Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.14, 21:46 Organizujemy debaty przed dogrywkami wyborczymi - radio.rzeszow.pl Choma - facebook.com Błachowicz - facebook.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matigrypl Re: II tura - debaty 20.11.14, 07:19 wolna-polska.pl/wiadomosci/wybory-samorzadowe-to-kpina-z-polakow-kazdy-internauta-moze-sie-zalogowac-sie-na-serwerze-pkw-zmienic-wyniki-wyborow-2014-11 Pod tym linkiem jest o wiele więcej ciekawych i aktualnych tematów. Jeśli jesteś banderowcem to nie czytaj i nie komentuj bo się ośmieszysz i zaszkodzisz sprawie banderowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzo spokojny Debata debatą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.14, 11:18 Panowie.Doskonale obydwaj wiecie,ze możecie stworzyć dobry dla miasta duet. Drobne uszypliwości jakimi się wymieniacie w kampanii można dla dobra ogółu zapomnieć i wspólnie pracować dla dobra miasta. Pojedynczo jesteście obaj przegrani mimo zapewnień "prawdziwych" przyjaciół już dzielących stołki łącznie z tym do którego Panowie się przygotowujecie. "Przyjaciele"nie takie rzeczy już robili w tym raz z jednym z Panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Debata debatą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.14, 15:18 Ale jak dogadują przed meczem, to źle, bo mecz ustawiony? Jak kibice umawiają się na ustawkę, to źle i trzeba ich ścigać? Gdy jasne już było kto jest szefem, a kto zastępcą, pan Robert powiedział - klik Jak zastosowali się do tych rad widzimy. Jeżeli jeszcze ktoś jest tak pewny siebie i wypowiada się o byłym zastępcy, który jest również potencjalnym rywalem w walce o fotel prezydenta w taki sposób, (klik) to do kogo można mieć o to pretensje? W tej sytuacji pozostaje jedno - klik Tym bardziej, że nie chodzi o to co pan X ma do pana Y, tylko czy w mieście coś się wreszcie zmieni, czy będzie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Fago Re: II tura - debaty IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.14, 11:19 Gdzie można się zapoznać z biografią polityczno-zawodową kandydata Błachowicza ? Bo jakoś kandydat na prezydenta Przemyśla z ramienia Platformy nie za bardzo chwali się swoim dorobkiem politycznym ani zawodowym, a przecież nie przyleciał tydzień temu z Księżyca, żeby tak starannie ukrywać swoją biografię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: II tura - debaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.14, 11:37 Przypisywanie konkurentowi własnych wad, słów, czynów - przypadłość którą znamy od lat. KLIK - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: II tura - debaty IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.11.14, 14:32 Nie wiem na której planecie mieszkasz,ale CV Błąchowicza jest znane, nawet tu na forum było komentowane, on sam w swoich ulotkach się chwali gdzie to nie pracował. Poczytaj to się dowiesz, Fibris, baza Orlenu, jakaś firma budowlana, żona sędzina, mieszka w Prałkowcach. Gdzie tu jakieś tajemnice? Chyba że szukasz dziadka z Wermahtu, to do Kurskiego napisz, może coś wie. B. to nie jest mój ulubieniec, nie głosowałem na niego, ale trzeba mieć odrobinę uczciwości w krytykowaniu oponentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Fago Re: II tura - debaty IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.14, 15:24 Skoro to nie tajemnica, to gdzie jest strona z CV kandydata i jego programem wyborczym ? Nie zbieram makulatury, więc ulotek nie mam. Ale widać miejscowym łatwiej drukować ulotkę, która za tydzień będzie śmieciem szlajającym się po ulicach, niż zlecić zrobienie strony WWW + chata, gdzie można zadać pytanie kandydatowi. Tak to się robi na innych planetach. A co do "sędziny" - to żona sędziego. W sądach używa się zwrotów: pan sędzia, pani sędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: II tura - debaty IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.11.14, 16:19 sjp.pwn.pl/sjp/;2520173 na szczęście nie jesteśmy w sądzie więc można użyć języka mniej formalnego. www.facebook.com/profile.php?id=100006685754172 - tu masz ulotki, nie papierowe więc nie zaśmiecisz swojego cennego otoczenia o CV Roberta Chomy w sieci nie zapytasz, też by była ciekawa lektura Odpowiedz Link Zgłoś