Dodaj do ulubionych

Reżimowe media

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.01.16, 15:00
Nie wiem jak wy, ale ja publicznej tv nie oglądam... Podobnie zapewne jak miliony inteligentnych ludzi. Tuba pisowskiej propagandy, robiona rękoma wyznaczonych towarzyszy, życiowych nieudaczników... Żałosne i prymitywne rozmowy, niestety o ważnych sprawach. Rating Polski spadł, media stały się narodowe, katolickie i plugawe, Europa zamknie granice, konstytucja została zszargana, pajacki tłumok przysięgo sędziów nie przyjmuje, krzyczymy na Niemców...Ja nie chcę wojny. "Oni" chcą. Podłe onanistyczne świniaki z pisuaru wypełzłe... Orażające
Obserwuj wątek
    • Gość: Spokojny Daj sobie spokój IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.16, 15:16
      A kto to ogląda czy też czyta na ten temat.
      Kogo masz w radiu czy też telewizji.
      Te same gadające głowy jak za czasów komuny z jedynie słusznymi banałami.
      To samo grono klakierów wywodzące się dokładnie z tych samych środowisk .
      Te same jedynie słuszne racje.
      Tylko celebryści się zmienili się kolorami z czerwonego na czarny i ich bohaterowie tak samo zasłużeni dla Polski jak bohaterowie komunistów.
      W bezczelności i zachłanności jednak komunistów biją na łeb i szyję.
      Siedź spokojnie zawijaj sobie swoje cukierki w sreberka i cierpliwie czekaj.
      • matigrypl Re: Daj sobie spokój 16.01.16, 16:16
        www.youtube.com/watch?v=s6Km6ZHeZn8
        Udało mi się odktyć tożsamość demona!!! To ten co najwięcej drze ryja!
    • a.fischer Re: Reżimowe media 16.01.16, 18:06
      Ledwie parę dni po zmianie ustawy a już płaczki lamentują o "reżimowych mediach", tak jakby do tej pory były wolne i niezależne. Pewnie nawet nie przeczytaliście strony tytułowej nowej ustawy. Śmiać się chce.

Skoro już się wypłakałeś Tadziu, napisz teraz jaki masz pomysł na te twoje bolączki. Jestem bardzo ciekaw, bo na pewno jakiś pomysł masz, skoro jesteś taki zorientowany w temacie. Przez pomysły mam na myśli coś więcej niż chowanie głowy w piasek, bo o tym już napisałeś.

• 99venus Re: Reżimowe media 16.01.16, 18:39
        lamentują i mają rację.
        • a.fischer Re: Reżimowe media 16.01.16, 19:23
          Mają rację, ponieważ?...

TV publiczna była tubą rządu (starego) i będzie tubą (obecnego). Dotychczasowe wybory szefów publicznej TV miały z kompetencjami tyle wspólnego, co nic i tutaj się też nic nie zmieni. Najgłośniej lamentują komuchy, ich potomstwo i kolesie, którzy się panoszyli od okrągłego stołu przy medialnym korycie. Szkoda, że tak wielu ludzi słucha tych speców od manipulacji bezkrytycznie łykając wszystko co usłyszą a później gotowi drzeć szaty w obronie tych wszystkich kłamstw. Od razu przestają mnie dziwić niebywałe zyski firm pokroju Philipiak.

I gó... wam to da, bo nie macie żadnego rozwiązania. W przyszłych wyborach na złość PiSowi zagłosujecie na PO bo głosowanie na inne partie to marnowanie głosu, prawda? Żałosne.

Hurr Durr, demokraci z Koziej Wólki...

• Gość: lelek kozodoj Re: Reżimowe media IP: *.toya.net.pl 16.01.16, 19:41
            Jarosław Kaczyński pęka ze śmiechu na sali sejmowej jak wyczytał z forum przemyskiego że Tadziu 42 przestał oglądać telewizję reżimową
            wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-kaczynski-peka-ze-smiechu-na-sali-sejmowej/5fp6z1
          • 99venus Re: Reżimowe media 17.01.16, 11:47
            ponieważ tobie całkowicie wystarczą media polskie,prawdziwe i niepokorne jak radyjko Rydzyka,jego tvTrwam,tvRepublika i sterta szmatławców z wysokonakładową GPC(19 tysięcy) nie martw sie o innych,którym twoje szambo medialne nie odpowiada.
            ja tam wolę być demokratą z koziej Wólki niż zwiędłym fiutem z Żoliborza.
    • 99venus Re: Reżimowe media 16.01.16, 18:38
      masz rację.wystarczy obejrzeć teraz dzienniki w kanałach TVPiS.
    • Gość: Spokojny Teraz będą narodowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.16, 20:40
      Teraz będą narodowe i celem ich będzie ogłupianie całego Narodu.

To jest całkowicie obojętne czy to telewizja i radio pod rządami PO czy też PiS.

Obydwie partie są z tego samego"solidarnościowego" kotła gdzie się umówili jak będą się zachowywali jak wygrają wybory i jak się będą zachowywać jak będą w opozycji.
      Ta wielka wrzawa obecnie jak też gdy do steru dochodziła PO ma tylko jedyny cel przykryć bezeceństwa tych partii.
      Robi się cyrk dla maluczkich,ci się podniecają aż do czerwoności a w zaciszu gabinetów czy to Po czy też PiS podlicza się ubite interesy.
      Ani Po jak też PiS nie jest nic stratny a wręcz liczą niewyobrażalne zyski.
      Te zyski można nazwać "solidarnościowe"z racji podziału.
      Czy ktoś słyszał by polityk PiS lub PO był na bezrobotnym.Owszem są bezrobotni byli politycy Samoobrony,PSL,SLD ale nigdy nie było polityka z PO lub PiS.Prawda,ze ciekawe.
      Zmieniają się na przechodnich stołkach sympatycy tych partii i jest wesoło.

A durny ludek podnieca się.
      Do tego podniecania stworzone są właśnie media publiczne,za które durny ludek daje jeszcze daninę w postaci abonamentu.
      Czyli płaci własnymi pieniędzmi za systematycznie prowadzona akcję ogłupiającą.
      Nawet Żydzi by tego nie wymyślili a w interesach potrafią naprawdę wiele.
      • Gość: lelek kozodoj Re: Teraz będą narodowe IP: *.toya.net.pl 16.01.16, 22:34
        do Spokojny@
        Piękny tekst, brawo. Z całą pewnością mówi o tym, co jest istotne i dotyczy to tylko PO . Ale Ty? Gdzie byłeś?
        Wiesz co jesteś typowym hipokrytą .
        Gdy PO głupiało naród, przedtem to tego nie widziałeś przez 8 at a naraz bielmo spało Ci z oczu. i drzesz ryja.
        Przedtem to PO było o,kej a teraz już nie.
        A PiS robi to wszystko na co społeczeństwo dało im przyzwolenie, mamy przed sobą pełne 4 lata, poczekajmy.

pozdr
      • 99venus Re: Teraz będą narodowe 17.01.16, 11:49
        prostaczków umysłowych i głupków pisuarowych ci u nas dostatek.
    • Gość: Karol Re: Reżimowe media IP: *.toya.net.pl 17.01.16, 14:51
      z sieci:

Wypowiedz Donalda Tuska dla "Znak" 1987 rok, nr 11, 12 „Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski - tej ziemi konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem”. potrzeby komentarz???? (www.tvn24.pl)
      • matigrypl Re: Reżimowe media 18.01.16, 11:38
        Jeżeli ktokolwiek myśli, że są tacy Polacy, którzy wspierają interesy junty kijowskiej, to musi nie mieć żadnego szacunku do naszego narodu! To media, obce wrogie nam media, sterowane przez USA bez naszej zgody w naszym imieniu informują, nas, informują świat, kogo wspieramy kogo potępiamy. Głoszona przez obce media nasza rzekoma sympatia do bękartów ludobójców 200 tysięcy Polaków, w oczach świata czyni z nas podły naród, naród bez wstydu, godności i honoru. Plugawy naród! To obce wrogie media na usługach USA głoszą czego my chcemy, czego nie chcemy, teraz tematem jest sprawa motocyklistów Rosji, którzy chcą przejechać przez nasz kraj do Berlina w związku z 70 rocznicą zwycięstwa nad faszyzmem, w którym ZSRR poniósł największe ofiary, większe niż cała Europa razem wzięta! I raptem obce media w naszym imieniu, bez naszej wiedzy i zgody ogłasza, ze my Polacy „nie chcemy” przepuścić motocyklistów rosyjskich przez nasz kraj do Berlina. Tak nie twierdzi ani jeden Polak , ani jeden! Tak twierdzą obce wrogie nam media na usługach USA. 100% (sto procent) mediów o zasięgu ogólnopolskim jest w obcych rękach, 100%.!! Nie da się żydowskiego plugawego szmatławca na usługach okupacyjnych władz III RP zaliczyć do polskich mediów, to plugawy żydowski szmatławiec, Polak takiego gówna nie bierze do ręki. Podobnie wygląda własność rozgłośni radiowych, własność TVN, Polsatu a TVP, to tuba okupacyjnej władzy III RP kundli na usługach USA. Jestem Polak od zawsze i nie mam nic przeciw by Rosjanie jechali przez mój kraj, nic.. Nie ma ani jednego takiego Polaka, co pomimo wiedzy o ludobójstwie 200 tysięcy Polaków przez rezunów, wiedzy o tym, że bękarty tych ludobójców uznali ich za bohaterów narodowych, uznaje juntę kijowską za godnych udzielania im poparcia, lub jakiejkolwiek pomocy! Takiego Polaka nie ma! Dla każdego Polaka, rezun to ohydny plugawy ludobójca. To nie my Polacy, to obce wrogie nam media na polecenie USA głoszą bez naszej zgody, bez pytania o nią co myślą Polacy, czego chcą Polacy, kogo wspierają kogo nie wspierają. Źródło informacji i kształtowania opinii jest w USA. To USA kierują nienawiścią do Rosji, opluwaniem Rosji, judzeniem nas przeciw Rosji. To USA wyznaczyli mediom rolę kreowania pozytywnego wizerunku rezunów, mimo ich zbrodni ludobójstwa 200 tysięcy Polaków , której się nie da ukryć! Wiara w to, że są jacyś Polacy, którzy wspierają juntę kijowską, czyni z nas w oczach świata, w oczach innych nacji nację pozbawioną wstydu, godności, honoru, szacunku do samych siebie i swoich przodków. Bo kim, czym jest naród, który mimo wiedzy o zbrodni ludobójstwa 200 tysięcy Polaków, wspiera bękartów tych ludobójców, którzy bezczelnie ogłaszają ich bohaterami narodowymi, stawiają im pomniki! Kim jest taki naród? Tylko kosmopolityczni zdrajcy, bękarty prostytutek i ludobójców ocalałych z akcji Wisła wspierają juntę kijowską. Wysiedlono ich ok. 145 tysięcy rodzin, rezuny mnożą się jak wszy. Rezun, to nie człowiek, to hybryda, to krzyżówka świni i lisa prymitywny twór człowieka, mnożą się jak wszy, można przyjąć jako pewnik, że jest ich ponad milion! Grubo ponad milion. Obleźli nas jak wszawica! I te wszy, te cuchnące gnidy wyhodowane u nas, na naszym chlebie, po raz kolejny szykują nam nowy Wołyń, tym razem z pomocą USA, z pomocą mediów sterowanych przez USA z pomocą okupacyjnych faszystowskich kosmopolitycznych władz. Jestem święcie przekonany, Nie ma ani jednego, jedynego Polaka, który wspiera juntę kijowską mając wiedzę kim są, kogo reprezentują. Błędem władz PRL było podarowanie im ich plugawego życia. Moim zdaniem, trzeba było ich wszystkich zakatować na grobach zakatowanych Polaków, nie tylko na Wołyniu. Dziś nie byłoby groźby wojny, nie byłoby junty kijowskiej i ich bohaterów ludobójców Powtarzam, nie ma takiego Polaka , który wspiera juntę kijowską, taki Polak nie istnieje, nie ma takiego Polaka co jest przeciw przejazdowi motocyklistów rosyjskich przez nasz kraj do Berlina. To obce wrogie media sterowane przez USA głoszą za nas, w naszym imieniu, bez naszej zgody, kłamstwa o wspieraniu junty kijowskiej i bękartów naszych ludobójców! Nie ma takiego Polaka , taki Polak nie istnieje! To ludobójcy z USA za pomocą obcych wrogich nam mediów tworzą wirtualną prawdę, prawdę mediów rodem z USA! Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z taką ohydną propagandą pełną zoologicznej nienawiści. Ohyda. Fizyczne istnienie USA wyklucza pokój na świecie. Jak świat nie zlikwiduje USA za jakiś czas USA zacznie likwidować świat już , na naszych oczach, przemienia kraje świata w swój folwark!
        Udostępnij
        Jan Pluszkiewicz
        • matigrypl Re: Reżimowe media 18.01.16, 11:43

Święcenie ludobójcy Hitler, Stalin, święte Oficjum, Piekielne Kolumny, hiszpańscy konkwistadorzy itp. Mają na sumieniu setki tysięcy, czy dziesiątki...
          ~pytek, 27 lip 07 14:26
          zgłoś
          udostępnij
          Święcenie ludobójcy Hitler, Stalin, święte Oficjum, Piekielne Kolumny, hiszpańscy konkwistadorzy itp. Mają na sumieniu setki tysięcy, czy dziesiątki milionów ofiar. Niektórzy "dorobili" się opinii ludobójcy w ciągu setek lat, a inni w ciągu kilku, czy kilkudziesięciu lat. Z wyjątkiem prób wybielania Inkwizycji, wszyscy zgodnie potępiają tych wstrętnych ludobójców. A jednocześnie najgorszy ludobójca i terrorysta jest otaczany podziwem i uwielbieniem. Mam na myśli samochód, który w ciągu XX wieku zabił JEDEN MILIARD TRZYSTA MILIONÓW ludzi. Nie licząc oczywiście tych zatrutych spalinami w ruchomych komorach gazowych przez hitlerowców , czy zmarłych wskutek ciągłego wdychania spalin w miastach. Dwa dni temu mogliśmy obserwować święcenie ludobójców pod kościołami, gdzie katabasy za odpowiednią opłatą gwarantowali bezpieczeństwo kierujących narzędziami zbrodni. Mam coraz większą ochotę założyć Partię Zwalczania Samochodów. Czy ktoś byłby ewentualnie skłonny do współpracy?
          • Gość: Spokojny Może coś temacie matigrypl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.16, 13:41
            matigrypl może się trochę postarsz,pomyślisz jeżeli potrafisz i napiszesz lub wkleisz coś w temacie wątku.Moja wdzięczność nie będzie miała granic.
            • matigrypl Re: Może coś temacie matigrypl 18.01.16, 13:59
              A jak myślisz? Skąd te przedruki. Z reżimowych mediów! Ja wiem że ciężko ci pojąć że media nie służą tylko do piania o doskonałości peło ale musisz się pogodzić z faktami!
              • Gość: Spokojny Re: Może coś temacie matigrypl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.16, 15:35
                Już wszystko wiem.Mogę Ci tylko zdrowia życzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka