Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 22:59 PROGRAM WYBORCZY - KWW NOWA PRAWICA JKM - facebook.com/NowaPrawicaPrzemys Kandydaci - facebook.com/NowaPrawicaPrzemysl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Program i kandydaci KNP IP: *.play-internet.pl 14.10.14, 23:30 a dajcie spokój!!!! co to jest? Kto to jest? oszołomstwo, a nie żadna nowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
daj-mi Re: Program i kandydaci KNP 15.10.14, 07:37 Primo czy jest to gdzieś mieszczone nie na fb ? Secundo na liście znajdują się osoby z ostro lewicowymi wartościami co jest śmieszne tertio czy powtarzające się nazwiska na listach to czysty przypadek, czy kumoterstwo z którym sami chcą walczyć ? quatro Czy w tym mieście już jest naprawdę tak źle, że do RM pchają sie osoby bezrobotne szukające chleba w RM ? Podsumowując skoro kandydaci chcą kandydować w moim odczuciu chcą też zostać osobami publicznymi, więc czy startowanie całej rodziny z list tego komitetu nie jest czymś w rodzaju kupienia kilku kuponów totolotka ? Tzn. nie mamy nic ale spróbujemy może się komuś uda. Proponuję, aby osoby startujące pochwaliły się dotychczasowymi osiągnięciami, tzn. może jakiś staż pracy ? Doświadczenie ? Jakieś inicjatywy ? Coś rzeczowego co do tej pory zrobiliście ? I nie jest to po złości po prostu nie przypominam sobie z tej listy nikogo kto by coś zrobił czy to dla miasta czy dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqu...iony Re: Program i kandydaci KNP IP: 78.129.174.* 15.10.14, 07:59 ja pierd.olę. Czytam listę: Anna Dębicka - Maciej Dębicki - Agnieszka Dębicka, Anna Veit - Andrzej Veit, Wanda Wittner- Paweł Wittner??? Poje.bało was? Chcecie utworzyć jakieś rodzinn -towarzyskie koryto? Pokazujecie hasła, że niby Regia corrupta, a sami chcecie utworzyć skorumpowany układ? Jesteście zakłamani chyba najbardziej ze wszystkich startujących ugrupowań!!! Beznadziejni ludzie!!! Co oni zrobili dla miasta! Co to qrwa w ogóle jest? Takich list powinno się zakazywać w mieście. Banda cwaniaków liczących na naiwność wyborców!!!! Będziecie mieć głosy swoich rodzin i kolesi i nic poza tym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Program i kandydaci KNP IP: 46.165.197.* 15.10.14, 08:12 KNP CORRUPTA !!!!!!! układ rodzinno-towarzyski już przed wyborami!!! aż strach pomyśleć co działoby się potem. Ale chyba się nie przekonamy, bo te kilkanaście głosów rodzinnych na nic się nie przyda ... zabawni ludzie, no ale jak bezrobocie uderza po du,pie, to trzeba się czymś zająć. Chłopcy zrobią w piątkę jeszcze kilka akcji protestacyjnych, bo tylko z tego ich widać. Program wyborczy to jakieś sience-fiction. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Program i kandydaci KNP IP: *.tktelekom.pl 15.10.14, 08:28 Pan nic nie rozumie, słowo na K pokazuje to dobitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Program i kandydaci KNP IP: *.toya.net.pl 15.10.14, 10:03 U nas wszystko jest mozliwe nawet palacz może zostac dyrektorem jednej z większych placówek muzealnych w Polsce . To już nawet małpa kandydatem na prezydenta nie jest wstanie mnie zaskoczyć . Ale jazda dziki kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Program i kandydaci KNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 10:54 dobrze, ze wy rozumiecie swoje racje. chcecie się dorwać do żłobu i tyle w temacie. Kandydaci na radnych śmiechu warci - jeden sprzedawca komputerów plus jego rodzinka na plakatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porozumienie Re: Program i kandydaci KNP IP: *.play-internet.pl 15.10.14, 11:41 Startować każdy może, proszę nie śmiejcie się z kandydatów. Mamy takich na jakich zasługujemy. Wyborcy ocenią oddając głos. Po co wylewać pomyje, insynuować obrzucać epitetami?? Za 32 dni będziemy mądrzejsi a Wyborcy zweryfikują kandydatów. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Program i kandydaci KNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 11:59 Gość portalu: Porozumienie napisał(a): > Po co wylewać pomyje, insynuować obrzucać epitetami?? Klik i klik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Program i kandydaci KNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 12:40 Wybory Samorządowe 16 listopada 2014 Błażej Wilk - youtube.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Program i kandydaci KNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.14, 14:13 Szału nie ma... niepoczesany, stara koszula, bez krawatu, nie wiem kim jest, co on wg. robi ? Jaka działalność gospodarcza ? Co do tej pory zrobił ? W zasadzie po tym filmiku zagłosował bym na jego dziadków niż na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Program i kandydaci KNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.14, 16:04 www.workjoy.com.pl/index.php?strona=57&action=pokaz&pozycja_archiwum=680&id=2024 kim jest ten czlek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Program i kandydaci KNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 16:43 tak mu zależy dobro ludzi. Człowiek, który eksmituje innych, PRECZ z takimi ludźmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Re: Program i kandydaci KNP IP: 185.18.135.* 21.10.14, 17:34 I tak powinno być. Ja płacę czynsz a mój sąsiad nie, i co i k.rwa nic - mieszka. Nie płacisz wylatujesz. Polska to chory kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Program i kandydaci KNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 19:06 Jak byś miał żyć za 600zł. to inaczej byś śpiewał "donku"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Program i kandydaci KNP IP: *.przemysl.hypnet.pl 21.10.14, 19:39 A czy to właściciela domu wina że lokator ma 600 zł i nie stać go na płacenie czynszu? Co ma zrobić w tej sytuacji,pokrywać za lokatora opłaty? Procedura eksmisji jest dość długa, czy mieszkanie socjalne musiało być przyznane dopiero po fakcie? Nie oceniajcie człowieka za to że domagał się swoich należnych praw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Program i kandydaci KNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 19:44 Wobec tego nie oceniajmy tylko bezsilnej kobiety? Miała pójść pod most? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Program i kandydaci KNP IP: *.toya.net.pl 21.10.14, 20:04 Donek fakt jest taki ze gdyby choma wywalił rzeczy starej kobiety na śmietnik nie zostałoby na nim suchej nitki. I to samo z Wilkiem z Dworakiego street. Jak dla mnie ten człowiek jest spaliny, ktoś kto chce zostać prezydentem mojego miasta nie może mieć takiej przeszłości, poprostu nie może i koniec tematu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Program i kandydaci KNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 21:13 Gość portalu: ... napisał(a): > Donek fakt jest taki ze gdyby choma wywalił rzeczy starej kobiety na śmietnik n > ie zostałoby na nim suchej nitki. Przecież dopiero co... KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Re: Program i kandydaci KNP IP: 185.18.135.* 21.10.14, 20:09 kolego "ja" wyobraź sobie, że dostałeś np. w spadku po ciotce kamienicę w Przemyślu z 10 lokatorami . Dziewięciu lokatorów płaci czynsze regularnie a jeden nie płaci wcale. I wtedy odzywa się w tobie sumienie, myślisz sobie przecież ten lokator pójdzie mieszkać pod most muszę go zwolnić z tych opłat. Co wtedy pomyślą o tobie pozostali lokatorzy? Pomyślą sobie NIE PŁACIMY TEŻ. I wtedy co się stanie z tobą jako właścicielem tej kamienicy jak upomni się elektrownia, gazownia itp.- trafisz pod most? Pomyśl koniecznie o założeniu organizacji charytatywnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Program i kandydaci KNP IP: *.hotsplots.net 21.10.14, 21:12 serce mi krwawi na myśl o ciężkim losie kamieniczników. zwłaszcza tych co "odziedziczyli" po cioci z izraela, przebywającej po wojnie w australii, zmarłej w latach 60-tych. Z żalu po ciotuni szybko podnieśli czynsze do granicy bólu emerytów, po czym uciekli w popłochu zostawiając kredyt przewyższający wartość kamienicy. to ty donek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Program i kandydaci KNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.14, 07:46 Czyli jak ? Gdy Pan Błażej Wilk zasiadzie na fotelu prezydenta to mam sie spodziewac, że zacznie wyrzucac starsze kobiety z kamienic i wrzuci do getta osoby ponizej zalozonego przez nigo progu ekonomicznego ? Tak to mam rozumieć ? Pytasz co bym zeobil gdybym mial kamienice ? Nie wiem zalezy lim bym wtedy byl ? Jezeli w nosie mialbym drugiego to bym sie pewnie tak zahowal no ale jezeli bym mial aspiracje na prezydenta miadta Przemysla.... na pewno bym nie pozwolil na takie zalatwienie sprawy. Bo ktos taki jak ja ma teraz pelne prawo do podwazania jego wiarygodnoaci oraz tego w jaki sposob zalatwia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Re: Program i kandydaci KNP IP: 185.18.135.* 21.10.14, 22:33 Idioto z tą kamienicą to był przykład, mogłem napisać, że wygrałeś w lotto i kupiłeś kamienicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Program i kandydaci KNP IP: *.cloudcandyhost.com 21.10.14, 23:52 A ja mam taką kamienicę z lokatorami w Przemyslu. 12 rodzin mieszka, wszyscy płacą czynsze i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś