Dodaj do ulubionych

PBP w Przemyślu

IP: *.ip.oxynet.pl 11.03.16, 19:55
Wszystkim poszukiwaczom wrażeń ekstremalnych polecam wizytę w wypożyczalni dla dzieci w Przemyskiej Bibliotece wspaniałe aparycje grzeczność sącząca się gęsto wysoki jak pałac kultury poziom inteligencji pań z wypożyczalni o facjatach prosto z filmu noc żywych trupów to jest obowiązkowy punkt dla każdego kto narzeka że Przemyśl jest nudny.
Obserwuj wątek
    • Gość: WOJTA Re: PBP w Przemyślu IP: *.ip.oxynet.pl 12.03.16, 07:43
      PRL I TYLE. WIADOMO JAKI TO ELEMENT. BYŁEM TAM Z DZIECKIEM PO KSIĄŻKĘ NIKT SIĘ NIE RUSZYŁ Z ŁASKI PO 10 MIN BRAWO ZA STANDARDY. WYPOŻYCZALNIE MOŻE NOWA ALE MENTALNOŚĆ RODEM Z PRL.
    • Gość: Czytacz Urzędniczy dom spokojnej starości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.16, 08:06
      Powiało optymizmem kiedy nastał nowy dyrektor.
      Ale to tylko miraż.
      Największym atutem dzisiejszego domu wiedzy jest parking.
      No i oczywiście błogi spokój osób tam zatrudnionych.
      To prawdziwa przechowalnia i inkubator dla urzędników emerytów a nie budynek tętniący życiem młodzieży.
      Wydaje mi się,ze tam powinni pracować młode osoby pełne energii i chęci do życia i bycia użytecznym a nie rozleniwione do granic możliwości osoby oczekujące jak w poczekalni na emeryturę.
    • Gość: alex Re: PBP w Przemyślu IP: *.ip.oxynet.pl 12.03.16, 14:04
      Dowód na to, że dobra lokalizacja, nowoczesne image nie zmieni nic jeśli średnia wieku pracowników to 65lat, a zapał do pracy niczym z filmu Barei. Jaki szef taki klimat.
      www.youtube.com/watch?v=tVG0FYQ7Q8Q
      www.youtube.com/watch?v=h5aF2CSwNTU
    • Gość: tolfy Re: PBP w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 24.03.16, 07:15
      Parking blisko rynku to jest faktycznie ok. Na reszte nic nie poradzimy .
    • Gość: czytelnikzuwagam Re: PBP w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 28.03.16, 10:30
      skoro już powiedziano a to trzeba powiedzieć b, w czytelni dla dorosłych tez kiepsko, najczesciej co mozna tam usłyszeć to "nie ma", "prosze zapytac w wypozyczalni albo gdzie indziej", gdzie mam ku...a pytać jak nie w czytelni, a juz zupełnie nie miesci mi sie w głowie dlaczego często nie mozna dostac tego co jest w katalogu a na pólce niby nie, to jak czytelnia dla wszystkich czy wypozyczka dla wybranych?
    • Gość: stara czytelniczka Re: PBP w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.16, 12:20
      Bez przesady. Możesz sobie książki rezerwować przez internet. A że nie ma to chyba dobry znak ludzie czytają. Są też inne biblioteki. Ja od lat korzystam z wojskowej i jestem bardzo zadowolona
      • Gość: Czytelnikzuwagami Re: PBP w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.16, 18:56
        To że książka może być wypożyczona jest dla mnie oczywiste ale nie w czytelni gdzie korzysta się przecież na miejscu ale jak widzę pustą sale i słyszę że nie ma to jak? Potrzebuję materiały do egzaminu a nie interesują mnie popularnonaukowe książki czy literatura ktorą mogę bez problemu wypożyczyć w wypożyczalni czy w innej bibliotece, choćby i wojskowej gdzie również zaglądam.
    • Gość: ktoś Re: PBP w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 02.04.16, 19:30
      od autora tego wpisu aż bije kultura, od razu widać że na pewno częsty gość wszelkich instytucji kultury, ciekawe jaką "facjatę" sam posiada i co się kryje za nią kryje, może jakiś kompleks czy może jakaś inna szczególnie ciekawa aparycja na przykład rodem z książki Mobby Dick a może po prostu dick. szkoda słów ...
      • Gość: A Re: PBP w Przemyślu IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.16, 21:57
        Nie wiem gdzie wy chodzicie, ale tak się składa, że jestem częstym "gościem", zarówno w wypożyczalni jak i czytelni i to już od wielu dobrych lat. I nigdy jakoś nie zauważyłem takich zachowań o jakich wspominacie. Jak przychodzę do wypożyczalni, to dosłownie jeszcze nie zdążę drzwi za sobą zamknąć a już się mnie pytają czego sobie życzę. To samo w czytelni, nawet jak nie mają jakiejś pozycji to najczęściej sprawdzą w innych bibliotekach, które mają katalogi zbiorów zamieszczone w internecie i informują mnie gdzie mogę znaleźć pozycje które mnie interesują.
        • Gość: dark Re: PBP w Przemyślu IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.16, 19:24
          Trener Jarząbek odpowiedział.
    • Gość: trochę kultury Re: PBP w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.16, 17:42
      "Wszystkim poszukiwaczom wrażeń ekstremalnych polecam wizytę w wypożyczalni dla dzieci w Przemyskiej Bibliotece wspaniałe aparycje grzeczność sącząca się gęsto wysoki jak pałac kultury poziom inteligencji pań z wypożyczalni o facjatach prosto z filmu noc żywych trupów to jest obowiązkowy punkt dla każdego kto narzeka że Przemyśl jest nudny."

Uważam, ze powinieneś wypożyczyć książkę o zasadach dobrego wychowania, bo jeżeli ma ktoś uzasadnione uwagi merytoryczne to może pójść własnie do dyrektora biblioteki, a obrażanie ludzi pisanie o paniach "o facjatach prosto z filmu noc żywych trupów ",to doprawdy kompletny brak kultury, żeby nie określić tego dosadniej.
    • Gość: doro Re: PBP w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 05.04.16, 08:05
      A ja uważam, że w porównaniu do B. pedagogicznej że niewspomne o np. Rzeszowskiej gdzie bez łaski jest audioteka a w pedago bardziej na czasie to średniowiecze w publicznej mnie smuci i to bardzo .
    • Gość: Mieszkaniec Przemy Re: PBP w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.16, 17:38
      Trzeba powiedzieć sobie jasno i wyraźnie, że za 1300 złotych na rękę( takie mam informacje, że większość tak tam zarabia pewnie oprócz dyrektora i kilku pobocznych osób) to człowiekowi nawet mrugać powiekami się nie chce a co dopiero pracować z ludźmi czy z dziećmi cały dzień itp.
      Przykładowo sprzątaczka w Wodociągach zarabia coś około 2000 tyś zł na rękę, nawet w Biedronce na kasie w chwili obecnej mają coś po 1800 zł... Dlatego się nie dziwię, że czasami może ktoś tam w Bibliotece z pracowników mieć ciężki dzień lub zły humor...Dyrektor pewnie ma z 4500 to ma humor dobry ;-)
      • Gość: stefa Re: PBP w Przemyślu IP: *.ip.oxynet.pl 22.05.16, 15:29
        Jaki kraj takie pensje, niech strajkują piszą gdzie się da byle nie do prezydenta tylko wyżej.
    • Gość: Cypis Re: PBP w Przemyślu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.16, 19:03
      Gość portalu: tolfy napisał(a):

> Parking blisko rynku to jest faktycznie ok. Na reszte nic nie poradzimy .

KLIK
      • Gość: Jaguar Re: PBP w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 25.09.16, 22:22
        hehe Cypis auto kupiłeś i chcesz się pochwalić?
        • Gość: Cypis Re: PBP w Przemyślu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.16, 22:53
          No pewnie! Przecież wszyscy w mieście znają moje zamiłowanie do furek z wyższej półki, które można zobaczyć pod moim oknem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka