sc123 12.11.17, 01:33 Ktoś się może orientuje czy ta Pani co przy grunwaldzkiej zajmowała wróżeniem dalej to robi i czy Wogóle jeszcze żyje bo byłem dawno temu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.voytaszek Re: Wróżka Przemyśl 12.11.17, 15:58 Pojechała obecnie na szkolenie w okolice gór Uralu. Wróci w lutym z nowymi siłami, i będzie w stanie odmienić los Przemyśla, tak że stanie się najbardziej rozwojowym miastem Podkarpacia, stawiającym na granicę, turystykę oraz rehabilitację... Milion turystów rocznie odmieni to miasto, ludzi, rzeczywistość. Obecnie szuka działki min. 2 ha bo wiem że zarobię na tym zakupie minimum 34% rocznie (banki dają dziś do 2,75%). Tak że cierpliwości Moi Drodzy Odpowiedz Link Zgłoś
paulinakaj29 Re: Wróżka Przemyśl 20.01.18, 23:50 A ma pan moze dokladny adres do tej pani bo tez ktos raz mi mowil o tej pani ale jakos nie interesowalo mnie to wogole ale chciala bym sie do niej wybrac albo nr tel bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
martamarcysiuk02 Re: Wróżka Przemyśl 12.02.18, 14:55 Dzień dobry, zapraszam do kontaktu, jestem rytualistką - wykonuję: - białą magię, - oczyszczenie, - czarną magię, - rytuały miłosne - na złączenie serc dwojga osób, - rytuały finansowe, zawodowe - na zdobycie lepszej pracy/zwiększenia finansów, - rytuały zdrowotne Aby rytuał był skuteczny należy wykonać go przez co najmniej 3 dni. Przez wiele lat rytuały wykonywałam za granicą, tak naprawdę to w Stanach nauczyłam się wszystkich technik i jasnowidztwa, mieszania magii aby ludziom pomagać. Nigdy nie robię wbrew komuś, jeśli karty dają szansę na to że warto złączyć ludzi, pomóc im - to wtedy podejmuję się magii. dużo dobra i szczęścia martamarcysiuk02@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś