg miły lepszej altenatywy dla Przemyśla nie ma. Facet dużo zrobił dla miasta. i może zrobić więcej. Oszołomów na nie potrzeba. Kłamią jak z nut. Po za tym kto sie nadaje na to stanowisko? Oleszek czy inni O d.upę ich rozbić. Chcą sie tylko dorwać do koryta. Czy wyobrażacie sobie Przemyśl pod rządami Oleszka? Bylibyście skazani na jedeny "słuszne" STUDIOOLESZk przy Gruwaldzkiej nie mówiąc o innych sprawach.

Panie CHOMA jestem za Panem!
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 15:04
      Cudowne nawrócenie? - KLIK
      • demon1903 Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę 14.10.14, 15:23
        CIPIS Pełen szacun dla Ciebie! Czy Człowiek nie może się zmienić? ?Np. Z Demona na Anioła ? Nigdy do Ciebie nic nie miałem i zrozum to....
        • Gość: Cypis Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 15:33
          Czyli cud... Dziękuję za odpowiedź!
      • demon1903 Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę 14.10.14, 15:37

• Gość: jolek Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 15:05
      całkowicie się z tym zgadzam! Pewnie, że Chomie nie wszystko wyszło z planowanych inwestycji, ale też dużo zostało zrobione. Choma jest świetnym reprezentantem miasta, dobry dyplomata, potrafi tworzyć kompromisy. Nie jest on ideałem, ale nie ma lepszego kandydata w tej chwili dla Przemyśla. STOP oleszkom i innych szalonym krytykantom!
      • nadsanski14 Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę 14.10.14, 15:18
        No cóż, widzę jeden wielki problem, z którym włodarz nie potrafi sobie poradzić - dramatyczny brak miejsc pracy. Młodzież ucieka z tego miasta i daje się doić za śmieszne pieniądze. Poza tym Chomie nie mogę nic zarzucić, a wśród pozostałych kandydatów nie widzę nikogo wartego mojego głosu.
        • Gość: ciekawy Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.centertel.pl 14.10.14, 16:57
          Jestem ogromnie ciekaw sukcesów pana prezydenta.Z pewnością nie jest nim stok narciarski , który miał po pięciu latach działalności zarabiać na siebie .Galeria i markety przynoszą zyski ale dla ich właścicieli .Z pieniędzy jakie miasto wisi bankom można było więcej uczynić dla mieszkańców.Inwestorów jest ciężko ściągnąć do miasta , to fakt.Porażką jest jednak ich odstraszanie .
      • Gość: Staszek Kiślak Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.toya.net.pl 14.10.14, 15:18
        Jebacz Kżysiuw Demonow antepolskich pratolikpków co niemawidzom
        Marud Polski sziem szmieją jak MArud Polskij ma swoji tradycji szanuji rzy
        maurki i krakuwiaki tanczy i szpiewa i gra ukriestra ludowa tradycyzyjna i s
        tegu sizę nabyjasz bandytu i były UPA banderowski? Arzeby ci ku...sny bandetu
        antypolsky co siem z kujawiaków tanczenia smiejesz rzeby ty du piekła poszydł ty
        bandytu jeden ty! ty esysmanie z dupa, ty bandytu francuwaty ty, ty bandytu ty!

Ty l ,ty bandytu, ty bandytu francuwaty - jużyś wrucił szatanistu francuwaty, My tu z tobum tera purzondyk zrubimy kurvesynu kumunistycznyj ty. Czekaj ty hamskij ryju ty, tylku Zynek Bugajow z Kryskom spud Krzyża wruci tam z Warżawy co si tam Pan Pręzęt Kajczyjskij zabiuł, już ci het ty morde milicyjne ubije kurwesynu.
        Zazdraszczasz, tu dalij zazdraszczaj a ty co masz? Guwnu masz i w dupi' yś był i gu.wnuś widział, bandytu. Idz i dalij czytaj tegu Karola Marksista cu kościeły chciał pupalić i patuklików zymskich het pumurdować. ty bandytu francuwaty ty, ty bandytu ty!
        • demon1903 Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę 14.10.14, 15:26
          Co za dziwka męska to napisała??? Olać tekie txt
          • Gość: Staszek Kiślak Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.toya.net.pl 14.10.14, 15:30
            Gałmoni 1903 i co ty gadasz ty świniu jedna jak ty gadasz czegu ty tak gadasz jak świnia ta jak tak mużna Ja by czi te dupy pudpalił het kazał gnać a Wladyk Bugajow cu nas Grunwaldzkyj mieszka tam kołu Kryśki jeszczy by ci łeb urwał i het w dupy nakopał. Bandytku jedna.
            • Gość: Wyborca Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.mt.pl 14.10.14, 17:03
              Czyży to Młynek pisał Styl do niego pasuje...
      • Gość: lolek Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.toya.net.pl 11.10.17, 10:39
        Też tak uważam :)
    • Gość: Młody Przemyślanin Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.play-internet.pl 14.10.14, 17:35
      Wiecie co Państwo i Panowie tak czytam to forum i oczom nie wierzę. Jestem młodym mieszkańcem tego miasta i tak myślę czy Wy ślepi jesteście, czy ktoś wam płaci za te wpisy popierające naszego szacownego Pana Prezydenta? Nie róbmy sobie jaj- budżet miasta jest rozjechany tak, że nawet najlepszy Pan profesor nie jest w stanie tego ogarnąć gdyby przyszło mu rządzić po Panu Prezydencie Ch. Co kolejna ślepota co do stoku ? Ależ jedzcie tam zobaczcie jaki strup stoji na tej górce. A gdzie sztandarowa inwestycja Aquapark- który był tak ogłaszany przez Pana Prezydenta Ch. na każdym słupie 4 lata temu na każdym przystanku. Ostatnio byłem w Przemyskim Urzędzie Pracy- i wiecie co sami urzędnicy mnie wyśmiali żebym wiał z tego miasta póki czas ( już nie wspomnę o ich braku kultury- ale nawet w tej kwestii Pan Prezydent nie umie sobie poradzić tzn "wychować" swoich urzędasków). Ale cóż kto piszę te chwalebne posty? Urzędnicy, pracownicy spółek które podlegają pod miasto, dyrektorzy szkół i ich nauczyciele itd. A co z resztą mieszkańców??? Także dalej się rozpływajcie nad rządami tego Pana, który śmieje się Wam prosto w twarz, a jemu spływa 9 tys. na konto każdego miesiąca. Także Wy " przydupaski" lepiej nic nie piszcie, nie ośmieszajcie się, jak już macie iść to idzcie zagłosować na tego Pana i cicho siedźcie.
      Co do innych kandydatów- zgodzę się mieszkańcy wielkiego wyboru nie mają. Obok śmiesznych kandydatur Pana Bukowskiego ( murarza od kultury), Pana Asterixa- no comennts, Pana Majkowskiego- brak słów, Pana Oleszka ( fotograf prezydentem miasta- aż uszy cierpną). Pozostają 2 rozsądne kandydatury Błochowicz i Błotnicki. Tylko mam pytanie Pan Błochowicz przez 3.5 roku v-ce Prezydent tyle mógł zrobić zdziałać, a teraz w każdym numerze Życia Podkarpackiego opisuje co to on nie zrobi- Panie Wojtku proszę wybaczyć ale nie popisał się Pan jako wiceprezydent
      Odrazu zaznaczam- nie jestem z żadnej partii, poprostu jestem obserwatorem naszej sceny politycznej i głos swój oddam typowo kandydatowi który może nie zmieni wszystkiego, ale jak mu się uda troszkę wyciągnąć to miasto ze stagnacji, marazmu to oddam głos i za 4 lata na niego, jeśli nic nie zrobi cóż mam nadzieje że odejdzie.
      Zachęcam wszystkich idźcie na wybory- niech nie mają głosu tylko Prezesi naszych spółeczek ich rodziny, dyrektorzy podlegli miastu, osoby które były na niedzielnej mszy i im podrodzę zagłosować, idźmy MY wszyscy mieszkańcy prawdziwi którzy chcą dobra dla miasta!!!
      Pozdrawiam.
      • Gość: Staszek Kiślak Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.toya.net.pl 14.10.14, 18:07
        Młody Przemyślanin jest the best
        I czegu wy tu parnugrafie rubici czegu taki żeczy swinski muwici? du kuscieła by
        poszli pomudlily siem a ni ytylku u jidnym gadac i Polske wiare rzemsku-patulicke ubrazac czegu taki swinstwa na tem jentyrneci uglundać co tam jak te psy taki swinstwa robium rzy inu ud tyłu jakby si patrzyc na twarz ni mogli tylku rzeby udwrucone byli i tak rubili albu rzeby całuwali tam na doli gdzi si majtki nosi jak polski ksiendzy żymsku -patulickie muwiom ży to nie ji dobry bu wtynczas si dziecku ni urodzi.
        Ta czegu wy tak ta wysi nawrucci bu bedzi źli na tem świci Bozym co Bug stwożył w siedym dni a wnidzieli nakazał rzeby sy udpoczonć du kuściełaiś namysze świentum patulickom rzemsku rzeby potym rosuł kurzęcy zjiść na ubiad i a potym kure z kartufalmi i komput wypić i teliwizji pouglondac a nie parnugrafie robic swinskom i te hamoseksulisty i lesbinky co
        zbabami rzyjom a chłopu z hłopami co rzyjom i cosiem banderowce przebirajom za
        ksiendzuw rzemskich i pedałufiliuw udajom rzeby nainich byłu bu siem przebirajom
        w sułtanny czarny rzeby si lódziom pumuliłu a późnij du Gazyty Wiewiurczyj
        wysylajum taki niułsy co nie som niułsy bu tu je niprawda a bandersyn udaji rzy un to ja .
        • Gość: pysio Re: Otwieram oczy? IP: 185.18.135.* 14.10.14, 18:34
          Czy wy naprawdę myślicie że zmiana na tym stołku cokolwiek zmieni? To nie prezio rządzi a czarna mafia i jeszcze kilku cwaniaczków o których prawie nic nie wiemy. On się musi z nimi liczyć bo mają odpowiednie moce by go załatwić na cacy. To zwyczajnie tzw. czarne konie! Nawet wybór najlepszego kandydata nic tu nie da bo jeśli włażąc między wrony nie będzie krakał tak jak one to se na pewno nie porządzi. A to czy pójdziemy gremialnie czy olejemy nie ma najmniejszego znaczenia bo wybór jest już najprawdopodobniej zatwierdzony i teraz oglądamy na spokojnie szopkę przedwyborczą. Takie podejście do wyborów \tzn; olanie/ gwarantuje brak wylewu i zdobycie miana trzeźwo patrzącego na świat! A co najważniejsze nie ośmieszymy się wypisując dyrdymały o możliwościach.
      • Gość: Wyborca Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.mt.pl 14.10.14, 18:14
        Cytat: "Co do innych kandydatów- zgodzę się mieszkańcy wielkiego wyboru nie mają. Obok śmiesznych kandydatur Pana Bukowskiego ( murarza od kultury), Pana Asterixa- no comennts, Pana Majkowskiego- brak słów, Pana Oleszka ( fotograf prezydentem miasta- aż uszy cierpną). Pozostają 2 rozsądne kandydatury Błochowicz i Błotnicki. Tylko mam pytanie Pan Błochowicz przez 3.5 roku v-ce Prezydent tyle mógł zrobić zdziałać, a teraz w każdym numerze Życia Podkarpackiego opisuje co to on nie zrobi- Panie Wojtku proszę wybaczyć ale nie popisał się Pan jako wiceprezydent"

Zadaj to pytanie Oleszkowi a spotkasz się z ostrą reprymendą.
        • Gość: Staszek Kiślak Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.toya.net.pl 14.10.14, 18:22
          Ty WYBORCO Ty łurzedniku froncowaty ty.
          Łurzendniki w Urzmendzie Mieńskim sum nikupytentynu i nichuja z niemi ni załatwisz my zy Zynkiem Bugajow poszli tam, żeby nam łunijny dupłaty du flaszki dali a uny nam kazali iść het. A my mieli swoi sztyry złoty i jesczy nam tylku usimdziesiunt brakuwału, a uni nic tylku, żeby iść i my poszli tylku na winu wystarczyłu bu Franyk szwagir Zynka dułozył złutuwkie ali sam tyż pił tyli co my, tak ży ch.uja my si napili, ani w du.pi ani w głowi. O! A łunia ełrupejska tu hyba szyskim Poljakum daji piniędzy a ni tylku łurzyndnikum żeby sobi żyli jak bonki w kubylij d.upi, to i Zynkowi i mi tyż hyba si piniedzy należum. Ty bandytu jedyn ty , ty bandytu franucuwaty ty!
          • Gość: pysio Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: 185.18.135.* 14.10.14, 18:43
            Bardzo współczuję Panu Panie Staszku. Strasznie ta unia wredna! Nie ma się co dziwić bo wiemy jak jest; oni w uni to by umarłemu z ucha wypili a naszym obywatelom żałują parę groszy na walkę ze stressem. Jaka to sprawiedliwość że ministrom dopłacają do koniaków, co wiemy z podsłuchów, a szaremu obywatelowi do berbeluchy nie dołożą. A jakby tego chamstwa było mało to dowalą jeszcze podatek???
            • Gość: Staszek Kiślak Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.toya.net.pl 14.10.14, 19:13
              Dalej łunia klami i manipulujo!
              Pewni ży kłamiom i manapolujom a na tym filmi tu tam kumnisty na stadyjoni siedzum a tyn wunsaty tu hrypky rossypuji rzyd jedyn rzeby polski dziecie ni mieli co jiść. Bandytu jedyn ty!
    • Gość: hd Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: 185.18.135.* 14.10.14, 19:31
      www.przemysl.pl/urzad_miejski
      więcej budynków dla urzędasów Panie Choma
      • Gość: regiapylny Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.centertel.pl 15.10.14, 01:23
        Choma go home !
        • Gość: alek Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.play-internet.pl 15.10.14, 07:52
          A ja zagłosuję na niego! Według mnie najlepszy kandydat!
    • Gość: dosc stagnacji!!! Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.toya.net.pl 15.10.14, 07:56
      ... he he h Choma go home..:))) - dobre
    • Gość: Przemyśl Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.tktelekom.pl 15.10.14, 11:34
      Powiedział Krzyś schizofrenik, który przez ostatnie lata opluwał Chomę a każdego, kto miał inne zdanie nazywał przydupasem Chomy. Teraz sam jesteś przydupasem błaźnie. Mamy w dupie ciebie i twój głos.
      • Gość: alek Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 12:04
        odezwał się działacz nowej prawicy KNP ... wiem, że macie w dupie wszystkich, byle się dorwać do stołków i dlatego krytykujecie Chomę na wszelkie sposoby, ale się wam nie uda swoją złością i nienawiścią.
        • Gość: Baba Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 10:30
          A ja głosuję na pana Chomę.
          Fotograf niech robi zdjęcia,palacz niech pali w piecu,oszołomów od Korwina nam nie potrzeba.
          Błachowicz się nie wykazał w Urzędzie,niech spada na drzewo.
          Asterix lada moment zacznie się leczyć.
          • Gość: gość Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.centertel.pl 19.10.14, 11:18
            Każdy ma prawo głosować na kogo chce.Niestety wybór ponowny tego smutnego pana sprawi , że w naszym grodzie nie zmieni się na lepsze.Miastu potrzebny jest gospodarz w pełnym tego słowa znaczeniu.Dobry gospodarz nie bierze kredytów na budowę gadżetów takich ,jak kładka dla cyklistów za pięć milionów .
            • Gość: Cypis Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 11:33
              Klik
              • Gość: Dino Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.14, 12:52
                Każdy inny na stanowisku prezydenta nie zrobi dla miasta mniej, mniej się po prostu nie da. Wystarczy przychodzić rano do urzędu, podpisywać to co wydziały przygotują i jakoś będzie leciało. Choma ma wsród samorządowców z okolicy, z Podkarpacia i bliskiej Małopolski opinie mięczaka i kunktatora, który nie ma żadnego pomysłu oprócz przychodzenia rano do pracy. Ktokolwiek inny na tym stołku, to szansa na zmianę na lepsze. Niech ktoś poda przykład decyzji Chomy która nie wynikałaby z konieczności, takiej która nie szła by z prądem? Nigdy nie zrobił niczego pod prąd, nie chciał zmieniać, a chciał utrwalać to co jest. Wystarczy tego. Ktokolwiek inny, będzie lepszy, bo będzie próbował coś zrobić, a Choma próbuje nic nie robić, albo jak najmniej.
                • Gość: zwolennikRobertaCh Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.play-internet.pl 19.10.14, 15:04
                  Głupoty piszesz Dino. Twoje stwierdzenie, że każdy inny nie zrobi dla miasta mniej jest tyle samo warte o obietnice PO., czyli nic. Otóż każdy inny kandydat z obecnych nie zrobi nic więcej. Co Oleszek zrobił przez ostatnie dwie kadencje jako radny krytykanctwa na około, które okazuje się zwykłym kłamstwem i oczernianiem innych? Co Błachowicz dokonał jako wiceprezydent? Co Bukowski zrobił dla muzeum? O pozostałych nawet nie wspominam, bo to w ogóle jacyś ludzie bez żadnych dokonań dla miasta. Obiecuje każdy. Chomie nie wszystko się udało, ale jest też wiele pozytywnych zmian w mieście, i trzeba być ślepcem, żeby tego nie widzieć. Mam nadzieję, że Choma będzie prezydentem przez kolejną kadencję i z pewnością dokończy niezakończone sprawy.
                  • Gość: gość Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.centertel.pl 19.10.14, 16:29
                    Obawiam się ,że życia mu nie starczy aby ukończył cokolwiek sensownego.
                    Widok na lepsze jutro Przemyśla wygląda dokładnie tak, jak widok z fotela balkonowego przemyskiego zamku.Widać tylko róg sceny.Kto nie wierzy niech sprawdzi.
                  • Gość: Dino Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.14, 17:18
                    Pytanie brzmiało nie o to co Bukowski zrobił dla Muzeum, Błachowicz dla Chomy, czy Błotnicki dla przychodni, ale co Choma przez 12 lat zrobił dla Przemyśla, oprócz tego co już absolutnie musiał i przed czym nie miał się jak wymigać. Nie starczyło mu jaj nawet na wycięcie drzew na Rynku.
                    • Gość: jobrave Re: To nie jest prawwdziwy Stachu :) IP: *.fast.net.uk 23.10.14, 22:36
                      Działając z upoważnienia prawdziwego Stanisława Kiślaka, uprzejie informuję, że zamieszczająca tu swoje posty osoba podszywa się pod w/w.
                      • Gość: Cypis Re: To nie jest prawwdziwy Stachu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 23:15
                        Witaj!
                        • Gość: Marian Ruina Chamy i buraki takie Przemyślaki IP: *.mt.pl 12.10.17, 07:58
                          Demon1903 go popierał i napisał o tym w 2014 roku bo myślał, że ten oszust się zmieni. Teraz widać, że tego palanta olewa i robi dobrze.
                          • Gość: Cypis Re: Chamy i buraki takie Przemyślaki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.17, 08:15
                            Tylko zanim "Bez "KITU" Popieram"... KLIK
    • Gość: NRF161 Re: Bez "KITU" Popieram R. Chomę IP: *.przemysl.zicom.pl 14.10.17, 10:27
      Widzę,że autor postu dzisiaj nie wziął leków albo dostał premię urzędniczą z "pracę" w weekend.Wybory tuż tuż i jak zwykle pieski p.Roberta wypuszcza się z kojca.Jestem osobą młodą i ten człowiek nie ma szans na głos od takich ludzi jak ja,ewentualnie zagłosują ci którzy mają już nagraną pracę (paciotki) poprzez układy i nepotyzm,w "fabryce" która powstanie po gimnazjum na rynku.Chciałbym się również odnieść do (jak tutaj widzę) ogólno forumowego negowania pozostałych kandydatów,niestety poza miałkkim pie...lo nikt nie podaje konkretów.Myślę,że kolejna kadencja chomy będzie przysłowiowym gwozdziem do trumny (dla normalnych mieszkańców,urzędnicy paciotki inni zaintersowani będą pływać dalej jak pączki w maśle).Ja sam i moi znajomi zagłosujemy na kogoś innego (na kogo to już nie ważne-coby pieski nie posądziły o agitacje),gdyż tylko i wyłącznie zmiana jest szansą dla tego miasta.Jeżeli się nie uda trudno-zostaną tu sami urzędnicy starcy i księża.My wyjedziemy szukać szczęścia tam gdzie nas chcą,gdzie są perspektywy i gdzie można coś osiągnąć nie będąc członkiem "bandy". Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka