Dodaj do ulubionych

Lekceważcie tą szmatę lechowskiego

14.11.15, 09:55
i nie odpowiadajcie na jego pojebane posty. Troll sam zdechnie
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.centertel.pl 14.11.15, 09:58
      To drugi gatunek człowieka !
      • Gość: mat120 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.15, 16:40
        Gość portalu: gość napisał(a):

> To drugi gatunek człowieka !

A ty zdaje się jesteś poza wszelkim gatunkiem. Wybrakowany...:)
    • Gość: Spokojny Nie obrażaj lechowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.15, 10:12
      lechowski to nie szmata.To prawdziwy , oddany ideologicznie aktywista PiS-u.
      • Gość: gość Re: Nie obrażaj lechowskiego? IP: *.centertel.pl 14.11.15, 10:24
        Swego czasu okazywał sympatię do wrogiej PiSowi neonazistowskiej ONR.
        • lechowski51 Re: Nie obrażaj lechowskiego? 14.11.15, 11:22
          Dziękuję wam towarzysze lewacy za wyrazy miłości i tolerancji
          • d-udek Re: Nie obrażaj lechowskiego? 14.11.15, 12:02
            W czasach słusznie minionych lechowski był członkiem ORMO. Teraz gorliwością neofity próbuje odkupić winy
            • Gość: Charon Re: Nie obrażaj lechowskiego? IP: *.play-internet.pl 14.11.15, 12:10
              to zwykła zdewociała MENDA "podszyta" lukrowaną wiarą.
    • Gość: BZ Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: 185.18.135.* 14.11.15, 12:25
      ?Podbijemy Rzym, połamiemy wasze krzyże, zniewolimy wasze kobiety?.-bojownicy Islamskiego Państwa

Tylko czubek lechowski51 może mieć coś takiego w swojej sygnaturce, zwłaszcza po ostatnich zamachach w Paryżu.
      • lechowski51 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego 14.11.15, 12:35
        Nie tylko mogę mieć by wam lewakom przypominać,że nasz cywilizacja jest zagrożona przez islamskich barbarzyńców a nie przez chrześcijaństwo...ale jeszcze dodałem wezwanie z tej nocy!
        • lechowski51 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego 14.11.15, 12:36
          ...takie jak to!

Wysadźcie Francję w powietrze! Zabijcie wszystkich niewiernych

— tak, według relacji świadków, krzyczeli wczoraj zamachowcy
          • matigrypl Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego 14.11.15, 14:25
            To całe lewactwo jak ich nazywasz szlag trafia bo ich zaślepienie zachodnią pseudokulturą tak mocno propagowane przez ich idoli bierze po prostu w łeb. Powstaje pytanie; a dlaczego? Powód jest prozaiczny; można na nich zarobić więc ukuto fałszywą ideologię, choćby multi-kulti która okazała się porażką. A to dopiero początek.
            • darino Lekceważcie tę szmatę 14.11.15, 15:35
              > To całe lewactwo jak ich nazywasz szlag trafia bo ich zaślepienie zachodnią ps
              > eudokulturą tak mocno propagowane przez ich idoli

Do "zachodniej pseudokultury" należy też chrześcijaństwo.
              • matigrypl Re: Lekceważcie tę szmatę 14.11.15, 15:42
                Jestem strasznie zdumiony twoją odkrywczością! Powinni ci dać jakąś honorową profesurę tak jak np.; bolkowi.
                • europatria Re: Lekceważcie tę szmatę 14.11.15, 16:16
                  Niestety żadna religia nie jest wolna od fanatyków. Fanatycy działają także poza religią.
                  To co teraz robią fundamentaliści islamscy ,w średniowieczu robili fundamentaliści chrześcijańscy.
                  Wyrzynanie Katarów , Albigensów i innych grup ,nota bene we Francji niczym się nie różniło.
                  Dzisiaj w necie obrywa się wszystkim wyznawcom Mahometa .Nawet polskim , Bogu ducha winnym Tatarom.
                  Kiedy Breivik dokonał takiej samej masakry , w polskim necie prawicowcy pieli na jego cześć.
                  Nie jestem lewakiem ani prawakiem podobnie jak większość ludzi w tym kraju.
                  Lechowskiemu mogę tylko jedno przekazać na sam koniec. - Nie pisz bzdur , bo przynosisz wstyd katolikom , do grona których zaliczam się i ja.
                • lechowski51 Re: Lekceważcie tę szmatę 14.11.15, 16:17
                  Ten idiota nie wie,że to właśnie chrześcijaństwo zbudowało najpotężniejszą cywlizację łacińską/zachodnią/,którą od wewnątrz próbują rozsadzić uczniowie Marksa,Lenina i Stalina,dzisiaj przechrzczeni na postępaków różnej maści a z zewnątrz rzeźnicy w turbanach w imię Allaha
              • Gość: mat120 Re: Lekceważcie tę szmatę IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.15, 16:34
                darino napisał:
                Do "zachodniej pseudokultury" należy też chrześcijaństwo.

To już dawno nieprawda. Dziś kultura zachodniej Europy zdominowana jest jednak przez "elity" typowo lewackie (nie mylić z lewicą).
    • Gość: mat120 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.15, 16:55
      Tofciu, pisze się "tę szmatę" a nie "tą szmatę". Ateistyczne dewotki powinny udowadniać nie tylko swoją wyższość moralną nad moherami ale także umieć poprawnie posługiwać się językiem polskim.:)
      • Gość: Tadeusz Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.15, 17:13
        Łajza lechowski dostaje kasę za umieszczanie wysoko postów krytycznych dla Polski i narodu polskiego. Tak rodził się faszyzm, tak też naucza jarek, który w wywiadach przyznał że czytał bolszewickie instrukcje. Pytanie kto takiemu lechowskiemu płaci?
        • Gość: mat120 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.15, 17:45
          Gość portalu: Tadeusz napisał(a):
          Pytanie kto takiemu lechowskiemu płaci?

Tu żadnych wątpliwości być nie może - płaci mu Putin. Otwartym natomiast pozostaje pytanie kto Tobie płaci?
          • lechowski51 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego 14.11.15, 17:51
            Putin i Mosad a czasem też coś skasuję od chłopaków z Montrealu za popularyzacje bohaterskich czynów UPA
            • Gość: mat120 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.15, 17:55
              lechowski51 napisał:

> Putin i Mosad a czasem też coś skasuję od chłopaków z Montrealu za popularyzacj
              > e bohaterskich czynów UPA

No Tadzio - usatysfakcjonowany??:)
              • Gość: Tadeusz Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.15, 18:41
                Lechowski, tak gratuluję...nowego, trzeciego już nika, czy w ten sposób starasz się przekonać forumowiczów że jest ktoś kto mysli tak jak ty? Ostatnie 3 wypowiedzi napisałeś w 7 minut, poczekaj na przyszłość trochę dłużej, może ktoś się wówczas nabierze. Już wiele osób się na tobie poznało, zacietrzewiony i otumaniony prawaku... I wyjdź czasem ze swojej samotni na zewnątrz, Przemyśl to naprawdę ładne miasto
                • Gość: mat120 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.15, 22:58
                  Gość portalu: Tadeusz napisał(a):

> Lechowski, tak gratuluję...nowego, trzeciego już nika...

No popatrz Lechowski jakie wrażenie zrobiłeś na Tadziu! Aż mu się w oczach troisz.:)

• lechowski51 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego 16.11.15, 11:09
                    Tadziu albo ma omamy albo też jak każdy lewak stracił POczucie rzeczywistości
                    • Gość: Tadeusz Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.15, 19:06
                      I co faszystowski prawaku, zabolało? Wyjdź z norki wreszcie, do ludzi. Nie będę się na tobie wyżywał, współczuć mogę ale zastanowię się czy chcę
                      • lechowski51 Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego 16.11.15, 21:25
                        Tadziu!.Lewacka łajzo.Nazywanie Polaka faszystą,to takie same skoorwysyństwo,jak kwestionowanie obozów koncentracyjnych i Gułagu.Gdy się jednak miało dziadka w UPA lub w UB,to ma się łeb wypłukany z elementarnej przyzwoitości
    • Gość: Polak Przemyślak Re: Lekceważcie tą szmatę lechowskiego IP: *.toya.net.pl 18.11.15, 08:29
      Nie czytałem tego wątku - zaintrygował mnie tylko tytuł dlatego tu wszedłem - Lechowski trzymaj się i rób swoje - kundle szczekają - karawana jedzie dalej - Cześć Wielkiej Polsce - Zdrajcy Won!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka